Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

UFFFFFFFFF Zadi, greu acum.... dar lasa ca se face ea fetita mare si ascultatoare. Dar ce calm si linistit a ramans Ian pe amandoi ca-s tare dulci. Sper sa treceti repede peste perioada de rasfat a zanei. La un moment dat a pus cineva aici un clip cu un pui ce a inceput sa urle intr-un supermarket si mama l-a imitat (cu tavaleli pe jos, urlat…) iar el s-a linistit instantaneu. Poate merita sa incerci si tu intr-o zi acasa sa vezi cum reactioneaza. Felicitari pentru rabdarea de care dai dovada, chiar iti trebuie nervi de otel.

Stefimic – daca vrei sa te inspiri din retetele fetelor, gasesti aici http://ruzabuburuza.blogspot.com/ retete multe si buneeee (nu te superi Iunia, nu??).

Noi astazi am papat bine.
ora 5 tzitzi,
ora 10 - mar si gutuie coapte amestecate cu branzica
ora 1 - tzitzi
ora 4 - legume cu carnita de vita si jumatate de iaurt
ora 7 - tzitzi
si mai baga o data inainte de somnic tot tzitzi.

Acu.. am facut si o prostie. Mi-am scos maseaua de minte si ... am ramas fara ceva minte, ca am uitat sa-i curat ardeiul de pielita si rosia si de pielita si sa-i scot semintele. Cand am venit de la stomatolog cam maraia de fomica, asa ca am pus tot in blender... si la sfarsit mi-am amintit ca mai aveam o operatiune de facut inainte. Sper sa nu pateasca ceva. Dar pana la urma de ce se inlatura?!?!?! Ca noua ne-a placut si asa.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salut mamicilor, datele lui stefan suntde 4120 de g, 52 de cm, scor apgar 9, nascut prin operatie cezariana la 40 de saptamani. va pup si multumim pentru accesul in listuta. ne bucuram ca putem si noi printre voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

crina_mio eu ii dau ardeiul cu toot cu coaja de ceva vreme. se curata ca e amaruie..deci daca o papa, go on1 l rosie se curata de pielita si seminte pt ca fermenteaza si daca nu se blendaie bine alea sa nu i se lipeasca pe ici pe colo sa se inece. daca ati papat sa va fie de bine!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salutare fetelor si bebeilor atomici

Vazut film de Mihaelaaa si am fost impresionati toti trei.....mie mi-au dat lacrimile...mia-m adus aminte prin ce am trecut.....sotu se uita cu niste ochi de nu mai stia ce sa zica...iar mandra la inceput era tare plictisita dar cand s-a facut David mai mare vroia la el sa il mangaie

Zadi asa e cu copii mai mari...asta ne asteapta....trebuie nervi tari....pe mine m-au lasat de pe acum ca nu manaca....atunci cine stie daca ma mai tine

Super sanie vrem si noi atat zapada....dar ala in care sta Raresu e separat?

Felicitari Laura pentru mancat.....ti-am mai zis io da cred ca pana la urma o trimit si pe a mea sa manace la mine

NOi suntem mofturoase..nu ne place nimic....ieri am avut o zi mai buna dar azi am luat*o de la capat....nu stiu ce sa mai zic...i-o mai da vreun dinte ....sau vrea sa ma duca la sp 9

Avem pozici multe aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Roxana vazui detaliii despre sanie ....nu le vazusem de nas....merci

Matilda e f f frumusel si tu la fel da io nu prea vad a-ti semana......da nu ma lua in seama ca sunt obosita...ma mai uit si maine cand sunt in toane mai bune

Avem pozici multe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna seara ...eu sunt tare trista ca razvanu nu vrea sa pape decat lapte...urla knd incerc sa ii dua si altceva dar dak ma vede pe mine k pap sare pe mine si pe deasupra a mai facut si kk moale de vreo 5 ori...offf!!!!sper sa reusesc sa vb cu doc maine...dak continua asa si maine ce sa ii dau???k nu stiu sigur dak dau de doc...please help.....

scz ca nu raspund la nimeni dar.....ma intelegeti voi!!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

Roxanici - multumesc pt raspuns..e cam mult pentru bugetul alocat Mami de Ilinca 15.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Poate nu se schimba capitolul pana trimit si eu mesajul. Azi l-am culcat mai devreme, ca am fost cu el la spital si nu a dormit toata ziua decat 2 reprize de 15 minute. Si acum era rupt de somn.

La spital am fost pt ca are 2 hemangioame, destul de mari. Unul e pe picior, in zona genunchiului, dar in spate si celalat e pe sold. Tot citesc despre ele si sunt tot mai in ceata. Nu stiu ce tratament sa aleg pentru ele. Le mai tinem sub observatie pana in ianuarie, si dupa aia luam o decizie.

Acum sa mai raspund si eu la ce stiu.

Banana - inca nu i-am dat. Cred ca sapt viitoare sau peste 2 sapt ajungem si la ea. Acum vreau sa introduc ficatelul.

Olita - inca nu am incercat. Mai prin ianuarie - februarie cred ca voi incepe.

Trezit noaptea - din fericire Raul nu se mai trezeste noaptea de cand avea vre-o 5 luni. Insa, in ultimul timp am observat ca seara nu se mai satura cu lapte de la mine, asa ca ii fac un biberon de lapte completare - 100-150 ml lapte la care adaug o masura de cereale Nestle "Noapte buna" Si doarme pana a doua zi dimineata la ora 8.

Edit: Alimente - iaurt: in general Prodlacta, daca nu gasesc atunci Napolact. Branzica ii fac din lapte Dorna rosu. Oua - din magazin, cat mai proaspete. Carne - de manzat sau piept de pui.

Decalotare - doctorita de familie ma bate la cap de cand avea Raul 2 luni ca are fimoza. AM fost cu el la chirurgie la Gr. Alexandrescu si mi-a zis ca nu are asa ceva si oricum, el pana la un an nu opereaza. De obicei, in Romanaia se opereaza copiii pt ca nu se respecta regulile de igiena - copilul mai pune mana acolo si exista risc de infectie. Nu am inteles care e legatura - eu il spal in fiecare seara atat cat permite pielea. Nu-l fortez deloc.

Trimit acum mesajul si mai revin

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

quote:
Originally posted by RaisaFudulu

Vazut film de Mihaelaaa si am fost impresionati toti trei.....mie mi-au dat lacrimile...mia-m adus aminte prin ce am trecut.....sotu se uita cu niste ochi de nu mai stia ce sa zica...iar mandra la inceput era tare plictisita dar cand s-a facut David mai mare vroia la el sa il mangaie

Avem pozici multe aici

Inseamna ca a pus ochii pe David,nu?

Mihaela,5+

si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput