From Elodia, with love from Quatar

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Initial creeata de desprecopii
....decat cazul unei avocate usor frivole ...

Nimeni nu a putut explica de ce conteaza mai putin un copil disparut decat o femeie care isi scrie visele si frustrarile pe email unui amant semi-dobitoc, adulterist...care cica reprezinta Romania intr-o misiune internationala. Poveste de James Bond.

In acest timp, copii dispar ...Elodia insa nu pleaca din gandul ziaristilor in goana de rating.

Insa... asta e Romania, baby...

...si asta ne indreptateste sa ne batem joc de ea....nu?

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Victoria cum imi bat joc de ea daca spun ca amantul ei era adulterist?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Pai pe ea ai catalogat-o frivola si pe el semi-dobitoc. Cred ca despre asta e vorba.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

E trist ca sunt atatia copii disparuti dar e la fel de trist si faptul ca unui copil i-a disparut mama. Toti disparutii merita aceeasi atentie pentru ca asa cresc sansele sa fie gasiti dar, din pacate, nu toti au parte de asa ceva.

Si nu e "OK" ca a disparut. Nu e deloc OK cand dispare un om - mic sau mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Victoria cum imi bat joc de ea daca spun ca amantul ei era adulterist?

DC, cuvantul "adulterist" nu exista in limba romana...cel mult asta: ADULTÉR, adulteri, -e, adj., s.n. 1. Adj. (Despre soti) Care a încalcat fidelitatea conjugala. 2. S.n. Infractiune care consta în încalcarea fidelitatii conjugale de catre unul dintre soti. – Din fr. adultère, lat. adulterum.
Sursa: DEX '98

nu a negat nimeni ca ea, sotul, amantul, whatever...nu au fost adulteri...insa intre asta si titlul/continutul topicului tau e distantza...

Intr-adevar, toate persoanele disparute merita sa fie cautate la fel, insa nu cred ca Elodia ( mai ales daca e moarta) merita bataie de joc.Asta am vrut sa spun.

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Victoria, multumesc pentru corectare.

In opinia mea, isi bat joc de ea toate televiziunile care trancane pe seama ei, ziarele care ii publica emailurile personale, dl tuca care a revenit la tokshow - cu subiectul Elodia, tot felul de cotofene si detectivi de ocazie care isi dau cu parerea pe seama vietii ei. Dl Diaconescu, care incaseaza bani si rating.

Cat despre faptul ca am spus ca era putin frivola, asta nu mi se pare o jignire.

Eu sunt scandalizata ca atat de multe alte cazuri de disparitie nu au interesul politiei ca acesta. Atat. Asta e si scopul acestui topic.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput