Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
bebeka spune:
am si eu o intrebare:pot lua calciu si magneziu daca alaptez?
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA
www.flickr.com[/poze]
mami25_7 spune:
buna dimineata si LA MULTE LUNITE pt Matteo,Ebone si Andrei,sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!!

myral spune:
Afibebe ce papanash rosu si frumos
Andrruzza o adevarata vedeta Rares
Bebeka de ce sa nu iei? Eu iau calciu ca am lipsa in mod obisnuit, deci mai ales acum ca alaptez. Dar nu mai iau elevit ca nu le mai suport nu stiu de ce.Noi plecam la plimbare poate adormim putin afara.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxali spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Rox cum a fost in club??Ai reusit sa te mai destinzi??
Eu nu am chef de nimica as sta numai cu bebelusa in brate...cred ca si din cauza oboseli.
Bebelusa e cumintica foc...in brate...colici avem dimineata si cred ca si in timp ce suge de la san ca se foieste nonstop
M-am hotarat sa ne schimbam canapele de piele cu una angolara mai moderna si mai simpla asa ca azi vom merge sa vedem ce gasim.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
danuta36 spune:
Neata!
Gabriela multumim 
Maria multumim pentru urari 
La multi ani sarbatoritilor de azi:Matteo de Piccaflor,Ebonee de Danielle,David Andrei de mami25_7,Andrei de Carmenita!
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
afibebe spune:
Maria eu stiu ca poti lua calciu in timp ce alaptezi.
uite si Myral ia.
nu poate face nici un rau.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
crisstiana spune:
Ma scuzati ca intru aici peste voi. Sunt o viitoare mamica de nov-dec. si cum voi toate ati trecut deja prin experienta nasterii poate ma puteti ajuta. Sunt sigura ca ati vazut, ati citit si ati trecut prin multe.De aceea am incredere ca de la voi am sa primesc mai repede un raspuns.
Azi dimineata la 5, am simtit ca sunt uda si eram sigura ca mi s-a rupt apa. Cand am ajuns la baie, era plin de sange chilotul meu. Asa c am mers de urgenta la spital. Mi-au facut eco abdominala si vaginal si monitorizarea batailor inimii la bb, dupa care mi-au zis ca totul e ok si m-au lasat acasa.
Singura explicatie care mi-au dat-o a fost ca am sangerat din cauza ca probabil am avut o contractie puternica. Eu nu simtisem nimica, doar ca sunt uda.Acum curge sange, dar in cantitate mai mica si am usoare dureri, ca la menstruatie.
Vreau sa va intreb: Travaliul poate debuta cu sange??? E de rau?? As fi fost mai linistita daca mi-ar fi introdus ovule pentru sterilizarea vaginului. Nu vreau sa fac vreo infectie sau ceva. Ma poate ajuta cineva cu e explicatie????
Crisstiana
38+
Sabina spune:
urgent spital, cere eco.
sa nu fie placenta.
doamne-ajuta, FUGI!!!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
crisstiana spune:
quote:
Originally posted by Sabina
urgent spital, cere eco.
sa nu fie placenta.
doamne-ajuta, FUGI!!!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina, am fost la spital si m-au trimis acasa. Am fost la urgente. Citeam pe google ca sangeraile acestea nedureroase in trim III se pot datora placentei previa sau unei desprinderi de placenta. Dar stiu eu mai multe ca doctorii? Nu ma pot pune cu ei si ei nu mi-au pomenit nimic de asa ceva. Ce sa fac? Abia m-am intors de la spital de cateva ore.As vrea eu sa fiu mai atnt monitorizata, dar aici medicii sunt foarte sueprficiali. Nu te interneaza decat cand efoarte grav. Adica, tre sa curga sangele ca la robinet(banuiesc) ca sa-mi dea atentie.
Crisstiana
38+
betty78 spune:
quote:
Originally posted by afibebe
avem si noi poze noi.
va plac???
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
ce grasunel dulce ai....ce falcutze are....
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario