Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (56)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by karla32
.............

Aaaaaaaaaaa, era sa uit. Cica dupa 15 decembrie apare in farmacii un vaccin care se administreaza oral, impotriva diareei (datorata nu stiu caror virusi) si mi l-a recomandat. Va tin la curent. Acum am uitat cum se numeste.

Gata! Termine! O zi buna!

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI

E vorba cumva de ROTAVIRUS?

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna dimineata,

Ce noutati sa va spun eu:printesa mea s-a dat jos din premergator,cum?Nu stiu.Cert este ca am gasit-o pe parchet si nu plangea deloc,am lasat-o sa vad ce face si se pregatea sa se agate de pat ca sa se ridice in picioare.Fiemea este plina de surprize.
In fiecare zi trebuie sa faca cate ceva deosebit.
Mai nou incearca cum sa se dea jos din pat,se opreste la margine se uita in jos si se intoarce.

De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PRINTI SI PRINTESE NASCUTI INTR-O ZI DE 29!

Ne-am trezit la 8, am papat un picut de lapte, restul il arunca mami, ne-am jucat, am dormit un pic si acum suntem pe punctul de a ne trezi si a cere papa din nou. Am multe de spus, dar o mare lipsa de timp.
De laudat copii razaciosi, pupaciosi, coltosi, pozaciosi si care or mai fi, ca se stiu ei! Un maaaareeeee pt toti ca scumpi mai sunteti!
De dat na-na la doctori rai care se arunca in afirmatii gratuite si nu respecta copiii care sunt individualitati, deja cu personalitati bine conturate, de pupat mamici depresionate, de... de ....

Dar mai bine cititi www.babycenter.com/0_thirty-things-that-change-when-you-have-a-baby_1452535.bc" target="_blank">aici , cate s-au schimbat in viata noastra de cand avem un bebe .

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elpower

quote:
Originally posted by karla32
.............

Aaaaaaaaaaa, era sa uit. Cica dupa 15 decembrie apare in farmacii un vaccin care se administreaza oral, impotriva diareei (datorata nu stiu caror virusi) si mi l-a recomandat. Va tin la curent. Acum am uitat cum se numeste.

Gata! Termine! O zi buna!

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI

E vorba cumva de ROTAVIRUS?

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Si de vaccinul ROTARIX?

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

salutari si de la noi

Arissa de unde ai luat chamomilla si cum se administreaza granulel?
Ca eu am avz la ammicile mai mari ca dau la bebei da nu stiam de unde se cumpara.

Zana Winnie se ridica sg in picioare de vreo cateva zile...iesi s-a ridicat cel mai bien si repede...statea in pat in fund langa mine....s-a prins de picioarele mele si imediat a fost sus...se ridica si in patut, intai in genunchi si apoi in picioare si daca o pun langa mobila la fel face...Ce ma bucur.....

A incep sa pape dar tot [putzin.....sa vedem la 9 luni sapt viit cate kg are ca ultima data am cantarit=o la 6 luni si avea 7300g.de a tunci nu am mai fost la dr.

Azi-noapte a plans si ea cam o ora de la dinti...ii iasa acuma in fatza aiai centrali si se vede pe gingia umflata asa nuste fricele de sange cred ca sta sa rupa.....

Eu azi merg la ginecolog sa fac un control si un papanicolausa stau linistita juma de an si vreau sa cer la dr de fam o trimitere sa fac si o mamografie......

S-a trezit........ma duc sa ne giugiulim......

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Avem poze noi aici

Luna 9

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by karra80

Avem poze noi aici

Luna 9

Printesa Winnie are niste gene de zici ca-s rimelate! spune drept, Karra, le-ai rimelat?

Felicitari pentru progrese...ai fetita mare

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Adina, pai eu zic ca ai mai multe motive de bucurie decat de suparare! tine-o pe Alexia mai mult in brate ca s-o incalzesti!

Ela, unde gasesti tu mama numai chestii din astea care merg la suflet? bine spun oamenii aia acolo...

Paxela, pup Delia razacioasa...ce frumos se joaca ea cu tati

Aliana, sa inteleg ca tu ai scris o carte de povesti sau cum? hai da-ne detalii ca sigur e ceva frumos

Loradin, dr. tau probabil nu este iubitor de copii daca se mira asa de personalitatea unui copil activ si inteligent

Ma bucur daca v-a placut scufita rosie...o iubesc de nu mai pot si imi creste inima cand o apreciaza cineva...cunoasteti voi...

ma grabesc tare ca nu i-am gatit nimic si acusi vine ora de masa

pup fetele

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mihael@

quote:
Originally posted by karra80

Avem poze noi aici

Luna 9

Printesa Winnie are niste gene de zici ca-s rimelate! spune drept, Karra, le-ai rimelat?

Felicitari pentru progrese...ai fetita mare

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

le-a mostenit de la muma-sa

acuma am vaz si noi scufita si ce frumos se ridica si ea in patutz......
va

Luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Hai mai Elaca m-ai bagat in ceata!
Ce-mi dai doua denumiri, ambele cu R ??????????? Ca doar atat tin minte - Un vaccin care incepe cu R! Asa ca nu stiu care din cele doua. Cand l-ai postat pe primul am zis asta e! acum nu mai stiu!

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI

Mergi la inceput