LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 21
adinazot spune:
DIANARUS,f faine pozele de la zoo!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
Laura13 spune:
CAPITOL INCHIS! VA ASTEPTAM SA FULGUITI LA CAPITOLUL 116
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dorsilia spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
[ ... si acum intrebare: Deea ta n-are pofta de mancare niciodata, sau are si ea perioade in care alterneaza mancatul cu nemancatul?
hello!
are perioade ...acum e in perioada ACEEA, care-mi provoaca ulcer de disperare. Dar a avut si perioade bune de timp cand manca fara fitze mari, dar totusi cu o jucarie in mana, deschidea gurita, mesteca chestia aia gata blenduita, nu stiu de ce o mai mesteca...si inghitea, acum sta cu ea-n gura...si nu merge cu pacalitul daca ea a "zis" stop. Hmm, asa deci ti-a zis aia din spital sa nu faci experimente...pai si daca era copila sanatoasa atunci ce puteai face daca totusi nu voia sa manance? sa ii bagi cu forta pe gat sau ce sugestii mai bune a avut? ca si noi cand ne-am dus cu problema similara la spital dr de acolo a zis ca NU infometare ci insistenta, adica nu vrea acum, incercat si insistat peste 4 ore, din 4 in 4 ore si insistat nene, pana se plictiseste copilul si cedeaza psihic. Numa ca ea habar n-are ce fata am eu, ca e beton armat la psihic in ce priveste mancatul cu insistente, n-o impresionez nici daca stau in cap Asa ca poate-mi dezlegi tu misterul cu ce v-o fi spus voua dr caalternativa la a nu lasa copilul de voie, pana ii vine foamea naturala
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by anateo2004
fetele cu intalneala din IOR,nu vreti sa ne vedem zile astea.cica e soare pana vineri.eu in w si saptamana viitoare nu pot ca plecam la munte.deci ce ziceti? ne vede?
acestea fiind spuse ma retrag.pupici
Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)
Astazi pot si eu, dupa ora 13:00. alta ocazie prea curand nu prea cred sa am. ce ziceti?
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills