Copiluti de mai-iunie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 20
andutzy spune:
Buna seara! Fetele, stiti vreun dermatolog pt adulti bun?Mi-au aparut niste pete rosii pe brat si pielea pe ele este uscata. Mi-e tare teama de psoriazis.
va rog frumos nu ma uitati daca stiti pe cineva bun!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Tdi spune:
Gabitza, ma bucur ca iti place covorul
...pitika s-a lipit de el asa de tare ca-l plimbam prin casa in functie de camera unde ne jucam!![]()
![]()
va ziceam mai demult ca mi-am spalat okii intr-un magazin in lichidare, ieri a fost ultima zi si l-am convins si pe sotz sa vina sa-l vada, Alyssa nu s-a mai dat dusa fara el si ma bucur ca ne place la toata familia. am avut noroc cu pretul re-redus ca l-am platit doar 121 euro, avand in vedere ca e persan de lana autentic si gros vreo 3 cm a fost chilipir, la Ikea unul de lana de aceeasi dimensiune costa minim 200 si nu e asa frumos!![]()
monu spune:
Tdi, frumos de tot covorul. Chiar ca e o afacere buna.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
patriciaRO spune:
Teddy, foarte frumos covorul. Eu caut sa-i iau ceva lui Alex din Lego din plastic cumva sa nu se desfaca. Gen cum ai tu MONU. Am avut covoras pentru Alex si s-au facut atat de nasol de la spalat din cauza plasticului prost ca le-am aruncat. Se destramasera rau...
Gabitza, da, e o realizare fiindca imi da si mai multa incredere in mine si plus ca e munca mea de atata timp. Trebuia sa se materializeze in felul asta odata si odata!
Beatrice, mami de
Alex pifos
anky spune:
Bea,FELICITARI !!! pentru job,super.Eu am examene undeva prin martie,e misto insa acum mi-am nenorocit genunchiul sting la step asa ca stau pe tusa citeva zile.Pentru mine e mai mult un kick cursul asta ca sa ma tin de sport,nu stiu daca o sa dau vreodata ore dar never say never..
TDI,foarte fain covorul.
Nelia,wowww...pai daca scapi de burtica nici nu se vede ca ai fost gravida.![]()
Nastere usoara iti doresc.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
anky spune:
Gabitza,moamaaa ....arata tare bine placinta cu brinza
,mi-ai facut o pofta si ma oftic ca pe aici nu gasesc brinzica dulce de vaci.Ah...da bine ca vin ai mei saptamina viitoare,tre sa adaug musai si brinzica la lista de comenzi.
Tu cum te mai simti ca io te-am mai intrebat da nu mi-ai raspuns.. ![]()
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
pisik 4ever spune:
multumesc pentru incurajari, androix! tot la baschet ma gandeam si eu ![]()
gabitzam, mi-ai luat o piatra de pe inima ca nu imi mai aduceam aminte daca am trimis o poza sau nu. multumim pentru compliment.
nelia, nastere usoara - mai fetelor ma inspirati si pe mine - parca parca as mai face unul 
... si
albastricile lui mami 08.05.05
gabitzam spune:
Vine imediat capitol nou! Stati asa, nu miscati ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Oana C spune:
Salut, fetelor, si noi pe aici, in miez de noapte, ca doarme socrosenia. De cind a venit, se uita crucis la mine doar cind merg pe linga calculator, ce sa-l mai si deschid. Am avut o tentativa, m-am gindit ca o sa se joace ea cu Eva putin, vreo 10-15 minute, ca sa mai dau si eu pe la voi, dar m-a anuntat cum m-am asezat pe scaun ca ea iese afara sa fumeze. Si asta mi-a fost.
Sint mai obosita decit eram inainte de a veni ea, n-am apucat sa ma odihnesc mai deloc. Eu am inceput sa cedez multe din reguli si trec cu vederea peste multe din ce face, dar e mai intzepata pe zi ce trece. A venit cu fumuri si aere de tot felul; noi ii zicem una, ea face alta, noi tacem, ea face cum vrea, apoi tot ei nu-i convine ...
Gabitza, ma omori cu placinta aceea cu brinza
Mi s-au lipit ochii de ecran si aproape m-am apucat de lins bucatile prin ecran. I-am aratat si lui John, a ramas si el la fel ca mine, cu ochii lipiti de ecran, apoi a spus ... "that's not fair" adica trimite o bucata si la noi ![]()
Tdi, foarte frumos covorasul. Am vazut si copilul atomik in pozitie de "asta-i covorul meu" 
Danelutza, draga, eu nu am plecat nicaieri. Vreau sa fiu aici zi de zi, dar a venit baba-cloanta-cotoroanta, asa ca citesc si eu pe furis, si scriu cind apuc. Am revazut pozele voastre din vacanta din tara. Fetita mica din poze, cu care se joaca Isabella, este Eva?
Elisor, OlgaM, Anca n-am citit demult despre voi.
Nelia, pregatesc si eu zornaitoarele pentru ultimii 30 de metri 
Duminica am fost toata ziua intr-o gradina botanica, Longwood Gardens. Adica de pe la 1pm pina la 8:30pm. Foarte frumos decorat pentru Craciun, cu lumini si flori speciale. Am vazut si un spectacol de patinaj pe gheatza, la care Eva nici nu a clipit si a aplaudat in delir dupa fiecare performanta si la sfirsit. Cred ca o sa mai mergem pe la patinoare sa vad daca are curaj si sa patineze, ca la admirat e buna. Sper sa ii placa si sa vrea sa patineze.
La spectacolul de patinaj, dupa ce ne-am asezat si lumea a inceput sa umple tribunele, apar 2 tipe cu 2 tipi, linga scaunele din fazta noastra, la care unul din tipi "uite, putem sa stam aici" (adica cele 4 scaune libere de pe rindul din fatza). Citeva clipe n-am realizat ca nu sintem in Romania
si mi s-a parut normal. Nu am apucat sa ma bag in seama, pentru ca spectacolul a inceput aproape imediat, iar dupa, s-au pierdut in marea de oameni si in noapte.
O sa incerc sa pun si pozele facute acolo.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac