Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (267)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Giova maine seara vine Mosu..si eu sun ca proasta la astia cu patul si suna numai ocupat!
Ingrid eu spun sa ii zici Tatal nostru cit mai des si sa chemi totusi in preot..parerea mea!
Deea las ca iti gasesti tu repede un job ca esti talentata..sincere condoleante!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by monica70

Dana da in 6 se Sf.Nicolae,dar in ajun seara se pun cizmele nu?

Da, Moni, asa este.
Am explicat si in mesajul catre Giova.

quote:
Originally posted by dana_ene

Giova, pe 6 decembrie, deci joi este Sf. Nicolae.
Mos Nicolae vine in noaptea de 5 spre 6 decembrie. Adica abia maine seara sa pui cizmele la usa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

La noi nu exista obiceiul cu betele acelea ornamentate.
Se stie ca Mos Nicolae aduce dulciuri copiilor cuminti si nuieluse celor obraznici. Insa nu se gasesc de cumparat bete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Deea sunt sigura ca o sa-ti gasesti un job care sa-ti placa si sa-ti convina.

Anca 14 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata nu pe 8 trebuia sa vina patul? lasa ca pe mine nu m-a sunat idioata de la Lugoj sa-mi zica cand vin baietii sa-mi monteze mobila.

pe mai tarziu, plec dupa pitic si putin pe-afara.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Giova pe 6 sau pe 8 trebuie sa vina, dar mi-au spus ca ma anunta cu citeva zile inainte..de aia incep sa ma intreb deja daca mai vine!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Intrebare urgent!!!-am intrebat de ieri.
Imunorezistant junior dau pina termin tot flaconul-pe prospect scrie max.7zile?
Pot sa dau si lui Alex-chiar dc e sub 1an,la prospect zice ca se poate,dc e RACIT..
Any,Ioana,Mira si cele ce atzi mai dat copiilor,ma ajutatzi-please, vad ca e 100%din plante,emma il ia cu placere.
MULTUMESC!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noi cred ca o sa mergem azi in Kaufland sa luam papica pe bonuri si o sa intru si pe la magazinele de prinprejur Deichman (aizi cred ca ma voi uita precum la muzeu ca tot nu imi e necesar nimic )si Takko - nu cred ca le-am scris bine numele,sa vad peste ce dau,capitolul jachete ma intereseaza. Pe Diana o lasam cu mami. Pe urma maine o sa merg in Selgros cu fratelo,asta daca nu ii vine ideea sa mearga azi sau poimanie Depinde ce amrfa ii trebuie urgent.Sper sa mai gasesc ce am ochit,adica un set de euro de jucarie ,aia sigur o sa ii placa dianei,la cat ne scotoceste de bani E lesinata sa ii numere,cum ii vede pe ai mei seara,cu incasarile de peste zi.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

DEEA condoleante pentru socru!
La ce talentata esti, sigur vei gasi usor de lucru; numai cand vad torturile alea....
Sa stapanesti sanatoasa terenul; unde anume este?
si cati metri (eu am ratat raspunsul tau)
Aha...bine ca stiu ca maine seara se pun cizmulitele la usa; eu eram convinsa ca joi seara se pun
Ce le luati la pitici?
Giova, bine ca ai scapat cu maseaua.
Cata, nu cred ca o sa ai probleme cu patul

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA eu habar nu am, ca nu i-am dat niciodata Dianei asa ceva.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput