Sarbatoriti de nov-dec 04(162)
Raspunsuri - Pagina 11
try spune:
La multi ani lui paulica fara frica, sanatate mult si numai bucurii, poate o veni si mami pe-aic isa ne multumeasca... ceva acolo... si-o facem sa mai posteze iar.
La multi ani si lui Edward de madachan, cine mai stie ceva de ei? Parca erau in Ro acum?
Mey Miha, sa-i fie de bine puiutei tale, bine-a venit pe lume, tie laptic din belsug si refacere rapida. Iar tu Aime, fii bucuroasa ca, uite, esti mamica a doua oara (chiar daca numai spirituala)
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
bits spune:
neata!
mey si Ken este sufocant de pupacios!imi spune de 1000 ori pe zi"mami te iubesc mult!".aseara mi-a cerut apa dupa ce ne bagasem in pat si cand i-am adus m-a intampinat cu"mami esti frumoasa!",in schimb Amon detesta sa fie pupacit dar pt ca are obrajii aia atat de apetisanti mami nu se poate abtine.
ma duc ca urla mamosul no 2!revin!
monica-elizabet spune:
LA MULTI ANI! tuturor Andreelor si Andreilor, sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti 

monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Cecilia C spune:
Miha sa-ti traiasca fetita, sa fiti sanatosi cu totii, laptic din belsug si recuperare super rapida. Amina bine ai venit pe lume si abia asteptam sa te cunoastem.

Miki super pozele, nu mai e nevoie sa spunem cat sunteti de frumosi cu totii, sa fiti sanatosi, pe pitic imi vine sa-l smotocesc si eu un pic....tu esti o frumoasa ca intotodeauna, la botez venim si noi chiar daca vom fi prezenti cu gandul doar....sper sa vina vremea cand o sa ne intalnim cu toate fetele. pupici la pitici

La Multi Ani!!! tuturor Andreelor si Andreilor, sa fiti sanatosi, sa petreceti frumos si sa aveti parte de cat mai multe bucurii

aime spune:
Andreiilor si Andreelor
pitici si mamici 
Aseara am vb cu proapata mamica, inca nu-si vazuse bine fata, dar era bine, se dezmeticise binisor, azi se da jos din pat si se duce la mamici. Acolo va fi marea intalnire. Mergem si noi sa vedem botzul si o sa-i transmit urarile voastre. Fetele pe micuta o cheama AMIRA nu Amina, Amina e fetita Bobitei
.
aime si
Vladimir
daniela_sb spune:
Miha, bun venit pe lume micutei Amira! Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa si sa va bucurati de poznele ei atat voi cat si nasica Aime!
Dama, refacere rapida! Si le trimit un pupic mare dolofanelului de Patrick si fratiorului David care e un scump si un serios.
La multi ani, Emily si felicitari mamicii care lupta cu morile de vand sa faca tortuletze, sa cumpere cadouri....
Silviu si Paul, La multi ani! Am vazut ca ati chefuit din greu. M-am bucurat s-o mai vad pe mamarutza si pe Mihaitza pe la petrecerea voasta. Va
si va doresc tot binele din lume tuturor. Sa fiti fericiti si sanatosi.
La multi ani Andrei si Edy!!! Ce mai faceti? Pe unde sunteti? Spuneti-le mamicilor voastre sa dea un semn de viatza!
Miki, sunteti frumosi cu totzii, dar Yannis ma omoara cu falcutzele lui... Vad ca se simte bine, ii priesc calatoriile...
Andreea, nici eu nu stiu ce sa mai fac... dau dintr-o raceala in alta... Ce ti-a mai zis doctorul ca potzi sa iei? Eu am mancat la lamai cu miere de mi s-a acrit... Plus ceaiuri, miere, propolis... Dar imi trece si dupa o saptamana doua o iau de la capat... Asa mi-e de ciuda. Cand era Danutz in burtica n-am avut nici cea mai mica raceala. Ziceai ca-s "the unbreakable", chiar radea sotul de mine, si acum sunt... praf ce mai.
11+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
eveline spune:
LA MULTI ANI! tuturor celor ce-si sarbatoresc ziua numelui...fetite, baietei, mamici, tatici si bunici.
Ana si Andreea Bianca
andreap spune:
In primul rand,'LA MULTI ANI' celor ce poarta numele Sf.Andrei.Sa fiti sanatosi si fericiti.
Aime,pupa micuta Amira si de la noi!
Daniela,eu ce sa zic????Sinuzita iar m-a dat peste cap.ma doare capul,nasul,nu pot respira..sinuzita fara antibiotic si radiografie,nu cred.radiografie si antibiotic la 11 sapt..nu cred
.Imi trec numai ganduri negre prin cap....nici macar nu m-am mai gandit la BBlus...ce face,daca e bine,cand merg la eco,analize..Eu am luat Stodal de tuse,e homeopat,niste bombonele cu propolis si Vit.C ptr.gat,Olynth ptr.copii ptr.nas...plus citrice,ceaiuri,inhalatii seara....degeaba.Daca pana luni nu-mi mai trece..nu stiu ce voi face.Ai grija
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
paxela spune:

tuturor Andreelor si Andreilor

multa sanatate mamici bolnavioare cu burtici , si copilasi raciti
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
paxela spune:
mii de multmiri pupici si toate cele bune de la onitza, pentru urarile lui Paul
va pupa pe toate
a incercat sa faca user nou dar nu a primit raspuns, am solicitat si eu acum moderatorilor redeschiderea contului ei , asteptam raspuns
http://family.webshots.com/album/561618789VeHVJD uitati si niste pozite cu micul ochios
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu