Copiluti de mai-iunie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 16
patriciaRO spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Beatrice, nu-i lasi o lampita, o veioza ceva lui Alex, sa nu-i mai fie urat seara?
Ooo, ba, da, are lampita lui cu stelute... Insa nu vrea si pace. Dar eu mai incerc. Nu ma las!
Monu, interesant la voi cum sunt crevetii... La noi gasesti multe soiuri. Ffff buni... Bambus aici gasesti cat vrei!
Io ma duc la cursuri, am de la 12.30 pana la 7.30 seara... si mai si ploua si ma duc cu bicicleta. offf! pupp si o duminica super.
Beatrice, mami de
Alex pifos
Florentina G spune:
Ei, Lucas, n-am o memorie extraordinara... pur si simplu deschid doua ferestre, in una scriu si in alta revizuiesc ce am citit ca sa imi aduc aminte ce si cui vreau sa scriu! ![]()
Ciocolata si cafea spui? Deja simt in nari mirosul de cafea... cred ca amestecat cu cel de ciocolata... Sunt curioasa daca vor avea si fantana de ciocolata... am achizitionat si noi cateva si sunt super... tot efectul e dat de mirosul de ciocolata care se imprastie in toata incaperea. O sa dau si eu o cautare sa vad unde se intampla targul asta... ar fi interesant de vazut! Sau poti sa imi spui tu ceva, se intra cu invitatie, unde are loc?
Nelia, poate sa vrea Dan 5 copii, ca eu aici ma opresc! Recunosc ca ma gandesc cateodata cum ar fi daca as avea 3, dar repede imi revin!!!
Ca si tine, ma simt obosita si slabita, de trei ani si ceva am tinut-o numai in sarcina - alaptat, sarcina - alaptat, mai am un pic si o sa-mi intru in normal sper. Patrick ma musca de imi ies ochii si am hotarat ca ii mai dau tzitzi pana la un an si gata!
Ai mai pus poze cu burtica?... imi inchipui cat de greu iti este, ca nu te poti odihni cum trebuie, eu am ramas socata cand am vazut ce burta mare aveai prin luna a 7-a, acum mi-e greu sa mi te imaginez, ca mie cel mai mult din luna a 7-a mi-a crescut burta!
Lili, si eu am realizat ca de acum pot rasufla mai usurata ca Maya este destul de mare cat sa nu ii mai port de grija clipa de clipa. Se poate juca singura, e responsabila cat de cat.... dar bineinteles ca nu ma pot increde in asta. Mai devreme a venit la mine cu sticla de Calpol pe care o lasasem pe dulap cu dopul desfacut si ma certa: mami, ia uite cum ai lasat asta, daca beam din ea ![]()
A venit Patrick de la plimbare, gata, fug....
Va pup pe toate, sa aveti o duminica frumoasa!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
www.nuntadelux.ro
gabitzam spune:
Am o placinta cu brinza dulce si stafide la cuptor. Nu prea aveam chef sa fac, dar am tras de mine, ca era branza cumparata si trebuia facuta. Acum miroase bine in casa.
La prinz am fost la mama si facuse gogosi. Cred ca nu ne-a mai facut de ani de zile gogosi, le uitasem si gustul. A mancat Andrei de nici nu mi-a venit sa cred, ca nu a mancat niciodata pina acum. Am vazut ca-i plac "cocaturile", si cozonacul ii place foarte mult.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andutzy spune:
Buna seara! Fetele, pe unde faceti Revelionul? ca eu tot caut oferte pe net de restaurante...
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
nelia spune:
Placinta cu brinza dulce si stafide, gogosi.. Gabitzam, n-am nascut inca!
Ma duc si eu sa fac tarta aia cu mere promisa familiei de vreo doua zile! Si cred ca fac doua, una pentru mine si una pentru ei, ca m-a trintit o pofta de dulce, cum nu am avut-o toata sarcina!
Revelion!?! Ce e ala!?!![]()
Ma duc sa fac poze in oglinda din baie, sa vad daca ies. Ca mi-e teama ca ramin fara... Daca se vede bine, va pun si voua sa ma vedeti in toata gravidenia mea.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
39+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 4 zile!
Ada_74 spune:
Gabitza, eu astept sa creasca gogosile. Si nici eu nu mai tin minte de cand n-am mai facut.
Azi ne-a invitat Oana la teatru de papusi (multumim Oana). Cand a ajuns acasa, Sergiu i-a facut un rezumat lui ta-su "fetita a mancat mar si a adormit pe o pernuta mica, pe care au cumparat-o piticii de la magazin. Si dupa aia a tusit si s-a facut bine"
monu spune:
Ada, asta e versiunea moderna la Alba ca zapada? :)))
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gabitzam spune:
Mey, mi-a iesit o placinta ca de expozitie, ma laud si ma pup singura ce mandra sunt
Nelia, tu nu te uita, ca am pus o poza www.postimage.org/aVfE92S-8d0fbdd47b78c49bf29eb72a88e58487.jpg" target="_blank">aici si un detaliu mai de aproape www.postimage.org/Pq1ItEBi-8d0fbdd47b78c49bf29eb72a88e58487.jpg" target="_blank">aici. A crescut foarte mult si am pus branza din belsug.
Danelutza spune:
Gabitza ce bine arata, si ce de_a brinza are, fac si eu dupa aceeasi reteta, pe care o am de la tine, din timpurile bune
, dar nu-mi iese asa frumoasa, ca nu am brinza adevarata ci din aia improvizata 
Foarte frumoasa noua pieptanatura a lui Andrei, ii vine foarte bine 
Nelia asteptam poze cu burtica 
Lucas pai trebuie sa ma supar mai des ca sa nu uite sa cumpere flori, ca de cind am nascut doar la ocazii speciale imi aduce.
Hai povesteste cum a fost la cioco si cafea, cita ciocolata ai papat, ca eu cind intru la fabrica de ciocolata de aici, bag de toate in mine, deh, daca pun bolurile alea cu ciocolata si bomboane, trebuie sa le consume careva ![]()
Florentina i-am schimbat cercelusii domnisoarei, i-am pus o pereche cu buburuza, dar deja a pierdut o cheita de la unul si a ajuns tot la cerculete. Acum mi-ai dat de lucru, trebuie sa prind domnisoara sa-i fac poza recenta, daca reusesc, ca, cum ma vede cu aparatul, incepe *nuuuuuuu, nuuuuu*, cred ca e stresata de cite blitzuri i-am bagat in ochi.
Frumos cum ti-a arata Maya ca ai uitat dopul la sticla, motata mea intii bea si dupa aia imi arata
, noroc ca sint tot timpul pe faza si nu s-a intimplat nimic rau.
Ada si Isabella a inceput sa se joace singurica, nu sta mult timp, dar macar ma lasa sa mai respir, vad ca a apucat-o rau desenatul, asta de dimineata, s-a asezat la masuta cu carticica si creioanele, iar dupa un sfert de ora, a rupt toate creioanele ca se plictisise de studiat ![]()
Sanatate multa lui Sergiu 
Monu lenjerie din aia am vrut sa-i iau si eu Isabellei, dar nu a vrut, e innebunita dupa animale, poate cind mai creste vrea si cu domnisoare.
Elisor cum se mai simte Bianca ? De miine te duci la serviciu, gata concediul medical ?
Elisor, Gusta, Laura, Oana C astept sa reveniti cu mesajele voastre, pe care le citesc cu mare placere. 

gabitzam spune:
Danelutza, ce prompta esti, ai vazut deja pozele ![]()
I-am facut lui Andrei niste poze mai devreme. Doamne, greu e de prins in poza, nu mai vrea sa stea deloc! O sa vedeti ca are parul destul de mare, si facut cu foenul pe deasupra. Ca mi l-am facut eu si nu s-a miscat de la mine din brate pina nu l-am "coafat" pe el mai intai. A, si avem si pijamaluta de fetita cica. Cel putin asa scria pe ea, de fete. Dar ii sta foarte bine cu ea.
Pozele le vedeti www.dropshots.com/gabitzam2#date/2007-11-25" target="_blank">aici, pe Dropshots.
Nu degeaba a ales baiatul meu la motz peria de par de pe tava, tare e cochet. Si nu scap de coafat de cate ori ma vede cu foenul in mana.
La placinta am pus un kilogram de branza dulce, sa se sature toata lumea ![]()