Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (267)
Raspunsuri - Pagina 15
maraki spune:
cat despre servici, o sa gasesti la cate talente ai...sper sa se intample cat mai curand 
Si noi santem cu probleme, fii-miu a venit aseara mai devreme, s-a certat cu Giuseppe si nu vrea sa-mi spuna de ce...nu vrea sub nici o forma sa se mai duca la sv...astia suna acāsa dupa el si eu nu raspund ca vreau intai sa aflu de la Robert ce s.a intamplat....deocamdata doarme si spune sa.l las in pace....fac scenarii peste scenarii.....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Moni, da am stat si macar de era pt. mine, dar....am zis sa nu mai piarda el timpul...ca oricum il pierd eu toata ziua...il ajut si eu cu ce pot...
Deea sanatoasa sa fi, ca le duceti voi pe toate.
Dana la noi e soare, si sunt 13 grade afara. vreau sa stau putin cu piticul, cand il scot de la gradi pe-afara.
maine vine mos Nicolae?
sa stiu sa-mi spal cizmele, le pun pe toate, ca am multe, poate imi aduce si mie ceva
. Clau mi-a zis ca degeaba le spal.....dar eu inca mai sper.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
LunaNoua spune:
Maraki, lasa baiatului sansa sa iti povesteasca. Cu scenariile nu rezolvi nimic. 
http://community.webshots.com/user/torturi
canda_h spune:
Deea FELICITARI! ce sa zic de zona ... e superba! sa nu imi zici ca vreti sa va mutati de tot acolo. mai facut sa imi para rau ca ne-am luat teren la campie si am dat si o carutza de bani. Sa il stapaniti sanatosi! ne abonam la o vizita
Imi pare rau de socrul tau, Doamne cate tragedii!Multa putere sa aveti sa stati langa el
Ingrid draga eu zic ca Diana a avut un cosmar, ia intreba-l tu pe nepotul tau ce i-a povestit de "dracul". Eu una cred ca fiecare copil are ingerasul lui care il pazeste. Dumnezeu sa vegeze asupra casei voastre si sa iti alunge toate temerile. multi pupici!
Angi
de motanel
(5.02.2006)
oachi_79 spune:
Deea condoleante. Iar cu jobul, lasa ca gasesti tu altul mai bun.
Monica pai n-am mai facut poze. Astept Mos Nicolae.
Giova ma bucur ca n-a durut. Si al meu sot si-a scos o masea de minte saptamina asta si la fel nu l-a durut deloc dupa. Conteaza si dentistul.
DanaE si Ioana bafta la munca. 
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
LunaNoua spune:
Gio...pentru niste bete, merg si cu noroi pe ele
Eu am noroiul de la teren pe ele. Eu nu le spal pentru nici un mos 
acina spune:
Deea D-zeu sa-l odihneasca.Poate e mai bine pt el.Ziceai ca era bolnav nu?
Anca
14 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
LunaNoua spune:
Dap... sper sa gasesc si un alt job. Vreau si cu putine ore, sa mai stau si cu Daria ... dar ... nu ma lasa pe mine Dumnezeu fara paine... Ma gandeam sa merg pe la cofetarii, sa le propun colaborare, sa merg sa le ornez comenzile speciale de torturi. Credeti ca ar exista aceasta posibilitate ?
Giova spune:
Oana, asa e conteaza si doctorul. pai sapt. trecuta la anestezie m-a durut putin , la injectia din spate-ca e cea mai dureroasa. azi nu m-a durut defel.
Deea pai eu nici bat nu primesc, daca stau dupa el. la cat timp are sa mearga sa cumpere cadouri...mai bine imi lasa bani in ele, bine-ar fi...
Maraki cine stie ce s-o fi intamplat la bar. asteapta sa se trezeasca Robert, caci sigur iti va spune.
deci maine e mos Nicolae?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
MARAKI faina treaba
Lasa ca poate iti zice cand se trezeste,cine stie de ce s-o fi enervat pe macaronar,la cat sunt de slifositi unii nici nu ma mir .
GIO da maine e evenimentul,io zic sa le pui pe toate,ca macar cateva tot se vor umple ...
Io o sa imi pun unica pereche si vad eu azi sau maine daca am si ce pune in ea - vreau o jacheta de iarna noua,dar pana acum n-am gasit nimic ok - adica sa imi si placa si sa mi-o si permit.Dar adevarul e ca nici timp de colindat magazinele nu am avut never.Poate pana de Craciun tot gasesc ceva.A si husbandului trebuie sa ii iau una.Tocmai si-a rupt fermoarul la cea pe care o poarta acum
Am o lista imensaaaaa cu cheltuieli urgente ,dar nici ca mai conteaza,sanatosi sa fim ... sa putem sa le reportam de la o luna la alta 

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )