Strumfi de iulie-august 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
Nonna76 spune:
Camelia, frumos program are pustiul tau. Pacat ca nu e contagios.
Puiul meu adoarme tirziu noaptea (dar e o caracteristica de familie) si de doua nopti se trezeste din ora in ora.Noroc ca eu adorm imediat dupa ce alaptez-mai adorm eu si-n timpul alaptatului dar ma trezesc repede ca e pozitia incomoda.
La medicul de familie o femeie f. bine imbracata cu un copil mic scoate din buzunar o suzeta, o baga in gura(gura ei) sa o curate,i se pare ca n-a curatat-o bine,o mai baga o dat si apoi o da copilului.
Interesant nu?
ghinetz spune:
Ame, cum asa? Speranta moare ultima!!! Stii tu, Pandora..., alea-alea...
quote:
Oooof, acu imi lasa gura apa dupa pui cu smantana!
Lia, stai linistita. Nu mai fac. Spunea Ame ca m-am trezit cu ganduri marete. Se pare insa ca nu eram treaza bine. Acum ca mi-am baut cafeaua mi-am dat seama ca prea multa munca strica. Mai am un ghiveci cu ciuperci de ieri, pulpele din ciorba le prajesc...si gata si felul II. (ma rog, pt profele de romana, al II-lea)
Aylin, vazut frumoasa blonda. Pare asa mare, in brate la nasa ei parca e o fetita de un an. Si nu-ti zic doar sa te incurajez. pe bune, chiar asa mi s-a parut. Cum se uita ea atenta la fotograf,...O dulcica, ce mai!!!!
Carmen, nu stiu, eu zic sa nu te agiti cu cojile de pe cap. Or sa treaca ele, stai linistita. Stiu ca trebuie periata bine zona, cu o perie bune. Eu aveam una din par de porc, cand am cumparat-o mirosea cumplit. Am clatit-o apoi in apa fierbinte si a fost foarte eficienta. (la Stefan, ca el avea cojite). Mai bine lasi asa, decat sa folosesti prea multe cosmeticareli. Mai scriau fetele pe aici o metoda: dai cu ulei de masline fiert inainte de baie.
Edit: dai inainte de baie, nu il fierbi in ainte de baie. Scuze
Oana
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
La medicul de familie o femeie f. bine imbracata cu un copil mic scoate din buzunar o suzeta, o baga in gura(gura ei) sa o curate,i se pare ca n-a curatat-o bine,o mai baga o dat si apoi o da copilului.
Interesant nu?
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Caaaaah! Ce scarbos! Si eu am vazut faza asta de multe ori. A! Si cel mai tare suna explicatia mamelor: "nu se intampla nimic daca mama baga suzeta in gura, ca ea e mama, ideea e sa nu suzeteasca un strain si apoi sa-i inapoieze copilului suzeta". Ce sa mai spun...
Lia si
Miruna Demetra
ghinetz spune:
www.ecopii.ro/moscraciun/" target="_blank">Un "cadou" simpaticutz pentru prieteni
Sau pentru copilasii ceva mai mari.
Oana
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?
Amethyst spune:
haha Oana ce amuzanta ai fost cu trezitul.
lia, eu insa am nevoie de mult somn. Dupa care sufar dinainte de nastere ca am avut insomnii. Si Miruna nu regurgiteaza daca mananca asa des?
Nonna, nici nu stiu daca sa ma mai mir sau nu, la cate auzi zilnic, inclusiv ca o mamica i-a tras cateva bebelusului de 6 luni ca nu a fost cuminte!! Asa ca asta cu suzeta e de "preferat" daca se poate spune asa ceva.
Apropo de igiena, considerati igienic pupatul copiilor pe gurita? Si cate persoane au acces la obrazul bebelusului?![]()
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
diane_dun spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
Lol. De aia scrii mesaje asa scurte unul dupa altul?
Da de ce e goana asta dupa stele??
Din ce stiu eu, dintii nu ies mai devreme de 4 luni. Se poate sa o deranjeze gingiile mult timp inainte de-a iesi dintisorii.
camelia normal, anormal, bucura-te ca doarme atatEu as vrea sa doarma macar jumatate neintrerupt din ce spui tu acolo.
ghinetz spor la mancare, vad ca te-ai trezit cu ganduri marete.
Mie mi-e soooomn. Dar tot va trebui sa iesim la plimbare mai tarziu.
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
Me and my big mouth...
Noi tocmai am venit de la controlui de 4 luni, am facut si vaccinul, n-a plans deloc (mai citisem p-aici despre copilasi care nu plansesera la vaccin si mi se paruse incredibil, dar uite ca se poate
Am admirat poze cu micuta si cumintica Alma de Aylin si cu frumuselul David de Camelia.
Lia, felicitari Mirunei pt ca adoarme singurica, s-o tina tot asa si sa doarma din ce in ce mai bine. Dani se pare ca e sora cu fetita lui Amethyst, in maternitate noaptea era zi si ce zi, cam asa cum povesteste Aylin de Alma. Urla non stop. A si remarcat o asistenta intr-o dimineata ca fie-mea era ragusita. Cred si eu. Acum doarme mai bine, de regula o repriza de 5 ore si una de 3. Eu sunt rea de somn, inainte de sarcina dormeam 10 ore pe noapte, acum zic saru-mana cand prind 8.
Oana, multumesc pentru ideile culinare, o sa-mi fac si eu curaj sa gatesc ceva.
Cu doamna si suzeta, ce sa zic... brrr.

Editez: Aylin, felicitari pentru micuta crestina!
(am admirat pozele, dar n-am zis nimic
)www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!
Mami de
Dani (1 august 2007)
aylin_tarcan spune:
claucia, camelia, stefania multumim. da, a fost nesperat de cuminte la botez, captivata de atata lume si agitatie. a plans doar cand a bagat-o in apa si s-a potolit cu suzeta. dar s-a razbunat ea la petrecere si nu a lasat-o pe mami a ei sa danseze prea mult. dar cred ca daca era in mijlocul nostru nu aveam nicio treaba.
lia
. cu pozele a stat asa. noi avem doua aparate. la unul s-a stricat cardul la biserica, iar celalalt are card mic. cu un filmulet mai lung s-a terminat. tata, si-a uitat aparatul. in consecinta, mai avem de primit doar de la finii nostri nr. 1 care nu au cine stie ce aparat si in biserica s-ar putea sa nu fi iesit. dar asta e. bine ca le avem si pe astea.
nonna, e o practica veche tare. asa se facea si pe vremuri, asa se face si la tara. se considera ca e un fel de "sterilizare" ![]()
oana, merci 
camelia, vazut scaunel balansoar. super e. pentru noi inca nu cred ca merge, ca noi suntem mai mititei, avem doar 3.5 luni. cat a costat?
andreeaC, insanatosire grabnica!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
ghinetz spune:
Acum intre noi fie vorba...eu nu consider igienic nici un pupat pe gura (in fine, exceptia se intelege
, dar asta nu inseamna ca ar fi igienic), darmite a copilului!!!! Iar pe mine, in afara de sot si copii, desi si Stefan a devenit cam zgarcit, nu ma pupa nimeni nici pe obraz. Nu inteleg faza asta cu tzoc-tzoc asa, cu oricine, oricand. Si prietenele mele stiu: eu nu ma pup nici de bun gasit, nici de bun ramas. Si aproape ca nici de La multi ani.
Pe Victor il pupa sotul. Iar eu fac ca trenul, incerc sa ma abtin cat pot, dar..... Desigur, il pupa pe obraz. dar mi se pare ca face zgomot, ca ii lasa saliva, am tot felul chestii in cap si e de jale.
Oana
flufy spune:
salutari
am reusit si eu sa strabat ultimele msg.
Steluta si noua ne curg balele,si baga in gurita tot ce prinde, dar ma gandesc ca e prea repede pt dintisori.De sarbatori cred ca vom sta acasa,sper sa nu lucreze sotul.Am vrea sa profitam de linistea casei.
Aylin ai o fetita foarte fotogenica.Nu stiu daca macrede cineva dar noi am facut botezul pe 5 oct. si inca nu am primit pozele.Cine ni le-a facut se scuza ca are foarte multa treaba,ba nu raspunde la tel si tot asa.Sper ca nu le-a prapadit.
Nonna sa sti ca si eu nu sunt de acord cu suzeta desi am vazut pe multa lume facand asta.Si inca o chestie care nu-mi place, sa pupi copilul pe mana.Un bebe are tot timpul tendinta sa bage mana in gurita....
Si eu eram foarte bucuroasa ca Vanessa incepe sa doarma mai bine seara ,dar aseara m-a tinut treaza pana la 3 dimineata,apoi a adormit .s-a trezit la 8 jmate si a papat si de atunci tot doarme.Sper sa revina la programul dinainte,ca daca nu de la lipsa de somn poate scade productia de lapte.
Mamicilor,am o intrebare: ce parere aveti despre uleiurile de bebe din magazine.Dna doctor ne-a zis sa renuntam la ele pt ca are prea multe substante care pot provoca alergii, odata patrunse in piele.
la toata lumea
mamik de Vanessa(29 iul 2007)
liadorian spune:
Ame, spre surpriza mea - placuta, evident - , Miru nu regurgiteaza deloc noaptea. Nici n-o ridic sa eructeze pana nu-i schimb si scutecele si tot e foarte bine, se descurca singurica cu toate gazele.
Cat despre pupatul copiilor pe gura - alta chestie scarboasa. De Miruna n-a indraznit nimeni sa se apropie la modul asta fiindca am fost mereu pe faza si am "stavilit elanul" unora. Iar de obrajorii ei ma mai apropii doar eu sau taica-su, si asta e o chestie de data recenta. Pe undeva trebuie s-o mai gadil si eu, nu? N-o pup, dar imi lipsesc obrazul de ea si rade in hohote de fiecare data. Da' eu is mama ei si am voie, clar? ![]()
Lia si
Miruna Demetra