Copiluti de mai-iunie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
Danelutza spune:
Seara buna si de la mine, dar vad ca ati scris nu gluma.
Monu fruntea sus, eu am una singura si urlu si zbier la ea si mi se pare ca nu am timp suficient nici pentru ea, nici pentru mine. Cel mai rau e ca a inceput si ea sa urle la mine, mai ceva decit mine
, iar in seara asta cind a vrut ceva si i-am spus nu, mi-a aruncat o "putana", de mi s-a facut rau. Noroc ca nu stie ce inseamna, ca altfel la anul ii dau peste limba de nu o sa mai vorbeasca urit. Tu ce pretentii ai la tine cu doi copii, nu stiu daca as fi rezistat in locul tau.
Laura si eu am incercat faza cu muscatul buzelor, dar string de multe ori din dinti, cind ma enerveaza si ea si tat'su si ca dovada, mai am un pic si-mi pun placa, asta revenind la vorbe serioase, ca tot stringind se macina dintii
.
Cornelia plinge-te ca nu esti singura care ia bataie, intr-un timp ii mai scapam eu cite una Isabellei, iar acum s-au inversat rolurile, cum nu-i convine ceva, cum ma plesneste de pling citeodata deadevaratelea.
Gusta tot vroiam sa scriu, dar am uitat, si eu stau mai retrasa cind sint si mamele altor copii, e adevarat acum stau mai putin ca am mai inceput sa le cunosc, si asa e felul meu, nu cunosc persoanele, nu ma bag in vorba cu forta. Asa ca e normal ca si tu sa stai un pic retrasa cind sint ceilalti parinti ai copiilor. Ce a mai facut Mara astazi la gradinita ?
Mai vrea sa mearga daca a fost pedepsita ?
Cit despre mesaje, plinge-te, daca nu vrei aici, intra pe mess ca sa plingem una pe umarul alteia 
Corail felicitari, sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si mincacioasa.
Saryta la multi ani Antoniei. E scumpa foc, de fapt sinteti o familie minunata.
Beatrice l-am vazut pe Alex, ai ajutor de nadejde in bucatarie, cred ca moata mea ar fi facut prin toata bucataria numai salata, ma mai ajuta si ea cind fac spaghete in casa, ii dau o bucatica de aluat si-l invirte de n-are aer.
Nelia mai poti cu burtica, acusica apare juniorul si face ordine printre voi fetele din casa. ![]()
Trimit mesajul asta si trec la cetit mai departe.

Danelutza spune:
Oana am citit tot mesajul tau, ai mare dreptate, cel putin in cazul meu. Sint singura intr-o tara straina, fara serviciu dupa 15 ani munciti in televiziune, deh viata activa, nu ca acum n-as avea activitate, dar... 25 de ore din 24 de ore mereu cu Isabella, mai ales ca acum a venit frigul, ploile si stau in casa, ma duc la depresie totala. Si sa vezi urlete la mine, noroc ca nu intelege nici un vecin ce spun cind tip la Isabella, iar dupa aia pling si-i cer iertare bietului copil, ca sint o mama nebuna. Gata, termin de scris... ca o iau pe aratura.
Va tuc si va doresc o noapte minunata.
Aaa, sa ma laud ca in ultima perioada am intrat rau cu dintii in barbat, adica cu bita, din cauza tigarilor si... rezultatul eu pling, el fumeaza. Acum daca a vazut ca vorbeste singur la pereti, ca nu mai vorbesc cu el, s-a prezentat astazi spasit cu... http://family.webshots.com/photo/2182205200080132939NjVeZa ca sa-mi treaca supararea 

patriciaRO spune:
Danlelutza, frumosiiiii foc.. vai. Deruland pozele vazut si camera piticei. Imi place asa mult de numa. asa as vrea sa iau si eu lui Alex ceva genul ala de asternuturi si plapuma... Super camera pe alb. Imi place mult. Si plovorasul de pe ea e frumos foc... Pupam fetita frumoasa!
Beatrice, mami de
Alex pifos
loreen spune:
Am plecat acasa si sa mor de inima cand vad cate pagini depresive...
Gabitza mai bine facem un ciat antologic joia de la 10-12...ca ce vremuri am putut duce acum un an jumate...cu nouci si juniori sado-maso...
Monu ca ma laudasem cu Delia mea calmata... azi a avut niste reprize de isterizare profunda,asta dupa ce azi noapte m-a spalat pe dinti cu calcaiele incepand cu ora 3 ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
citesc si rad si plang si rad. ce pot face din noi niste "mucosi". Mai bine infiintez "Clubul No 9"

inainte sa mai scriu ceva depresiv o sa anunt mare in scris CLUBUL NO 9. 

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
monu spune:
Mai tineti minte cand povestea oana de bilutele pt pisu la baietei?? ei uite sa vedeti si voi cum arata ca eu nu am vazut pana acum
www.amazon.co.uk/Target-Infant-Training-toilet-training/dp/B000MJSJU2/ref=br_lf_m_1000114773_2_43_img?ie=UTF8&s=baby&pf_rd_p=158189791&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000114773&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=1KH3RQQZZYXG7H64H9BD" target="_blank">bilute wc
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
patriciaRO spune:
Tari biluetele astea fratioare... Aici nici nu stiu daca sunt, dar ma uit dupa ele.. Foarte interesante!
Beatrice, mami de
Alex pifos
nelia spune:
Oana, am citit ce ai scris si sa stii ca si eu inteleg foarte bine. Cu Tudora am fost la scoala, seara, cind vine sotul... dar cu Agata, care nu a fost Tudora ci un fel de Delia si Tony impreuna, si un pic de Alyssa la desert... am stat pina la doi ani si jumatate aproape acasa, fara sa fac nimic-nimic... abia schimbasem tara, ce puteam sa fac!?! Deci te inteleg foarte bine prin ce treci. Si nici acum nu fac mare lucru, tot intre copii ma invart, ca cele doua cursuri pe care le am eu sint apa de ploaie atita timp cit nu se concretizeaza clar intr-un job... iar pina acolo mai am de mincat mamaliga. Eu nu am vrut sa arat ca sint o super-mamica, mai mult decit m-am plins eu pe aici, nu cred ca a facut-o cineva... De descurcat ma descurc, da, cu totul, dar daca ma iei la bani marunti si ma intrebi cum... pai nu-mi ajung cele doua ore sa ma pling. Mesajul meu era in primul rind pentru Androix si Monu, si pe alocuri pentru Tdi si Gusta, care spuneau in ultimele mesaje ca au esuat in meseria de mama! Si m-am simtit solidara cu ele pentru ca si eu am simtit si inca mai simt acest lucru de cel putin 10 ori pe saptamina! Si daca am scris despre teoria prioritatilor, a fost nu ca eu fac asa si de aceea ma descurc, ci ca este singurul mod de a putea face fata la tot si sa nu ma consum pentru cele care ramin nefacute pentru ca nu am cum sa le fac. Asta a fost mesajul meu si nu altul! Toate lucrurile par importante si poate ca sint atunci cind ai timp si putere sa le faci pe toate, dar cind nu ai si mai ales cind e pur si simplu imposibil... atunci iei la cernut si ajungi la concluzia ca viata merge inainte si daca faci o parte dintre ele, cele mai importante, incerci inca o particica, mai faci si a doua zi cit mai poti recupera si in rest... se mai rezolva sau trec si de la sine!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
39+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 7 zile!
nelia spune:
Si ca sa inchei ziua si seara asta destul de grele (aici a venit iarna aia grea canadiana si nu vreau sa va imaginati cum am inotat astazi cu fetele agatate de mine prin nameti, cu cursul nu stiu ce voi face, masurile luate ma depasesc clar, plus ca a tinut patru ore in loc de trei si sint chiauna), cind am ajuns acasa inghetata si flaminda, i-am spus sotului sa faca ceva, orice, ca sa ma inveseleasca. S-a gindit si s-a gindit si a gasit: am citit impreuna Povestea Povestilor (a pulei) de Ion Creanga. Daca nu am nascut de atita ris, nu mai nasc pina miercuri! E pur si simplu mor-ta-la! O mai citisem eu mai demult, dar impreuna cu sotul a avut alt haz. Ma doare burta de ris... si maxilarele! O stiti!?!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
39+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 7 zile!
gabitzam spune:
Binenteles ca o stiu, Nelia. Nu sunteti normali! ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla