Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 18
bikmaria spune:
quote:PAI S-O FI GANDIT CA O FAC DIN SEARA ASTA
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by bikmaria
iar omleta ....daca se poate calda caci SE FILMEAZA
Si daca e calda se vede mai bine pe camera?de Ioana (27.09.2007)

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
quote:TE PLICTISESTI?TE INVIT LA ASEZAT SORTIMENTE DE BRANZA PE PLATOU,O OMLETA CEVA ...
Originally posted by diwana
Ce liniste pe aici la ora asta! Numai mie nu mi-e somn? Piticul a adormit in sfarsit, azi a fost putin marait, in rest e un dulce. Si eu musai sa recuperez ce ati scris intre timp, dar goniti ca o masina de curse.
Diwana si pitic Rares
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
carpatina spune:
Roxana, Xenicalul e un medicament pentru tratarea obezitatii... nu ca te-as suspecta de asa ceva. Insa ajuta la eliminarea grasimilor din organism.. asa ca scaunele sunt (mai) grasoase... Mie crampe nu mi-a dat... a avut doar efectul de care-ti ziceam mai sus.. devenise o placere sa ma duc la wc pentru numarul 2... si al meu era tot tare ca piatra.
Sigur, solutia e provizorie, trebuie sa mergi la doctor.
de Ioana (27.09.2007)
diwana spune:
Mai Maria eu as veni, dar nu la sezat branza pe platou ci la mancat branza de pe platou. Si ia zi ce sortimente ai gasit?
Poate pana creste Rares mare, nu se mai duc la scoala iau o pastila sau se conecteaza la un aparat si baga invatatura
Diwana si pitic Rares
Sabina spune:
si eu am auzit de xenical cu acest efect....insa e totusi un medicament.
Roxana, stiui ca nu agreezi ceaiurile..dar totusi...un antiadipos chinezesc din ala verde? e oribil la gst, dar cu multa lamaie...
insa te previn, mie imi scotea si matele afara si mi se irita partea cu pricina de atat stat pe "clo"
mie mi-e firca sa dau sfaturi...ca deh, nu vreau sa fiu tinta injuraturilor de dupa![]()
Maria, tari aia cu mancarurile. Eu care nu stiu sa gatesc ...ce s-ar intampla? imi lasa copilu repetent?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
bikmaria spune:
quote:NU CRED CA MERITA ATATA DRUM DE LA CLUJ ,PT 6 SORTIMENTE DE BRANZA ...BINE AR FI SA APARA VREO PASTILUTA SAU VREUN APARAT PANA VOR CRESTE PICII ,DAR ORICUM IES PROFI ASTIA LA PENSIE CA AU RAMAS CU IDEILE TOVARASULUI CUM BINE ZISE CARPATINA
Originally posted by diwana
Mai Maria eu as veni, dar nu la sezat branza pe platou ci la mancat branza de pe platou. Si ia zi ce sortimente ai gasit?
Poate pana creste Rares mare, nu se mai duc la scoala iau o pastila sau se conecteaza la un aparat si baga invatatura
Diwana si pitic Rares
bikmaria spune:
SABINA .spuse o mamica acelasi lucru ,dar s-a gasit si pt dansa ceva -mai trebui o cafeluta niste suculet treburi deastea la care se pricepe toata lumea ![]()
bikmaria spune:
faza tare e ca am sunat-o pe mamica colegului de banca a lui ALEX sa stabilim la ce ora ne intalnim sa mergem la sedinta cum faceam de obicei ,la care ea imi spune ;nu merg draga ,ca cine stie ce le mai cere astia la scoala !si nu imi arde de nimic !BINE A FACUT CA NU I-A ARS DE NIMIC ATUNCI !ca ii ardea dimineata de cinestie ce clatite
.nici nu vreau sa ma gandesc la mamica ce trebuie sa faca clatite maine din creierii noptii,si sa le pastreze si calde ,ca deh se filmeaza
asa ca eu sunt o fericita
,se putea si mai rau
diwana spune:
Noapte buna dragele mele. Acum pot sa ma culc linistita ca am dat gata capitolul trecut la care eram restantiera, desi cu voi nu se stie nicioadata. Parca vad ca ma trezesc maine si sunteti la cap. 23 sau 24.
Pup bebeii dragutzi si mamicile harnicutze.
Diwana si pitic Rares