Ce test de sarcina?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

carissma, am vb atunci si cu fetele de la "asteptand un ingeras" si ele au confirmat faptul ca femina da rezultate fals pozitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

De departe Clear Blu e cel mai bun la noi pe piata in genul lui e si Sure Check , sunt si ceva alternative mai ieftine fiindca nu au ecranul acela gen Barza.Clear blu iti dau un raspuns chiar inainte cu 5 zile de data la care ar trebui sa vina in mod normal menstruatia.
Testul de sange este sfant costa 29 Roni si cred ca sunt putine orase unde nu se face analiza beta HCG-ului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Cand am ramas insarcinata cu fiul meu am facut testul de la ozon cu 8 zile inaintea CM si a iesit pozitiv.Eu am avut intotdeauna un CM regulat la 30 de zile.
Vara mea care nu a avut CM regulat a facut testul sure check si nu i-a iesit pozitiv desi avea 8 saptamani de sarcina.
Asa ca nu stiu ce sa spun, probabil conteaza si persoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Sper sa va iasa pozitiv, daca asa vreti:))
Eu am folosit Barza si a fost concludent din prima sapatmina de intirziere, deci la 20-210 de zile de la fecundatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Claujro
Denisabia in Timisoara chiar nu se face nicaieri bhcg. Am intrebat la faimoasele laboratoare Bioclinica si mi-au spus ca nu fac din cauza ca reactivul este foarte scump iar cererile sunt foarte putine.
Eu am facut azi-dimineata un test Shure Check (z.24)la care a aparut a doua liniuta f.f. palida si un test de la Ozone care este clar negativ. Acum ce sa mai cred? Ma duc la farmacie sa mai iau si un Clear Blue macar sa stiu o treaba!
Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Daca totusi a iesit a doua liniuta, chiar daca e mai deschisa la culoare, cred ca esti insarcinata!

Mergi la inceput

RalMar nici nu indraznesc sa sper la asa ceva.
Multumesc de incurajare!
Te citesc de mult timp la stimulare... si sper din tot sufletul sa ti se intample minunea cat mai repede. Eu am facut stimulare cu Puregon numai o luna (la Closty sunt rezistenta) si am si Pcos din cauza asta nici nu indraznesc sa sper la... .
Doamne ajuta sa fie bine la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Carissma testul SureCheck nu da rezultate fals pozitive.Si eu am facut unul in z 24 si imi iesise a doua liniuta mai pala dar era!
Asa ca eu zic ca e cu ochisori!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Blueeyes 2003sa te auda .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krystynan spune:

Carissma si eu am patit la fel ca tine cu SureChek si acum am 22 de saptamani, asa ca eu votez ca e pozitiv.
Multa bafta.

Mergi la inceput