medic ortoped bucuresti
Am nevoi si eu de un medic ortoped bun in Bucuresti, am probleme cu coloana, ma doare f.f.f. rau cand fac efort.
Multumesc!
Raspunsuri
felimarin spune:
Buna,
Te sfatuiesc sa mergi la Spit. Municipal, mama mea a fost de curand operata acolo,la chirurgie ortopedica. Chiar daca nu cred ca esti un caz de operat, medicii de acolo sunt f. buni diagnosticieni, in plus tineri bine pregatiti si f. amabili. Personal iti recomand sa ii cauti pe dl. dr. Razvan Popescu sau pe dr. Razvan Ene si sa ii rogi sa iti acorde o consultatie. Ideal este sa mergi pe la ora 8 dimineata, mai tarziu este f. greu sa ii gasesti. Bafta si sanatate maxima!
CrisaS spune:
Tot la ortopedie Municipal te trimit si eu daca e ..prof.dr. Mihai Nicolescu..sau dr.Liviu Ojoga.
Numai bine,
Crisa
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png
carmensita spune:
Mersi mult!
Trebuie sa ajung, pt. ca ma doare rau spatele, dar nu am timp, trebuie sa-mi fac.
Mersi, astept si alte raspunsuri in legatura cu acest subiect.
tusferi spune:
Eu pot sa il recomand pe dr. Florin Bica, este dr. ortoped la spitalul Bagdasar Arseni, dar il poti gasi si la Centru Medical Unirea si la Medconsult. Eu la Medconsult am fost. Acolo se poate face si fizioterapie si gimnastica medicala. Au contract si cu CASMB-ul, deci poate iti deconeaza casa si tratamentul pe care ti-l recomanda. Eu am facut si fizioterapie acolo si am facut si gimnastica medicala pentru recuperare dupa ce m-a operat dl. dr. la genunchi. Ma duc acolo in continuare pentru gimnastica medicala si generala. Succes si multa sanatate!
carmensita spune:
Se sta mult pana intri in cabinet la el? Isi respecta programarile?
Mersi mult,felimarin
Carmen
carmensita spune:
Cam ce preturi sunt la Medconsult? Sunt accesibile? Abonamentul pt. gimnastica medicala cat costa? Ceva preturi informative (truferi).
Multumesc,
Carmen Mihai
tusferi spune:
Scuze ca raspund asa tarziu, probabil ca e prea tarziu deja, dar n-am mai avut deloc timp sa intru pe forum. E destul de scump, eu dau 154ron pe 6 sedinte de gimnastica medicala. Nu mai stiu cat am dat la fizioterapie. Poti da un telefon sa ii intrebi cam cat costa ce te intereseaza. De cate ori am fost la dl. dr. la Medconsult n-am asteptat mai mult de 5-10 min.
Multa sanatate!