Trimitem un gand ?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Soni,

Din pacate eu nu voi mai fi disponibil pana in luna februarie. Medicii mi-au dat un ultimatum asa incat sunt obligat sa imi rezolv problemele. Insa sper sa fie si ei de cuvant si peste 25 de zile sa ma lase sa plec acasa. Asa incat in februarie sper sa fiu inapoi. Nu va fi tarziu niciodata asa ca se poate rezolva si in februarie. Ok? Am vorbit ieri cu Octavia e Ok oricand. Vineri fiind ultima zi pentru mine voi trimite atat partea de colet cat si banii catre ea asa cum am stabilit. Voi actualiza imediat intreaga valoare conversia de la Oana_B si ultima intrare.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns postasul28 spune:

Referitor la Octavia Medrea. Ma numesc Stefan si imediat dupa ce am citit articolul acum 2 luni am trimis o scrisoare catre Primaria Bosorod in care imi exprimam disponibilitatea de ajutor in doua proiecte:
1. Sprijinirea financiara a unui copil din scoala respectiva pe termen nelimitat cu suma transferata lunar
2. Avand in vedere specificul zonei de munte si de veche asezare romaneasca, "adoptarea " unei gospodarii taranesti anbandonate, sustinerea finaciara a reconstructiei ei si implicarea unei famili care sa o intretina periodic, dand astfel de lucru unei familii si deci venit financiar. Ma gandeam oricum la dezvolatrea turistica pe viitor dupa ce vizitam zona vara aceasta.

Din pacate nimeni de la primarie nu a gasit de cuviinta sa raspunda la scrisoarea mea si nu am datele de contact ale Octaviei Medrea.

Tot incercand sa gasesc mai multe informatii, dau astazi de acest forum unde vad ca deja ati reusit sa faceti progrese si va felicit.

Asadar: Imi poate cineva furniza datele de contact ale Octaviei Medrea?
2. Este posibil sa aflu ce firma de curierat transporta pana in Ursici colete? Daca exista asa ceva....

Multumesc foarte mult si o sa mai propun o actiune referitoare la doua Biserici din Harghita. Puteti lua legatura direct cu preotii respectivi.

Va multumesc inca o data

Mergi la inceput

Stefan,
Intai de toate bine ai venit printre noi. Cat despre proiectele de ajutorare si in general umanitare usa este deschisa intotdeauna insa tin sa precizez ca exista anumite reguli bine definite privind modalitatea de initiere-derulare si finalizarea a acestora. Intreaba si vei primi toate raspunsurile potrivite.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Multumesc Marius

Nu vroiam decat sa aflu un numar de telefon al invatatoarei-atata tot-daca nu exista sau nu se poate-ok

Cu multumiri anticipate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Postasul28 - bine ai venit la
Noi suntem aici o comunitate care actioneaza unit.
Vino alatori de noi si hai sa ajutam organizat. Ne bucura atunci cand un suflu entuziast ni se alatura. Aici la DC - avem multe proiecte finalizate - le facem din buna credinta si din dragoste. Ne uneste dragostea de copii si de Romania. Atat.

Marius este coordonatorul acestei campanii si a pus mult suflet pana acum. Toti cei care au donat la aceasta campanie vor primi o iconita la profil. Asa cum multi membri au o iconita - poti sa iti dai seama cat de mult suflet se pune aici.

Te asteptam cu idei.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Multumesc inca o data-tocmai asta vroiam sa si fac-in cadru organizat-din pacate am ajuns prea tarziu pe forum pentru a ma implica-deadline-ul este insa astazi din cate am vazut pentru proiectul Ursici si nu vad cum pot sa mai contribui la el. Este prea din scurt pentru mine ca sa trimit bani avand in vedere programul meu de lucru zilnic. Puteam in weekend, insa asa cum ziceam -prea tarziu. Asta era ideea. Nici vorba sa intru pe forum si sa ajut individual doar pentru ca asa doresc eu. Oricum ajung la vara acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

postasul - poti dona prin paypal - si 5 euro pot face o diferenta.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Stefan,
Citeste te rog mesajul meu de mai sus adresat Soniei. Si ea este in situatia de a avea un colet dedicat acestui proiect. Am mentionat faptul ca in februarie voi reveni astfel incat se poate continua fie financiar fie material. Daca doresti si este Ok pentru tine personal nu vad nici un impediment. Poti utiliza serviciul paypal sau daca doresti se poate utiliza serviciul bancar. La alegere. Totul este sa te decizi si sa comunici alegerea ta.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Ok , Marius i-ti urez multa sanatate si sa te intorci cu bine.Mai am 25 € care ma gindeam sa-i pun azi la Western union dar comisionul e de 9.50€!1 Asa ca intre timp daca tot am luat si 4 caiete desen caut culori, creioane radiere linii mai vad eu si il trimit cind te intorci.

Ma bucur ca actiunea continua . Intre timp poate mai acumulez ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Marius, multumim pentru implicarea in campanie si multa multa sanatate!

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput