Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (267)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID calmeaza-te ca si Diana a mai facut faze de-astea,chiar treaza fiind,urla sa ii dam ceva si cand ii dadeam arunca cu el si striga in continuare Cred ca si noaptea a mai facut asa,cine stie ce o fi visat!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Na hai sa va zic povestea cu pricina.
Am o verisoara de la tzara care e cu cca 9 ani mai mica decat mine.Pe vremuri, cand ne strangeam la tzara ai mei plus alt unchi din Arad cu familia ,radeam ca nebunii ore in sir de ce scotea din gura.Avea cca 3 ani si era cum se zice p-aci "ocosha" rau , vorbareatza,scotea perle dupa perle,ne tineam de stomac si radeam cu lacrimi.
In vecini era un baietel de aceeasi varsta,care era toata ziua pe la ei,era cam "ciuca batailor" ,parca-l vad si acum cu o moaca de blegotei,cu gura vesnic deschisa,avea niste buze groase si intoarse ca de peste,mai purta si ochelari si bomboana de pe tort era vesnic cu SN curgand ... Si nu prea scotea o vorba,doar se holba si el.Noi ne tot distram ca o puneam pe Marinela sa il pupe si asta nu voia,se enerva,el saracu' se mai apropia cat de cat,dar n-avea sanse ... sincer nici noua nu ne prea venea sa il pupam,desi era frumusel si cuminte baiatul.Ce mai,era distractie...
In fine si sa va zic azi! "Isteata" de vara-mea abia a terminat o scoala profesionala,nici la scoala generala din sat nu a excelat,s-a maritat si sta acasa la tzara evident,n-a lucrat niciodata.Are si ea o fetita de vreo 7 ani.
Iar baiatul???? Este popa ! Deci a facut o facultate,spre deosebire de ea,chit ca era mutalau si parea mai blegoman cand era mic.
Acuma nu zic,conteaza si mediul,ca el dupa ce a crescut,l-a luat maica-sa de-acolo (era la bunici) si a continuat scoala la oras,in Oradea.Totusi ce vreau sa subliniez,e ca nu conteaza neaparat cat esti de istet,ca sa reusesti in viata.Ca si la vara-mea ,nu pot zice,ii merge mintea si acum,dar daca s-a limitat doar la atat,asta e.

P.S. Poanta poantelor ... acum cativa ani,eram la o nunta eu la masa langa Marinela,tot ma uitam insistent la un tip dragutz care imi parea extrem de cunoscut.Si brusc o intreb: "Mai, ala nu e cumva Cristi Cucului?" "Ba da",zice ea. "Aha zic,l-am recunoscut dupa buze" - am ras ca nebunele vreo juma' de ora ca nu stiau restul nuntasilor ce ne apucase

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Salutare secta draga!
Eu la munca, deocamdata pe calculatorul unui coleg (varu-meu). Habar n-am ce tastez ca vad ca sunt niste caractere minuscule si nu pot modifica!
Nu am reusit sa citesc din urma, doar ca Diana de Ingrid a avut o noapte agitata. Ingrid draga si noi patim asa uneori si am remarcat ca e din cauza de dinti+cosmarrrrrrrr!!!
Pupici!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neatza, fetelor frumoase!

Ingrid, stai linistita. Si fetele mele fac crize de-astea. Roxanica se trezeste uneori noaptea si urla. Ma striga dar nu accepta sa o ating, sa o tin in brate sau sa o pup. Se crizeaza mai rau. O las sa se linisteasca singura.

Deea, ma bucur mult ca esti multumita de realizarea cu terenul. Super! (Vorba Oanei .)
Imi pare rau pentru situatia socrului tau. Tare, tare rau!

Astery, ma bucur mult pentru tine !

La birou e OK.
Adica, deja am de lucru, dar ma asteptam.
Roxanica s-a comportat bine ieri cu soacra-mea, sper ca lucrurile sa decurga din ce in ce mai usor si sa se acomodeze una cu cealalta.

toate fetele!

P.S. Prima pagina arata minunat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetele.
Ma apuc acum de munca
Cata, ti-am vazut noua tunsoare; iti sta bine.
Unde mergeti de Revelion?
Noi am gasit o vila frumoasa in Rasnov si cred ca o sa mergem acolo.
In rest...mult de munca.
Matei, de cand am scapat de suzi si-a drumul la vorbire

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

IOANA,DANA spor la munca!
IRINUTZA sa ii treaca de tot Sabinei.Ce mai face? Vad ca nici poze n-ai mai pus deloc.
Eu am terminat de calculat salariile ,acum le mai verific odata.
pe urma ma apuc de incarcat pe online banking si de facut declaratii,sa vad cat apuc azi sa fac,ca maine vreau liber neaparat.

Mergi la inceput

TOANCA spor la munca si tie! Deci fara suzeta si-a dat drumul Pe foarte multi am auzit asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ingrid si eu cred ca a visat urit Diana..Bia mai plingea in somn cind o chinuiau dintii!
Monica..da tine de noroc..eu pentru Bia asta vreau..nu sa fie cea mai isteata din sud estul Europei sau cea mai frumoasa, etc, bla bla......si atit ma rog la Doamne Doamne, sa fie sanatoasa si norocoasa....restul sunt povesti...si acum ma gindesc cum invatam ca proasta sa fiu prima si cind a fost cu munca, am vazut atitia colegi mediocrii cu functii peste mine...hahaha...ironia sortii!
Irina sanatate Sabinei..bine ca terminati cu antibioticul!
Daniela acomodare cit mai rapida!
Toanca deci dupa suzi gata v-ati pus pe vorbit? Foarte bine!Nu cred ca mergem nicaieri de Revelion..adica doar la Branesti la casa socrilor ca sunt plecati la mare...s-ar putea sa vina si bona cu noi ca si asa mi-a zis ca nu are alte planuri...mai chemam poate o familie, pe cineva..si gata si Rev!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Da...fara suzi vorbim de numa; nu-i mai tace gurita si acum e ca o maimutica: tot ce spunem noi repeta si el...si tot repeta; in masina, i-a taiat unul calea lui Victor si Victor i-a spus (si-a dat seama ca nu trebuie sa injure) ca e tartan; e, in secunda urmatoare a inceput Matei: tatane, tatane
Daca strig la el: Matei zice si el:Ma-ei, Ma-ei
Deci, Cata, rev. cu bona?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata,
Ieri dupa masa Clara parea ca e ok , nu a mai vomitat , a si papat putina supica (kk il are normal ). Din pacate azi dimineata s-a trezit si a vomitat din nou , tot ce era in stomacel de ieri . A avut si o noapte agitata , scarpinat , a cerut in 2 ture laptic. Nici nu stiu de la ce , ca acum dimineata nici nu a tusit , deci i-a venit asa din senin , clar de la stomac.

Ingrid, te cred ca fost groaznic, dar sa stiii ca eu cred ca e ceva durere si poate un vis urat .
Dana , Toanca, Ioana spor la treaba
Si tie Moni la fel spor sa termini tot ce ai de facut , vrei maine sa faci cumparaturi ? sau recuperare conta acasa ? stii ca m-am gandit ca ar trebui sa sacrifici o zii intreaga sa poti sa revii la zii . Zic eu , nu ma baga in seama prea tare

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput