Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 21
crishtina spune:
Avem si noi o fotografie noua ![]()
http://www.atio.info/Robert/DSC04407m.JPG
Crishtina &
Robert
09.09.2007
myral spune:
bikmaria
, mai greu dar trec, insa primele 2 zile pana ma adaptez sunt groaznice.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
mai, si cand vad bebei frumosi si grasuni ma intreb cand o sa fie si a mea asa
crishtina e superb, zici ca are 5, 6 luni!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
betty78 spune:
quote:
Originally posted by crishtina
Avem si noi o fotografie noua
http://www.atio.info/Robert/DSC04407m.JPG
Crishtina &Robert
09.09.2007
ce frumos sta pe burtica Robertelu'; e frumos rau...si f expresiv
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
isabeluta spune:
Asa, ziua buna si de la noi!!!
Am adormit una bucata bebelus in brate tinut pe verticala. Cand e obosit si nu poate adormi il iau in brate si il pun cu capul pe umar. Adoarme instant! Am citit cu bebe in brate asa ca ma iertati daca nu mai stiu cine a intrebat de adormit bebei...
Cat despre ochisori...parca RGE intreba...eu i-am pus unguent cu kanamicina la amandoi ochisorii timp de 5 zile. A cedat din a doua zi, dar i-am dat sa fiu sigura pentru ca avea o forma purulenta ce-i impanzea genele. Nu era grav, dar era total inestetic. Bineneteles am fost la dr, iar inainte am incercat cu ser fiziologic. Se curata doar temporar cu ser!
Nana si eu am mai patit sa raman fara lapte datorita suprasolicitarii sanului. Si bebelul meu era lenes si adormea la san, dar si "fometos" asa ca toata ziua eram in program de tzitzi. Am incercat si eu toate metodele enumerate de tine, dar trebuie sa recunosc sincer ca mi-a iesit cel mai bine cu un dush cald, urmat de o siesta de vreo juma de ora macar si cu un pahar de bere fara alcool sau cu alcool...de obicei se intampla seara...
isabeluta
de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
alina.clau spune:
Tzucde unde ai luat autocolantele ca sunt frumoase si as vrea sa-i pu si eu Andrutei mele.Ea are decat o Barbie pe perete.
alina+
ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta