*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (170)
Raspunsuri - Pagina 20
bianca_mo spune:
buna seara!
sper ca toti sunteti bine, mari si mici, si sa va doresc, celor care aveti probleme, sa le rezolvati cat mai curand... va doresc putere ! am intrat sa aflu ce mai faceti si sa va doresc un sfarsit de saptamana linistit si insorit!
DELIA, sper ca esti mai bine!
parca MEEMS nu a intrat de mult! sper ca sunteti bine!
sanatate multa si pupici!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007
felicia74 spune:
Seara buna, fetele![]()
Vad ca nu prea mai sunt nazdravani bolnaviori pe aici, sper ca si Corap e mamica fericita cu copilasi fara probleme.
Miha eu tind sa cred ca ar mai trebui sa vezi un dr, Oftapro de care ti-a zis Madau e f.f.buna (mi-a zis si dr P de ea). Insa stii tu, sunt alte probleme mult mai grave, sus optimismul![]()
Catutza intrebai mai demult la ce se mai uita copii la varsta asta - Ilinca e topita dupa Veronica si Dumbrava Minunata. Si filmul (dar dupa juma de ora se plictiseste), dar mai ales videoclipul acesta:
http://www.youtube.com/watch?v=n4lz_oifhUk
Deja stiu cantecul pe dinafara, mereu imi rasuna in creieri!
Desenele o lasa rece, poate mai incolo.
Tania Ilinca mai plangea asa si cand se ineca cu saliva. Dar mai dadea si din maini, asa ca nu prea se potriveste. Dar lasa, ca ajungeti voi la 3 luni si altfel va fi viata.
Dau send, ca nu ma mai lasa ili...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
proadelina spune:
Seara buna! Noi suntem bine. Am avut o saptamana infernala, dar ce-a fost mai naspa a trecut (asa sper)!
Miha of! Fii tare, cred ca se va putea rezolva pe viitor.
O pupam pe Iulia!
Alexandrina - felicitari pentru bebelina Maria!
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Adelina si
Albert Alexandru
Ina869 spune:
Lavi, Cami, Leea, Taniutza, multumesc, fata este mai bine acum. Continuam cu antibiotic, pina saptamina viitoare.
Voi cum le feriti urechiusele cind le faceti baie? ca Rachie cind o spal pe cap tipa ca din gura de sarpe - si asta de luni de zile - si stau sa ma gandesc daca nu cumva o deranjeaza apa care ii intra in urechiuse ( desi eu incerc sa i-o scot, dar poate o mai ramine ceva pe-acolo...am incercat sa-i pun si dopuri dar nu a stat cu ele)
Alexandrina, sa-ti traiasca minunea Maria! sa veniti repejor acasa si sa va bucurati toti 4 de o viata fericita!
Ripleyuta draga, cel mai mare regret al meu este ca nu am reusit s-o alaptez mai mult pe Rachie. Dar la mine a fost din prostie ( fiindca vagabondam ore intregi cu copilu' in timp ce voi, fete cuminti, stateati linistite in casa si grija mea era sa intorc casa cu curu' in sus in loc sa ma odihnesc ...si toate astea se platesc ) pe cind tu nu ai de ales.
Stiu ce simti, sint alaturi de tine si asta sa fie ultimul negaz legat de fetele tale.
Leea, eu una nu vad diferenta dintre freaza dinainte si cea actuala ( scuze!) dar oricum, tot frumoasa esti.
O strinsa imbratisare pentru mamica Maiei cea greu incercata.
Wow, felicitari pentru fetitza, Maria!
ROxi tu ai aflat ce-o sa ai?
Dar Dordiutza?
Madutza cit mai multe ore la sala
, nu fiindca ai avea nevoie fizic, ca arati beton, ci pentru schimbarea decorului si relaxarea mintii. Este normal sa nu mai ai somn fiindca acum ai mai multa energie. Ai grija ca nu este recomandat sa faci sala seara, atunci organismul ar trebui sa fie relaxat, nu sa-l lucrezi, ca atunci o sa stai treaza toata noaptea .
Tania superbe pozele, superbi parintii si copiii! Iar tu esti de invidiat cu silueta aceea!
Negara, dulce foc cangurita, eu nu stiu daca ti-am spus-o dau nu, sint pe cale de-a incerca si eu crema aceea naturala de fata, ca tare mi-a placut cit de degajata era ea, se pare ca-i facea bine la ten!
Feli, m-ai topit cu clipul acela, este unul dintre filmele copilariei mele.
Ioana, sanatate si vesti bune cu Stefanel.
Leea, fetita Lili a fost invitata cu parintii la emisiunea de care va povestisem si in care se afirma ca nu este un geniu, tine mai mult de practica si exercitiu.
Miha2006, pupam mamica ingrijorata si fata zulufata! si eu te sfatuiesc sa te duci sa ceri alte pareri.
Bianca, parca tu ma intrebai mai demult de ce o las la televizor doar juma' de ora (acum, cit a fost bolnavioara, am mai cedat insistentelor si am lasat-o mai mult, din pacate, ca nu-i fac nici un serviciu, din contra). Am citit ca excesul la televizor aduce dupa sine Attention Deficit Disorder (ADD) deci mai tarziu lipsa concentrarii in clasa, la teme, etc. Nu-i aduce nici un beneficiu, cred eu. Mai bine topaie prin casa si exploreaza cratiti si oale - ca de jucarii s-a plictisit demult- decit sa stea cu okii lipiti de un ecran.
pup toateeee fetele!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Ina869 spune:
Dragelor
, multumesc pentru urari si felicitari, un special thanks cuscrei care a facut subiectul cu o zi inainte ( !!!) si lui Sarah , al carei mesaj a fost citit de Rachie si nu a vrut sa spuna traduca.
pentru fiecare dintre voi o cupa de sampanica
si o mare felie de tortulet ( fara calorii
)
Lavi
, ai o memorie ( as vrea sa zic de elefant, dar parca nu se potriveste cu statura ta silfidoasa si fragila !) atunci cind va fi sa ma imbat imi va trebui o cisterna cu bautura, am atitea evenimente de sarbatorit ! nu stiu cum se tot nimereste ca niciodata nu apuc! poate cind voi iesi la pensie o sa am mai putine preocupari si o sa-mi infund batrinetile in ceva alcool ( da' poate nici atunci, ca o sa dau in coma alcoolica si nu-o sa am timp de asa ceva, tre' sa-mi cresc nepotii!)
Ce sa va spun, sint o mamica emotionata, ma napadesc multeee amintiri si sentimente frumoase de acum doi ani, parca a fost ieri, parca a trecut de fapt mai mult, inca mi se pare un vis frumos, prea frumos sa fie adevarat, ma simt cea mai norocoasa mamica din lume si cred cu certitudine, ca este mult mai mult decit am crezut, am sperat, si toata lungaaaa mea asteptare a meritat din plin.
Astazi am dus-o la cresa fiindca vroiam sa se bucure alaturi de colegii ei, am dus treats pentru toata lumea, nu stiu daca a realizat ce se intimpla dar mi-a "povestit" acasa ca i s-a cintat Happy B-day si copiii au aplaudat.
Maine vom petrece la un centru de activitati cu multe jucarii, vom servi lunch-ul acolo si vom sufla in lumanarele, alaturi de prieteni mici si parintii lor.
Am asa, un regret in suflet ca anul trecut i-am facut ziua cu mare pompa si zarva si anul acesta este mai slabut, dar asa s-a nimerit, speram ca in alti ani sa fie serbata mai multe zile la rand, cu nasii, prieteni, copilasi, etc.
va pup si va multumesc mult de tot, ![]()
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Madutza10 spune:
Ina ,sa-ti traiasca mindretea de fata !Imi cer mii de scuze ,nu stiu cum de am omis sa va urez LA MULTI ANI ,sint cu capul in nori ,sper sa ma scuzi .
Inca o data la multi ani Rachelinei ,multa sanatate!!
Eu la baie nu-i acopar urechile ,il spal ca pe un adult ,lasa capul in fata cind ii spun ,nu-l deranjeaza apa deloc ba chiar iese scandal mare cind il scot din cada .
Disctactie placuta maine !
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))