LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (116)
Raspunsuri - Pagina 17
doradora spune:
kikineata - unde exact mai prin centru?
de la baba citire: ma intalnesc cu administratora, schimbam 2 vorbe, si printre altele ma anunta ca i-a zis baba de sub noi sa ne verifice, din cauza ca suntem la intretinere 3 persoane, iar ea stie ca mai avem un copil, care merge, ca alexandra deocamdata e in 4 labe si nu e ea cea care alearga!!!! e drept ca am avut-o pe finutza in vizita,duminica, dar pt ca o auzi o data sa concluzionezi ca mai exista un copil...m-a amuzat baba, oricum!
de duminica e bolnava, si se vede, ca nu a mai batut in teava. de fiecare data cand bate, si eu si alex ii trantim cate 3 picioare in tavan, sa ii duduie lustra. poate se potoleste la un moment-dat, cand i-o crapa tencuiala...
iar administratorei ii spune ca ea nu bate in teava, sa nu deranjeze...
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
desiree spune:
anateo nu am retinut unde pleci dar da un semn cand te intorci..sa stabilim ce si cum...
pranzul nostru preferat este vita ( manzat) cu legume aburite si un catel de usturoi, blenduit totul cu putin iaurt...mananca vita de rupe.....deci nimic senzational dar totusi foarte bun.
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
kikineata spune:
Chris sa zic Cismigiu, Botanica, Marriott, Eroilor (un parc mic aglomerat dar merge)...nu e chiar Universitate sau Unirii. Tu pe unde umbli?
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
marani spune:
Daria si Alexia de Flavia-Ioana 
Mark de Alexandra 
Daniel de Dbunny
Un jurnalist il intreaba pe directorul unei case de nebuni care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav. - Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Dupa aceea ii propunem bolnavului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zambind, spune: - Orice om normal ar lua cana... - Nu, spune directorul, un om normal ar scoate dopul de la cada. Doriti pat langa geam sau langa usa ?
Sotul tocmai termina de citit "Barbatul casei", o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia. Vine direct la nevasta-sa si proptindu-se in fata ei, zice: - De acum inainte sa-ti intre in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvintul meu e lege!!! Ai inteles??? Asa. Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, dupa care vreau ceva la desert. Dupa ce mananc, te duci sa-mi pregatesti baia, ca sa ma relaxez. Si dupa baie, ghici cine ma imbraca si imi face freza!!?? Nevasta zice: - Cei de la pompe funebre...
Doua blonde la dus: - Da-mi, te rog, samponul tau! - Dar ai unul langa tine... - Stiu, dar asta e pentru par uscat si eu am parul ud!
Ajutati-o pe Sonia
doradora spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Chris sa zic Cismigiu, Botanica, Marriott, Eroilor (un parc mic aglomerat dar merge)...nu e chiar Universitate sau Unirii. Tu pe unde umbli?
vai, unde erai cand intrebam de zor daca nu isi face cineva veacul si prin cismigiu? inainte stateam chiar langa, acum stau langa casa poporului, in capatul bulevardului cu fantani. acum ne facem veacul pe bulevard, dar e pustietate mare, nu stim per nimeni. inainte mergeam in cismigiu, la nisip. voi pe la ce ora iesiti? noi de obicei intre 12.30 si 1 sau 2, dar nu e batut in cuie. dar in timpul saptamanii, ca in weekend mai mergem la cumparaturi, mai intr-o vizita, si nu e program fix.
chris +
alexandra varsta alexandra
bebeii nostri
kikineata spune:
Chris Cismigiu era doar alternativa de intalnit, nu e cel mai aproape din variante. Eu ies la ore cu totul diferite dar dc stabilim ceva ne putem vedea...ori pe langa Arenele BNR intrarea dinspre Izvor ori undeva intre noi doua...la Casa Poporului hi hi
simo29 spune:
Frumoase povestile nasterii fulguletilor de Roxanica si Dbunny

!
Simo si David (9 noiembrie 2006)
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by marani
Un jurnalist il intreaba pe directorul unei case de nebuni care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav. - Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Dupa aceea ii propunem bolnavului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zambind, spune: - Orice om normal ar lua cana... - Nu, spune directorul, un om normal ar scoate dopul de la cada. Doriti pat langa geam sau langa usa ?
Sotul tocmai termina de citit "Barbatul casei", o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia. Vine direct la nevasta-sa si proptindu-se in fata ei, zice: - De acum inainte sa-ti intre in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvintul meu e lege!!! Ai inteles??? Asa. Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, dupa care vreau ceva la desert. Dupa ce mananc, te duci sa-mi pregatesti baia, ca sa ma relaxez. Si dupa baie, ghici cine ma imbraca si imi face freza!!?? Nevasta zice: - Cei de la pompe funebre...
Doua blonde la dus: - Da-mi, te rog, samponul tau! - Dar ai unul langa tine... - Stiu, dar asta e pentru par uscat si eu am parul ud!
Tari
Chris mái da rea esti cu biata baba...ai invitat-o la o cafea vreodata? fac pariu ca nu! te-ai oferit sa-i urci cumparaturile? bag sama ca nu....tz tz tz...nu mai iecsista pic de respect in lumea asta...
Crikett cetit povestea voastra...simpla si cu happy end ca a nostra

Asiza? noutati ?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
doradora spune:
recunosc, imi fac mea culpa, nu am invitat-o la cafea...dar o fac cu placere daca are cumva probleme cu tensiunea si o rezolva cafeaua facuta cum trebuie...
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
acs spune:
Dbunny, Crykett am citit povestile si m-au emotionat amandoua!
Sa fiti fericite alaturi de puiutii vostri!
Va urez de pe acum: weekend placut! In curand plec la gradinita fetelor, caci Ioana are serbare :). De-abia astept s-o vad!
Si pentru ca la sfarsit de saptamana nu am acces la calculator, vreau sa-i urez:
Ana-Julia!
Printesa frumoasa, sa cresti mare si sa fii sanatoasa si fericita! Mami si tati sa fie mandri de tine! 
Manuela, Stefan si cele 3 minuni