Nou stil de viatza (159)
Raspunsuri - Pagina 2
cornelia_laura spune:
Bine va regasesc la un nou capitol
. Si cu o veste minunata.
Ina, FELICITARI
!!! Ma bucur din suflet pentru voi. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios!!!

Eu azi am fost purcica
. Am mancat un strudel cu mure si un corn cu ciocolata. Dar simteam ca lesin de foame si mi-a iesit in cale patiseria asta...si era un miros in zona mai sa mi se faca rau
...asa ca azi nu mai postez meniul...
Am fost dimineata la servici si am depus cererea de intrerupere a CIC-ului. Pe 3 decembrie incep munca. Deja am un nod in gat ....dar ma voi descurca. Ehhhe, nu de munca in sine mi-e teama. Ci imi pare rau de perioada care se incheie...nu mai sunt mamica cu bebe mic...dar poate voi mai fi mai incolo.
Va pup pe toate
si fug in bucatarie sa fac ceva rapid de mancare.
Mephala - Gusta - Cornelia
Tzuni spune:
Cornelia, sa te intorci cu placere la munca si sa te simti bine intre colegi!
Da'.....auzi la ea! Corn cu cioco si chestie de-aia cu zmeura... Te bat!
...dar din invidie! ![]()
www.youtube.com/watch?v=DwWhnudZ5Nk" target="_blank">DATI KILELE JOS!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
gusta spune:
Cornelia sa te intorci cu placere la munca.
Carmen gata azi numai vrei sa vorbesti.
Tzuni sa inteleg ca esti mai libera si neobosita si scrii mai des.o iei pe Maria si weekendul asta?
Carina si eu am vazut ca de cand fug la gradi si ma intorc inapoi incep sa cada hainele de pe mine.
Sa va anunt ca la copil ii place la nebunie la gradi si a venit si cu prima raceala acasa.Bucurie am nu gluma sa vedem poate e numai ceva asa de moment ca are nasu infundat si un pic de temparatura.Oi vedea eu ce imi serveste la noapte.
Marilena si Mara Augusta
cornelia_laura spune:
Tzuni, multumesc mult de urari. Si de bice...dar tot nu-mi pare rau ca le-am mancat
. Le-am savurat pana la ultima farama.
Mephala - Gusta - Cornelia
tumpi spune:
va e somn (asa cum imi e mie) sau vreti mai multa miscare, ia luati de aici
www.youtube.com/watch?v=z3Y9sp3u444&feature=related" target="_blank">HAMMA
Cornelia reacomodare usoara la munca
Tzuni mai rezisti?
Gusta sanatate Marei
Carmen unde ai disparut?in bucatarie printre poale-n brau?![]()
Pup restul fetelor
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
khristin spune:
Sal'tare fetele vrednice
,
Iaca si eu la cafea la scoala citindu-va pe voi...in mod obisnuit as fi trecut deja la teaching, dar cum elevii mei de-a 6a pleaca in excursie, asa m-am facut si eu cu juma de zi libera (iar culmea!!!!).
Doroty, sint foarte multe Pilates pe piata din ce am observat eu, eu am unul cu o instructoare Jenny Kries se numeste dumneaei, si intr-adevar accentul la aceste exercitii se pune pe calitate in loc de cantitate, adica sa le executi cat mai corect. Mie una mi se par neinduratoare exercitiile cu greutati care-ti lucreaza bicepsii si tricepsii
Mi se pare normal sa fie greu, mai ales daca nu am lucrat in mod constant...deh, lenea e cucoana mare
. Cat despre petreceri, sint convinsa ca in RO toate sint mai scumpe, stiu de cand am fost asta vara acolo, si unii din prietenii nostri au organizat ziua copiilor lor la un astfel de local. Scump, servicii slabute, dar atmosfera super....chiar am si poze super reusite de-acolo intr-unul din albume daca vrei sa vezi. O sa ma uit si eu de Cindy Crawford pe aici.
Carina, si mie mi se pare la fel....kilogramele nu se topesc, se duce grasimea care e mai usoara, in schimbul muschilor, care cantaresc mai greu. Cred ca perseverenta e cheia ![]()
Tzuni, am sorbit din cafeaua virtuala....bunaaaaa 
Delia, tinut pumnii....sa ne spui cum a fost ![]()
Gusta, sanatate multa la copilas
, cu gradinitele nimeni nu scapa de raceli in mod cert, partea buna e ca ajung imuni mult mai devreme....fiimea e un astfel de exemplar ![]()
Zuzilici, nu ma pronunt inca ![]()
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
ina C spune:
buna seara celor mai frumoase fete!
multumesc din suflet pentru urari!
doroty, cel mai mult s-a bucurat Radu...am crezut ca rupe canapeua...
Cit despre alimentatie...dupa test m-am izbit in frigider la carne si brinza.Sp[re rusinea mea am simtit o eliberare ca nu trebuie sa mai maninc numai zacusca.
M-am gindit sa nu-mi lipseasca micul dejun consistent, carnea, lactatele,legumele, fructele, cerealele si sa incerc sa evit in continuare grasimile si dulciurile.
o seara buna@
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Ina - carina - Violeta - doroty
gusta spune:
Cei cu linistea asta aici.Unde sunteti sper ca nu in frigider?
Eu am primit un buchet de flori cu ce ocazie nu stiu dar poate aflu si acuma fac un dans cu domnisoara care maine va merge la o serbare pentru mos Nicolae.
Si ce a zis Ina fratiorul ca ar vrea o surioara sau un fratior.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Buna,
In primul rind vreau sa o felicit pe Ina
si sa-i urez o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Ma bucur si eu mult pentru tine, draga Ina. 
Am ajuns si eu acasa, intr-un final glorios, si ma delectez cu niste DM, as da boxele mai tare dar mi-e mila de vecini si de soacra-mea care vorbeste la telefon.
Simt nevoia sa ma eliberez de energie, am avut emotii la examen, am avut o presimtire ca o sa-mi pice ceva anume si s-a adeverit, mi-a picat ce-mi placea la partea de scris iar la grila a fost ok. Zic eu ca m-am descurcat bine. Acum am o stare de agitatie, imi vine sa joc fotbal, sa dansez, un concert ar fi fost bun.
Urmatorul examen (partial) e marti, deci e clar ce fac weekendul asta, nu?
Va multumesc tuturor pentru gindurile bune, voi avea nevoie de ele si de acum incolo. E nemaipomenit sa stii ca ai prieteni care se gindesc la tine.

Mai e careva prin zona?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mamica dulce spune:
Da,eu sunt in zona, fi-meu se uita la Mikey maus si eu i-am furat o bucata de paine cu unt si cu miere si una de prajitura ca ma imbolnaveam de pofta
Felicitari pentru examen,sper sa iei o nota buna. Ce sistem aveti? Pe vremea mea
era cu credite,fiecare examen avea un numar de puncte si...si nu mai stiu exact,tare sunt toanta,chiar am uitat cum era sistemul
Bafta la toata sesiunea si spor la invatat!!
Eu am fost azi in oras,de dimineata de la 10 jumate si am ajuns acasa la 6 jumate.Am fost doua ore la biblioteca si apoi prin magazine,unde am probat aproximativ 50 de perechi de pantaloni negri(marimea 40 si 42,functie de croiala
)si 40 de bluzite si camasi (marimea 44 din motiv de bust
)
.Normal ca n-am avut timp sa ma uit si de papuci sau geaca sau alte nimicuri sau ce-mi mai trebuie si va rog sa ma credeti ca am avut timp DOAR de doua magazine. Sunt catastrofa la capitolul asta,stiu
Pana la urma mi-am luat prima pereche de pantaloni din primul magazin(deci am probat degeaba celelalte 49,ca de obicei),o bluzita si sacoul de la pantaloni. Sa va spun cat am spart???
Mai bine nu,ca oricum le duc maine inapoi,opresc doar pantalonii
ca oricum jumatate din garderoba mea e neagra si sunt mai frumoase decat ce mi-am luat azi.
Si i-am luat lui fi-meu un set,camasa si vesta.....vaaaaaaaaaaaaaaiiiii ce frumos ii sta,musai o sa pun poze cu el,arata ca un gentleman asa ca ma duc maine sa-i iau si pantaloni negri frumosi( ca azi nu m-am mai indurat,am zis ca ma impusca consortul)
Va pup,fiti cuminti si tineti-mi pumnii ca pe masa sta paine cu miera ca s-a saturat MArc....

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc