Cirese de Mai-Iunie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 11
miti2004 spune:
Felicitari tututor fetelor burticoase !!!
Va rog mult nu ma uitati si pe mine cu un set de caciulita + fular pt Alex al meu...dar va rog sa luati una mai mare ( ca de 2 ani )ca are capul mare !!! as vrea set rosu...
Fetelor am varicela ( varsat de vant
![]()
) declansat de vineri...sunt buboasa rau de tot ! am avut temperatura 3 zile...stau acasa 2 saptamani...si aveam o gramada de treaba si la munca dar si acasa...
Am fost acum 2 sapt jumate la cumnata mea pe la pranz ( cea care este f bolnava...) si fetita ei ( de 3 ani jumate ) era ok...seara deja erau bunicii la Grigore A la spital ca se umpluse fetita de varicela...
Era singura boala de copilarie pe care nu am facut-o...
Alex e bine deocamdata...dar cum pana mi-au iesit bubele a dormit cu mine...e posibil sa faca si el...
miti2004 spune:
si cateva poze cu Alex din toamna asta, cele din parc sunt acum vreo 10 zile:
http://community.webshots.com/album/561741084FiyQss
miti2004 spune:
Oana_rusu cum se mai simte Paul ? sper sa ii treaca repede tusea mititelului 
Fetelor multa sanatate !!!
Roxana Claudia spune:
Miti - o sa fii soacra tare buna, noa ta iti va multumi. Baiatul tau stie de pe acum sa puna muraturi
insa ca toti baietii, si el sufera de butonita la telecomanda
. Ce mare s-a facut!! Sa iti sanatosi cu totii si ii doresc micului sa-i aduca Mosul toate jucariile inchipuite si neinchipuite 
Roxana
30 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
arleena spune:
na, ca o trebuit sa va cert ca sa-mi dati curs cererii de a scrie meniul piticilu. lacri da-mi te rog reteta budincii de paste cu branza si cea de mar cu orez.....evident cand ai timp...poate pui si alte retete. o sa mai cer si altele....deocamdata ce am mai citit cam stiu sa fac.
roxana vad ca mananca bine catalin
. alex nu mananca sub nici o forma paine prajita si nici asa cu unt si dulceata....ieri a mancat prima data un pic de dulceata...pana acum a fost caca, nici cascaval nu papa, nici alt fel de brnaza, numai in combinatie cu altceva care ii mascheaza gustul....si mie imi place la nebunie orice fel de branza. iaurt doar simplu ii place, si prefera iaurt zdravan de la napolact. cel cu fructe nu-i place ca-i dulce.
miti sanatate sa-ti treaca iute si poate poate scapa si alex sa nu faca(ce gospodar e el
)....apropo, tot vroiam sa te intreb, voi ati venit definitiv in tara??cum de v-ati intors??nu va pare rau?
tre sa stiu cate caciulite+fulare comand si ce marime(sa-mi ziceti perimetrul cranian).....azi e 11 dec....si eu ma cam indoiesc ca o sa ajunga la fiecare cireasa pana de craciun.....cum facem/???ne mobilizam???[/
eu sunt cam trista ca a murit un prieten....25 ani...infarct....rezultatul autopsiei aorta blocata. adevarul e ca mancam destul de mult fastfood si prajeli(cartofi, cas pane, snitele, etc)dar nu fuma nu bea....nici acum nu-mi vine sa cred ca nu mai e
. prietena mea cea mai buna e distrusa si se simte vinovata.....el o ceruse in casatorie acu 2 saptamani si ea nu era chiar decisa....(avusesera ceva conflicte si incercau sa le depaseasca)....acum e prea tarziu. nu-mi vine sa cred ca asa tanar sa moara de infarct....
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
doroti_5 spune:
Buna dimineata.
Virgi cum mai sunteti?
Miti multa sanatate.Am vazut pozele si cu ocazi asta am facut concluzia ca ciresele noastre au toate ochi neobisnuiti.
Arleena eu vreau caciulita cu fular rosie, dar marimea ti-o zic miine ca nu mi-o dat in cap sa masor capsoru fetei. Dar ce inscriptie facem?
La mine Craciunul e pe 7ianuarie asa ca sigur ajunge la timp.Doar sa ne zici cit ne va costa si unde trebuie sa trimitem banii.
Va
si va spun o zi buna.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
LYLY809 spune:
BUNA SEARA
Miti-Magda, insanatosire rapida; n-o sa-ti fie usor, ca-i nasol sa faci asa ceva cand ai o anumita varsta...dar treci tu si peste asta...
arleena-Simona, nu am retinut daca au caciulita si fular galbene...noi purtam mai mult bleu si bleumarin, nu prea merge combinatia cu rosu
Paste cu branza: 75g paste le fierbi bine cu apa si un pic de sare, apoi scurgi apa si le limpezesti cu apa rece. adaugi un galbenus, 100g branza vaci, verdeata tocata si albus batut spuma, un praf de sare si dai la cuptor pana se rumeneste un pic. eu am un vas de ceramica mititel, pe care il ung intai cu putin unt, dar poti sa folosesti si ulei de masline
Orez cu lapte si mere
pregatesti orez cu lapte din 500 ml lapte si o cescuta cu orez( orezul il lasi la inmuiat macar juma'de ora in apa, il pui in lapte cand acesta fierbe, lasi sa fiarba pana scade laptele, apoi adaugi o lingura rasa de zaharsau fructoza, casa nu fie prea dulce, decidupa ce a fiert orezul, altminteri se lipeste de vas)
dai 2 mere mijlocii prin razatoare si le lasi cu putin zahar, cca 30 min
amesteci merele cu un galbenus, 30 gr. unt si albusul batut spuma si pui intr-un vas uns un strat cu orez, unul cu mere, apoi iar orez, dai la cuptor cca 30 min
Cand nu am timp sa fac aceasta budinca ii mai dau doar orez cu lapte, insa de fiecare data pun cam 30-40% zahar din cantitatea specificata in cartea cu retete. Eu deja ti-am scris reteta cu cantitatea redusa. Iese mult mai bun, mai putin dulce
Sper sa ai succes cu aceste budincute la Smecher
Lacri si
Alec 30 mai 2006
Amonar spune:
LYLY
Am tras si eu cu ochiul la retete
Sa sti cA SI EU VOI INCERCA. Kailan e destul de dificil cu mancarea. Sper sa-i placa. mersi!
CamiM spune:
salut!!!
Lacra merci mult pentru raspunsul cu cadourile de Craciun. Alec pare tare selectiv..stie copilul ce vrea si ce nu!
Arabela merci
. Si papusica mea e innebunita dupa taticul ei dar cred ca e normal: pe mine ma vede toata ziua, cu taticul se joaca cel mai mult asa ca de cum il aude sare toata entuziasmata si chitaie de zici ca i-a sosit cel mai bun prieten!!![]()
Miti multa sanatate!!Multumim pentru urari!!
Am vazut pozele.. ai un fecioras frumusel si harnicut mai mare dragul!!
Cami
18+ &
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
CamiM spune:
Acu sa zic vreo doua vorbe despre noi: Soficu e tare nazdravan si tare mult ii plac copii, cand mergem in parc asa e de fericita si se duce la ei sa ii ia in brate..e cea mai entuziasmata de obicei. Ieri plecase dupa un catel, n-avea treaba ea se ducea fara sa se uite inapoi
.
mami face binisor mai ales dupa aventura de luni cand am plonjat cu capul de podea in mijlocul postei... am lesinat in cel mai dizgratios mod posibil: stateam la rand la posta si deodata mi se face asa putin rau, si pana sa mai uit in jur sa reperez unde era sotul cu Sofia mi s-a taiat filmul si m-am trezit pe jos cu o durere crunta de cap si lume adunata in jurul meu ca la circ..
Acum sunt ok in afara unui cucui de toata frumusetea si a mandriei ranite..
, bebe pare bine( o sa vedem mai mult vineri cand avem ecografia).
Ok va
pe toate si numai bine!!!
Cami
18+ &
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2