Bucurii de sept-oct 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsurile legate de mancarica pasata ...
Vom trece si noi la bucatele ... mi se pare mie sau am ramas ultimii care mai mancam asa? Mamici care mai sunteti in situatia mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Ce-i cu linistea asta pe aici?

Hai sa va mai zic ce face fi-miu, ieri a zis prima data cum il cheama "DA-DID", e asa de mandru de el, eu nu mai zic.

Eu nu stiu ce sa mai fac cu el ca vrea non-stop baie, cum rostim cuvantul in casa sau vede usa de la baie incepe sa repete "baiiii, baiii", am inceput deja sa codificam cuvantul ca sa nu-i aducem aminte. Plus ca a invatat sa deschida usa de la baie si-l gasesc cu mopul in wc de fiecare data, am schimbat ieri al 3lea mop, cred ca o sa pun zavor la baie pe exterior, alta solutie nu gasesc.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Mira, ce fain, cred ca-ti creste inima de bucurie, acum mai urmeaza: "Mami, Dadid 'ubeshte" :).

Si eu ma gandeam acum intr-o zi ce fain ar fi sa inceapa odata cu vorbitul, dar dupa aceea imi ziceam ca de cand s-au nascut, in fiecare faza de crestere mi-am dorit cate o realizare: sa tina capul sus, sa stea pe burta, sa umble in 4 labe, sa se ridice, sa umble odata, oare nu-s prea pretentioasa?? Las natura sa-si urmeze cursul, oricum nu i-as putea fortza (si nici nu vreau).

Sa stii ca si ai mei cand aud cuvantul "baie", directia usa, si-si ridica mainile sus, sa-i dezbrac :). Cred ca au toti copilasii o fascinatzie pt acest taram putzin explorat. Eu l-am pus pe sotzul meu sa construiasca nise dulapioare unde pot ascunde totul, carpe, perie de baie etc, pt a nu fi tentatia asa mare.

Festina, bine faci ca incepi sa-i dai bucatzele mai mari, o sa vezi ca n-o sa fie greu deloc, mai ales daca Radu nu e pretentzios, precum ziceai. Ai putea sa-i dai si felii de mar in manutza de ex, pt a "exersa".

Diesera ne-a invitat pe toti sotzul la o pizza - ca tare ne-a facut Lili pofta :)

Va pupacesc!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor,
va citesc pe sarite, nu am timp nici sa respir.
Lakioana, felicitari pentru reusita voastra!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Lexi, printre 2 gafaieli spune-ne daca ti-ai gasit apartament

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Adina, avem programate cateva vizionari pentru marti. Luni vom fi in Trier. Chiar ma gandeam ca vom sta relativ aproape una de cealalta asa ca poate ne vom intalni intr-un week-end dupa ce ne mai linistim si noi. Ce zici?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Deschid acum capitolash nou!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput