boli cu transmitere
As avea si eu o intrebare. Doctorul ginecolog la care am fost pentru consultatie m-a disgnosticat cu anexita. Totodata mi-a spus ca o parte din tratamentul pe care eu il urmez trebuie sa-l urmeze si partenerul. As vrea sa va intreb daca este nevoie sa il urmeze si el in cazul in care de exemplu nu facem sex neprotejat? Pentru ca presupun ca daca am face neprotejat exista sansa ca el sa fi luat anumiti microbi de la mine, iar eu sa ii iau inapoi dupa tratament avand in vedere k el nu a urmat respectiva prescriptie.
Raspunsuri
maraki spune:
Eu stiu ca anexita este raceala, de unde pana unde sa i.a si partenerul? Prima data citesc asa ceva.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
marius spune:
quote:
Initial creeata de mihaela11
As avea si eu o intrebare. Doctorul ginecolog la care am fost pentru consultatie m-a disgnosticat cu anexita. Totodata mi-a spus ca o parte din tratamentul pe care eu il urmez trebuie sa-l urmeze si partenerul. As vrea sa va intreb daca este nevoie sa il urmeze si el in cazul in care de exemplu nu facem sex neprotejat? Pentru ca presupun ca daca am face neprotejat exista sansa ca el sa fi luat anumiti microbi de la mine, iar eu sa ii iau inapoi dupa tratament avand in vedere k el nu a urmat respectiva prescriptie.
miki cata
Medicul are dreptate dupa mine cand a recomandat sa urmati amandoi acel tratament. Ceea ce ai presups tu este perfect logic si real. Daca nu urmati amandoi va veti juca ping pong cu partea microbiana. Adica nu ajungeti la rezultatul scontat.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa/www.romleas.ro/circulatie/" target="_blank">Circulatia in Romania
XIO spune:
Anexista ineamna inflamatie a anexelor , iar aceasta inflamatie poate fi data de "n" agenti patogeni , printre care si cei care se transmit sexual.
da , trebuie sa ia si el tratament indiferent daca va protejati sau nu . De ce sa ramana purtatorul bolii?
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/