malpraxis la sp universitar?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ce pacat!

Tot despre circulara de cordon, relatari de pe DC: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=73609&whichpage=1

Daca mama ar fi fost monitorizata permanent, la primul semn de suferinta fetala ar fi trebuit sa intre la cezariana de urgenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

am inteles ca medicul ei era in concediu, a rugat o doctorita (imi scapa numele) sa o preia, aceasta nu a venit noaptea iar radoi era de garda.
radoi e pedepsit si nu mai are voie 30 de zile garzi iar doctorita este obligata sa vina la toate nasterile pe care le are in evidenta.
asta am vazut la stiri in seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

infiorator.
of Doamne ajuta-l pe Sebi si intareste-i pe parintii lui.

daca a fost vina medicului atunci asta nu e sanctiune.
viata unui om a fost distrusa si implicit a intregii familii.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

http://www.expres.ro/article.php?artid=331561
fara cuvinte ca nu exista cuvinte in care sa incapa revolta mea si care sa incurajeze parintii ..trist ca si in 2007 ajungi sa nasti aproape singura ...in spital ...

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Dar oare asistenta aceea nu avea obligatia sa cheme un medic?
Daca l-a chemat si nu s-a dus,atunci chiar ca e grav.
Pe de alta parte,la internare medicul de garda este cel care consulta pacienta.Asta o stiu din experienta proprie.Nu stiu daca putea sa anticipeze ce probleme vor aparea,dar putea macar sa mai treaca pe la acea pacienta ,sa vada daca totul decurge normal.
Sunt inmarmurita! Nu stiu ce sa mai cred,mai ales ca am nascut de doua ori cu Dr Radoi(dar eram pacienta lui).
Ce pot sa va spun,e ca macar el vine de acasa la orice ora la nastere la pacientele lui.Dar asta nu scuza cu nimic ce s-a intamplat cu acea pacienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

In articolul ala nu se spune absolut nimic....

Doctorul primeste 30 de zile pana cand se clarifica situatia sa , dupa , daca este gasit vinovat de neglijenta primeste mai mult.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by cylyche

Am vazut si eu la tv....groaznic...
Am auzit caz unde un bb sa si ramas de la un incubator defect ,sa incalzit prea tare si bebelul a suferit lipsa de oxigen in creier.
Azi are 6 ani cu psihicul unui copil de 1 ani juma....

TRIST....

eu am avut un bun amic din copilarie pe care l-au ars in incubator; avea pe aproape toata suprafatza corpului, de la git in jos urma foarte urite de arsuri; toata viata a suferit ca nu putea veni cu noi la plaja, la strand, vara era mereu cu camasi sau tricouri cu mineca lunga si cu pantaloni lungi; imediat dupa revolutie a plecat in Austria si si-a facut transplanturi de piele; nu ne-am mai intilnit, dar ceilalti prieteni comuni spun ca e ok, omul si-a revenit si psihic, si fizic;

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

M-am cutremurat cand am auzit si doresc multa putere parintilor si sanatate micutului Sebastian.

Si fetita mea s-a nascut cu circulara simpla (doar o data ) si problema asta a aparut in timpul travaliului, noroc ca moasele si-au dat seama si mi-au grabit dilatarea prin administrare de oxitocin si ca medicul meu a venit la spital, desi era noaptea.
Referitor la medicul de garda. Eu am ajuns la spital cu apa rupta, m-a vazut medicul de garda, m-a internat, dar nu a mai trecut pe la mine deloc, am stat doar cu moasele care tineau legatura telefonic cu medicul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Nici eu nu inteleg cum a fost internata fara ca medicul de garda sa nu ia la cunostinta asa ceva.Medicul care a monitorizat sarcina este Al.Badiu care a intrat in concediu de odihna si a predat-o Mirelei Moarcas care a lipsit de la apel.
Cand eu am nascut(e adevarat la Filantropia),am fost internata dupa ce medicul de garda m-a consultat,apoi a venit medicul meu.Si parca nu era numai o asistenta.
Adica la Spitalul Universitar noaptea este o asistenta si un doctor si intri fara consult fara nimic si o asistenta te duce la sala de nasteri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Sunt socata de ce am citit. Si mai socata sunt pentru ca eu am nascut cu Mirela Moarcas si a fost super ok. Am fost practic in aceeasi situatie. Medicul meu a plecat in concediu (in afara Bucurestiului ca altfel venea la nastere) si m-a lasat pe mana Mirelei Moarcas. In dimineata nasterii m-am dus la control pentru ca pierdusem dopul. M-a vazut, aveam dilatatie f. mica si m-a trimis acasa, nu inainte sa ma trimita la monitorizare pentru ca nu auzea f. bine copilul, eu fiind destul de grasa.
Cand am plecat acasa mi-a spus sa vin cand am contractii la 10 minute sau se rupe apa.
Cand m-am internat, am sunat-o si mi-a spus sa o chem cand mi se va face epidurala. Din cauza ca n-am avut o analiza, n-am mai apucat epidurala pentru ca medicul anestezist nu a vrut sa o faca. La dilatatie 8 asistenta a chemat-o si a venit in 15 minute, ea locuind foarte aproape de spital. Si baiatul meu a avut circulara de cordon, desi imi facusem ecografie in sapt. 38 special pentru asta.
Ce vreau sa subliniez e ca, nu cred ca a fost vina ei. Dupa nastere, a vb. sa ma mute intr-o rezerva, a venit in fiecare zi sa vada ce fac.
Cred ca au chemat-o prea tarziu. In cazul meu a sunat-o asistenta care ma monitoriza de vreo 2 ori s-o tina la curent.
Cred ca asistentele sunt de vina. Nu stiu cat e vina medicului de garda. Cand am nascut eu, medicul de garda a venit o singura data intr-un interval de 6 ore. Nu stiu de cat ori a fi fost normal sa vina.
Imi dau seama ca pledoaria mea n-o ajuta cu nimic pe mamica, dar vroiam sa dau asigurari viitoarelor mamici care nasc cu Mirela Moarcas ca este un medic bun. Si tin sa precizez ca nu am dat nici un ban inainte de nastere nici ei si nici asistentelor.

Ma rog ca micutul Sebastian sa se faca bine.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput