Bucurii de sept-oct 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Inseamna ca e de bine. Problema e ca Maria nu merge de-a busilea, ci se taraste pe burtica se rostogoleste si asa ajunge unde vrea.

Mirabelac, ti-am trimis poza cu Maria pe adresa ta proprie si personala ca ccc cea de la e-mail-ul comun n-o mai stiu.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Andra, mea culpa...aici semanati intr-adevar in proportie de 83,17%.

Noi am fost azi la o expozitie de animale (iepuri uriasi, cocosi uriasi, strutzi, porumbei, bibilici, lebede, pauni si alte vietati), apoi la Muzeul de stiinte naturale, apoi la vot. Mi-am facut datoria de cetatean.

Ieri i-am facut lui M omleta dupa retzeta voastra, a iesit yammy si a halit-o pe toata!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara bucurii si mamici de bucurii,
Nu va mai citesc de foarte mult timp,reacomodarea noastra in Germania ne da batai de cap.

Noi nu mai suntem obisnuiti cu frigul(am pierdut vreo cinci ierni in costa rica la soare),de cand a venit frigul avem numai probleme.

Am fost in spital doua saptamani cu pitica mea,o gastro-interita care mi s-a parut interminabila.

Pe 8 noiembire am facut vaccinul MMR ,la pediatru in cabinet erau mai multi copii ,probabil deja infectati cu virusul Adenovirus.
In aceiasi zi pe la 6pm a inceput sa vomite si sa aiba febra, pe la 6am am chemat salvarea si ne-a dus la un spital "plin" cu copii infectati.
La spital,dupa trei zile s-a infectat cu Norovirus,alte reprize de vomitat plus diareea acuta.
Sub perfuzie pentru dezhidratare ,si-a revenit,ajunsi acasa ,pe la 12 am a inceput iar calvarul,voma si diaree plus de data aceasta febra.

Bun,ne urcam in auto si plecam la spiatal,acolo iar sub perfuzie,din nefericire la numai doua zile se infecteaza tot in spital cu ROtavirus.

Fetelor,nu dorm de doua saptamani,am crezut ca mor de frica,nu pot sa cred ca intr-o tara precum Germania se poate intampla asa ceva.

Acum suntem acasa,la recomandarea pediatrului,e mai bine pentru ea sa nu se infecteze cu alti prontozauri.

A slabit 1.800gr ,nu e o problema ca avea rezerve,problema este ca-i este frica sa mai manance ca sa nu vomite iar.

Cin s-a confruntat cu asa situatie?
Am noroc ca inca o alaptez si o pot hidrata "corect",desi ii mai dau o bautura electrolita.

Va rog spuneti-mi ca se va face bine/va multumesc si scuze ca nu am avut timp sa va citesc din urma/

Am intrat doar sa o votez pe Pufimic pentru gravidute sexy.

Va pupic

"Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

[limegreen]Andra, mea culpa...aici semanati intr-adevar in proportie de 83,17%.

[font=Arial] Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

[b]

Sunt curioasa cum ai ajuns la ,17%?

Mergi la inceput

Ionica, eu nu am trecut si chiar ca pare greu de crezut ce s-a intamplat acolo in spitalele din Germania. Credeam ca numai la noi se intampla asa ceva.

Bineinteles ca se va face bine si noi am trecut prin niste probleme care au tinut aproape 2 luni (incheiate de rubeola) iar acum suntem bine, sanatoase.
Moralul sus, chiar daca iti vine greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by GETY
Sunt curioasa cum ai ajuns la ,17%?

Dupa ce m-am consultat cu niste academicieni-matematicieni, am ajuns la ,17. Era de fapt ,1(6) periodic si-am rotunjit. [/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ionica multumesc!Sanatate multa lui Sophia!

Am intrat doar sa va spun ca mai avem un dintzoc!Deja ne-am "rotunjit" numarul la 5!

Noapte somnoroasa!

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Bravo, Nicolas!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Andra, mea culpa...aici semanati intr-adevar in proportie de 83,17%.

Noi am fost azi la o expozitie de animale (iepuri uriasi, cocosi uriasi, strutzi, porumbei, bibilici, lebede, pauni si alte vietati), apoi la Muzeul de stiinte naturale, apoi la vot. Mi-am facut datoria de cetatean.

Ieri i-am facut lui M omleta dupa retzeta voastra, a iesit yammy si a halit-o pe toata!

Lili, asa mai vii de-acasa . Cifra estimativa ma aranjeaza.

Unde animalele alea gigantice? Poze cumva? I-au placut lui M?

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna.dimineata
nimeni.la.cafe
haideti.fetele.ca.dau.un.exppreso

Mergi la inceput