PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Gabriela si noi tot din astea comandam cand e sa vina ceva pachet din ro. Si ne indopam cu ele pana ne rostogolim.
Crissa sorry ca ti-am facut pofta, in ro se gasesc din astea si iarna? Aici sunt si cirese chiar, normal mai scumpe ca vara dar sunt. Sarcina trecuta cu astea m-am tratat.
Martta ma deprim asa ca parca ma gandesc ca nu is asa sanatoase borcanele cu toate ca la gust is bune nu is rele si ma gandesc ca ea si asa nu papa nemaipomenit de obicei macar cand papa sa fie ceva gatit de casa. Bine ca mergem in ro si acolo ii face mama toate mofturile si am scapat si eu de chinul cu bucataria o perioada.
Si azi de ex mi-e asa rau nu stiu ce sa pun in gura sa nu fug la "prietena de portelan".
Bulinutza de obicei nu astepti tare mult se mai intampla daca e f aglomerat dar normal astepti vreo 5-10 min sa zic da nu atata. Oricum m-au disperat ieri.
Eu azi is happy intr-un fel ca macar ma pot odihni Flo e acasa nu a mers azi la servici si macar stiuca pot sta intinsa ca are cine se ocupa de bebitza. Asa ca fug sa ma intind ca tare tare greata mi-e azi parca pe zi ce trece mi-e mai rau.

Edit: Martta am uitat si a mea face asa cateodata nu stiu ce sa ii fac ii zic nu e voie si se opreste da nu stiu de ce face asa.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

crissa71,se pare ca mai avem un punct comun in ce priveste piersicutzele.Si lui Alex i-a iesit stafilococ auriu si rezistent la aproape toate antibioticele,desi nu luaes niciunul.N-am idee de ce.In fine...
Aseara am fost cu el la pediatra care-l stie de mic si ce credeti ca mi-a zis?ca sunt o mama exagerata si ca de asta copilul poate fi sensibil(e partea a doua cu scaunul moale).I-am spus ca eu ii mai fac cam o data pe sapt paine din faina integrala si biscuiti,nu i-am dat pana acum sunca presata sau altele asemanatoare,branza topita sau dulciuri din comert.Ea sustine ca in acest fel ii scad imunitatea si cand va ajunge in colectivitate va fi foarte sensibil bla bla.M-a pus pe ganduri.Eu nu ma cosider exagerata.ce sa zic si eu?De fapt niciun nebun nu crede ca e asa,nu?spuneti si voi,exagerez?Recunosc ca alte mamici cunoscute ii dau mult mai multe ,dar eu poate muncesc mai mult,dar nu privez copilul de mancare sau putin dulce(i-am dar si cozonac,placinte sau altceva ce am facut in casa,dar in cantitati moderate).Ma gandesc ca e mic,organele lui nu sunt suficient de rezistente si ii fac mai mult rau daca ii dau aproape orice acum.Sunt constienta ca nu il voi putea feri cand va creste de "bombele"din magazine,dar cat pot de ce sa nu o fac?Pediatra sustine ca atunci cand va face asta va fi deje sensibil ,iar organismul va reactiona mult mai neplacut.Ce ziceti?
MuuhFoarte dragut bebe si ce distractie in curte!
AS vrea sa am timp sa sciu si eu mai mult,ca acum de exemplu,dar deje mi-a dat mucilagiul de orez in foc de cand scriu.M-a atentionat mirosulE o dovada ca doctora are dreptate?Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

SCUTEC NOU - 63

Mergi la inceput