LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (116)
Raspunsuri - Pagina 15
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
LA MULTI ANI MARK SI DANIEL , ALEXIA SI DARIA !!!!
Dbunny, la voi a inceput petrecerea???Ati amenajat garajul, totul a iesit cum va doriti??? Multa sanatate si fericire frumosului Daniel!!
Maine e petrecerea...azi inca mai cautam scaune cumparam baloane, agatzam 2 piñatas pline de bomboane de tavan... cum se zice la alea in romaneste? o punga mare colorata de hartie plina de dulciuri cu un shnur atarnand... si cand copiii or sa traga de snur or sa cada toate dulciurile si care mai de care sar sa prinda cat mai multe...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
ziggy spune:
Ralumat, ce bine ca nu trebuie sa va mutati acum in prag de sarbatori. Noi cand ne-am luat apartamentul, ne-am mutat pe 26 decembrie, iti dai seam ace Craciun am avut, cu bagajele stranse, si apoi de Anul Nou inca mai desfaceam la bagaje.
Desiree, ca sa spun despre #8220;rasfat#8221;. Si noua ne spune soacra ca l-am cam rasfatat, ea fiind educatoare si presupunand ca ar trebui sa stie cand poti spune despre un copil ca este rasfatat. Ce pretentii sa mai ai de la personae care nici nu lucreaza in domeniu. Eu nici nu mai pot sa comentez asemenea afirmatii, imi este scarba.
Dia, dorim multa sanatate sotului tau si multa putere sa treceti cu bine si peste aceste momente.
Yagmur, suntem alaturi de tine, ne rugam sa iasa totul cum iti doresti tu, ne bucuram ca Luca este mai bine.
Si acum sa va spun si despre noi: Calin doarme de o saptamana singur in camera si se trezeste de mai putine ori sau nu il mai auzim noi mereu. Este super, in sfarsit dorm si eu 4-6 ore legate.
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
eri ka multumesc pt semnificatia numelui...ai facut efortul si l-ai mai pus odata si pt noiIn ceea ce priveste semnificatia...nu stiu de ce dar ma simt identificata...poate trebuia mama sa-mi puna numele de Daniela...
Pun imediat povestea nasterii...
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
poate i se potriveste asta: DANIEL - de la expresia germanica "locuitor al Danemarcei". In ebraica, inseamna „judecator". Desi este creativ si original, purtatorul acestui prenume are o fire insensibila, ceea ce ii indeparteaza pe ceilalti. Prenumele Dan implica creativitate si originalitate, independenta, incredere in sine. Individualist, ii place sa ia initiativa si e inclinat catre activitatea fizica. Nu e dispus sa renunte la opiniile si punctele sale de vedere de dragul celorlalti, nu accepta compromisuri si nici sa lucreze intr-o slujba umila impotriva vointei sale. Sincer si deschis, se adreseaza intotdeauna foarte direct. Cei din jur accepta cu greu firea sa dominatoare si, uneori, certareata.
i se potriveste? sau tot pe tine te-am nimerit?
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
ramsan spune:
' Neata minunatelor!
MARK de Alexandra
DANIEL de Dbunny
Sa va fie pruncii sanatosi si sa va bucurati de ei pana la adanci
batraneti!
Laura sanatate multa lui Daniel.
Danita si lui Paul la fel.
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
desiree spune:
tocmai i-am dat un mar curatat de coaja ....ii dadeam sa muste din el..s-a enervat mi-a smuls marul din mana si l-a mancat singur aproape pe tot
ete asa ..cu doi dinti...
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by eri_kaquote:
Originally posted by Dbunny
eri ka multumesc pt semnificatia numelui...ai facut efortul si l-ai mai pus odata si pt noiIn ceea ce priveste semnificatia...nu stiu de ce dar ma simt identificata...poate trebuia mama sa-mi puna numele de Daniela...
Pun imediat povestea nasterii...
poate i se potriveste asta: DANIEL - de la expresia germanica "locuitor al Danemarcei". In ebraica, inseamna „judecator". Desi este creativ si original, purtatorul acestui prenume are o fire insensibila, ceea ce ii indeparteaza pe ceilalti. Prenumele Dan implica creativitate si originalitate, independenta, incredere in sine. Individualist, ii place sa ia initiativa si e inclinat catre activitatea fizica. Nu e dispus sa renunte la opiniile si punctele sale de vedere de dragul celorlalti, nu accepta compromisuri si nici sa lucreze intr-o slujba umila impotriva vointei sale. Sincer si deschis, se adreseaza intotdeauna foarte direct. Cei din jur accepta cu greu firea sa dominatoare si, uneori, certareata.
i se potriveste? sau tot pe tine te-am nimerit?
ce am subliniat in rosu

a_deju spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
A-deju, dar cum blenduiesti, tu, mama, pastele???Ca iese o compozitie cu o textura bleah, asa inecacioasa, aiurea de tot.
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
mai, si mie mi-au iesit naspa prima oara, le-a mai dres atunci mihaila din furculita, si-a sfaramat la ele pana s-au facut praf :)) dupe care, am procedat in felul urmatoriu: ghemul de taitei pusi la fiert in apa, cu un praf mic si marunt de sare, o lingurita de ulei, si lasat la fiert..ha haaa.. sa fie spre o juma' de ora. deci ce iese de-acolo e ceva deja ffff pastos. torn in recipientul de la blender "sosul", cubuletele de carne, mixez o tura, si apoi var in pastele, si mai bag de doua ori blenderul... sa mor daca nu ies exact ca la borcanas... adica pastele, chiar daca raman in bucatele mai..lungi..sunt f bine fierte, si se topesc instant in gura :) incearca si asa, mai intai o portie doar pt tine, si vezi cum ti se pare :)
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
dandusa, multi multi pupici pe juliturile lu' bubulina umblatoare :)) nu te invinovati, chestiile astea sunt inevitabile, la o adica ei trebuie sa invete si cum sa cada, si sa se protejeze in timp ce cad, eventual :)) si cum altfel, decat cu niste practica la subiect???? :))) haida, fruncea sus, tot e bine ca inca suntem pe langa ei... cand ma gandesc cate eram in stare sa fac pe la 3-4 ani, cand ieseam bine mersi singura afara in spatele blocului, cu copiii de prin vecinatati..brrrr...mi se zbarleste paru' pe spate, si-mi vine sa leg motanu' de calorifer pana pe la patruj' de anisori :))))
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
quote:
Originally posted by desiree
tocmai i-am dat un mar curatat de coaja ....ii dadeam sa muste din el..s-a enervat mi-a smuls marul din mana si l-a mancat singur aproape pe tot
ete asa ..cu doi dinti...
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
bravo lui!!!Deea, mami de
dianocica spune:
kikineata stai asa, nu pune absenta ca vin...
dia multa sanatate oanei si lui lulu. si tu tine-te bine, ca mai e un pic..
ralumat super cu slujba. poate mai facem un herastrau pana incepi, daca e vreme frumoasa
dbunny
pt ca ne ai povestit nasterea lui dani. aia cu spermatozoizii lui paco sunt lenesi m-a dat pe spate...
suna a replica din filme..
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

si