Clipul PROTV_ului de 1 Decembrie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Androix

O, nu, Tzuni, nu sunt de acord. Campania "tu stii ce mai face copilul tau?" este dupa mine una foarte buna. A atras atentia asupra unui efect foarte urit al plecarii la munca in strainatate. Ramane ca si autoritatile sa se sesizeze si sa faca ceva.
Clipul e alta poveste...

Andreea mama de Filip si Georgia

...pai clipul era in spiritul aceleiasi idei: a copiilor. Deci totul era naspa! Vorbesc de clipul din deschiderea subiectului....

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da probabil s-au gandit sa faca un clip legat de cea mai de succes campanie pe care au avut-o la stiri. Nu au reusit sa transpuna mai fericit in imagini vesele ideea.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Se pare ca PRO-ul a luat-o razna, in goana lor dupa raiting!
Si, desi au devenit penibili, audientele lor sunt in crestere... Intrebarea fireasca ce-mi vine in minte este: in ce tara traim, oameni buni??? Au innebunit cu totii???
Nimic de zis, campania "tu sti ce mai face copilul tau" este laudabila, insa modul de promovare este penibil ... spre tampit, daca pot spune asa.
Sunt curioasa cu ce gogomanii or sa mai apara la anul...
Si apropos de gusturile romanilor vis-a-vis de emisiunile tv, cum va explicati cresterea fulminanta in topul preferintelor a gretoseniei de televiziune numita Otv?!?!?!
Ciudat! Foarte CIUDAT!

Pisicuta, de 2 X mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

eu nu gasesc clipul ? ! cine m-ajuta pliz?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LILIMAR spune:

De acord cu voi. Ideea campaniei f.buna, dar prezentarea...lasa mult de dorit.Curiozitatea mea este daca onoratii guvernanti vor trage vreo concluzie din asta. Or sti ei de ce iau bietii oameni drumul pribegiei sau cum e cu invatamantul romanesc unde folosesc copiii nostri pe post de cobai ? Sunt asa de multe de spus despre asta, dar se pare ca nu exista interes acolo unde trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Unde e clipul??Nici eu nu-l gasesc!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicalin spune:

apropo de videoclipul loredanei,se pare ca a devenit o mandrie sa porti haine tiganesti si sa canti muzica tiganeasca.am vazut/o si pe nicoleta luciu intr/o revista pozand in hainele ei de tiganca din telenovela in care joaca si parea foarte fericita.in ce lume traim.nu vreau sa par rasista ,dar noi romanii nu mai avem identitate in tara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Intr-adevar ca au cam dat-o in bara si anul trecut cand au pus toti manelistii sa cante Desteapta-te romane. Si anul acesta au cam fost penibili, sa-i fi vazut oameni in toata firea imbracati in personaje de poveste si intr-adevar si clipul Loradanei nu prea este potrivit, tind sa cred ca tiganii conduc Pro tv-ul mai ales cand era Teo cu emisiunea ei, in ultima vreme invita numai manelisti, dar in ceea ce priveste campania " Tu stii ce mai face copilul tau?" nu am ce zice. Bravo lor, in ceea ce priveste campaniile de intr-ajutorare nu am ce sa le reprosez, sunt tari, numai cu promo-urile o cam dau in bara.

AURA

Mergi la inceput