Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (265)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova, pai nici Roxana nu mai statea de multa vreme in carucior. Ba chiar il spalasem si-l stransesem.
Astazi insa am avut un drum mai lung de facut si am luat-o pe Roxana cu mine in el.
Cred ca i-a fost dor de el dupa atata vreme si vad ca a fost cumintica.

Si eu ma intrebam ce e cu Iuliana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

continuati aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Gio. Inca nu am fost. Nu am apucat sa fac mai nimic. Sunt in criza de timp. Am doua situri la care lucrez, si la care nu prea pot sa lucrez. Sunt cam scurtcircuitata. Si amandoi clientii sar cu gura pe mine. Ieri m-am enervat pe unul ca mi-a adus niste acuzatii nefondate, si niste apropouri de 2 lei. In preajma sarbatorilor parca innebuneste lupul. O iau razna cu totii .. si eu cu ei. Prin urmare, sunt in greva, nu mai sunt in stare sa lucrez... si astept sa gasesc o solutie.

Printre altele, ma enerveaza si cumpararea asta de teren, pentru ca si proprietarii si agentii TOTI sunt cu capul. Vorbesc cu unul.. ii dau verde...batem palma .. astept raspuns.. ciu-ciu. De o saptamana, nici un semn. Vorbesc din nou ... ala promite ca rezolva... trec 4 zile de da,da,da .. azi primesc raspuns: Ca ... omul de legatura s-a ofuscat, ca noi am zis da, si apoi nu, si apoi ne-am dus la proprietar direct, etc.. lucruri pe care noi nu le-am facut. Sigur boul ne-a confundat .. si acu face pe ofuscatu... iar noi stam ca vitzeii cu banii in mana, si nu avem ce cumpara, pentru ca toti barbati sunt la ciclu, acum !!!!.

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput