Sarbatoriti de nov-dec 04 (161)
Raspunsuri - Pagina 16
eveline spune:
LA MULTI ANI IRIS sa fii sanatoasa, iubita si fericita!
Try, dpdv afectiv, nu stiu ce sa spun....cu noi cei din familie e super ok....sta la dragaleli si le cere....vine si vrea pupata si vrea sa ne iubeasca...n-am absolut nicun dubiu.
Insa cu alti copii nu are nicio treaba....nu cauta compania lor....se joaca printre ei dar nu cu ei decat foarte rar. Participa la toate activitatile de la gradinita in sensul ca imita absolut tot ce fac ceilalti....insa nu poate fi vorba de cantat sau spus poezii, evident...Coloreaza (mazgaleste de fapt), se joaca cu plastelina, cu jucarii si cu ce or mai fi acolo....participa la toate jocurile (care nu necesita vorbit....). Vine acasa si vrea sa se joace cu mine cum face la gradi....trebuie sa dansam si sa facem tot felul de jocuri...problema e ca nu prea stiu ce vrea de la mine uneori, caci nu cunosc chiar toate jocurile ce apar peste zi la gradi...
Dupa 3 ani voi mai merge la un consult si vom incepe terapie daca e cazul sau daca nu macar logopedie.... o sa vedem...E un centru aici la noi, din cate am inteles foarte bine cotat, cica unul din cele mai bune din tara, in colaborare cu belgienii...un centru de terapie pentru copii cu astfel de probleme (autism , aspenger, down...)...e o maaaare lista de asteptare daca vrei sa intri in regim de gradinita dar eu sper sa reusesc sa intru macar pentru niste sedinte saptamanale. O sa mai vedem....
aime spune:
Eveline sunt sigura ca o sa fie bine, cum spui ca va ocupati de ea si se vad progrese, apoi daca incepeti si niste sedinte de logopedie, totul va intra in normal. Cred ca e o perioada crunta ptr voi, dar trebuie sa incercati s-o depasit, ptr frumusetea aia de fata pe care vrem sa ne-o mai arati. Cred ca a crescuuuuut. Si daca te pot ajuta cu ceva, cu orice ...informatie, dr ... cred ca mai ai nr meu de telefon.
Acu a tot ma reusit sa incarc poze, sa va arat si restul de poze, de dupa petrecere lui Vlad si de la ziua lui Robert.
aime si
Vladimir
eveline spune:
Aime, nici poze n-am avut chef sa mai fac daca ma crezi....perioada e intr-adevar crunta si colac peste pupaza suntem si cu casa pe cap, am ajuns la interioare (stii prea bine ce inseamna) si ni s-au terminat banii
...si mai facem un credit...cred ca o sa ajung eu la terapie inaintea Biancai in ritmul asta.
Nu stiu de cand nu ai mai vazut-o tu pe Bia, chiar nu mai stiu.....daca mergi pe prima pagina, acolo unde e listuta, daca dai click pe numele ei te duce la album....ultimele poze sunt de la mare....tu e posibil sa le fi vazut. Poate celelalte fete nu le-au vazut, daca vreti o vedeti acolo pe blondina mea de asta vara....Si pentru ca nici pe mine nu m-ati vazut de mult sa stiti ca cei ce apar in poze sunt parintii mei....cu ei a fost Bia la mare asta vara...
danette spune:
Dragelor!
Va multumesc mult de urarile asa frumoase pentru IRIS. Sunt tare impresionabila de cateva zile... asa ca iar mi-au dat lacrimile.
Asa cum ai scris, CICI, asa de repede parca au trecut 3 ani... si deja o vad asa de mare pe IRIS... as fi vrut s-o pot pastra si micutza.. s-o vad si crescand.. Ma bucur ca am sute si sute de poze si filmulete cu ea...
Mi-e dor de ea bebe... de ea la 1 an... la 2...
Cred ca nu am alta varianta ... si va trebui sa mai fac un copil ca sa-mi potolesc dorul!
danette spune:
Eveline, imi pare tare rau sa citesc ca esti asa ingrijoarta si ca te confrunti cu problema asta. Nu pot sa-ti spun decat ca sunt sigura ca o sa fie totul bine ca o sa se rezolve, mai ales privind pozele de la mare si vazand-o pe Bia iubita asa de vesela si zambitoare si frumusica. E o scumpa! Iubesc copii blonzi, sunt imaginea mea despre ingeri.
cassandra spune:
La multi ani Diana, Iris, Razvan: Sa cresteti mari si sanatosi si frumosi!!!!!!
Eveline, imi pare tare rau de situatia dificila prin care treceti cu Bia cea iubita! Sunt sigura insa ca indiferent de ce diagnostic vor pune medicii dragostea si atentia voastra fata de ea o vor ajuta sa depaseasca momentul. sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa treceti cu bine peste toate. daca ai nevoie de ceva daca te putem ajuat in orice fel,nu ezita! 
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI IRIS! Sa cresti mare si frumoasa si numai bucurii. 
Eveline, imi dau seama cat iti este de greu,dar nu te lasa doborata.Bianca este o frumusete de fetita,ca un inger,asa cum zicea si Dana,si sunt sigura ca totul va fi bine pana la urma. 
Miha
si Robert 
ad_rianna spune:
iris 
sa ai o viata fericita si implinita si sa aduci multe bucurii celor din jurul tau care te iubesc
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
andreap spune:
salutare si de la noi..cam tarziu,da' mai si muncesc..uneori
In primul rand "LA MULTI ANI" pentru cea mai dulce fetita,Iris,si pentru Razvan.Sa cresteti mari,sanatosi si frumosi

De asemenea,pentru sarbatoritii din WE : Ioachim,Nicholas,Iustin,Andrei;"la multi ani" fericiti,sanatate si numai bine
Noi in WE plecam la munte,e ziua nasului,schimba 'prefixul' si face masa mare la munte.
In rest suntem bine..Mariuca a avut prima ei noapte fara pampers
;mi-am dat seama la 23 ca am uitat sa cumpar...mi-a fost mila sa trimit sotul 'la plimbare' la ora aia,asa ca am culcat-o fara.M-am trezit la 1.30 si 5,a facut la olita,fara nici un accident.Cred ca voi renunta la pampersi,chiar daca trezirile astea nocturne ma zapacesc de somn
."norocul" meu este ca oricum ma scoala Bb sa merg la toaleta!
Aime,am vazut poze cu baietii scumpici foc,tortulete frumoase,mamici si mai si.
Pupici
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
ad_rianna spune:
aime am uitat sa-ti spun ce mi-au placut pozele voastre de la party
cel mai mult si mai mult mi-a placut asta
e un dulce vladi ma minunez de el de cate ori ii vad zulufii blonduti
. robert e si el un dulce, a avut un super tort...am zarit-o si pe mamica lui intr-un coltisor de poza
eu abia astept sa merg azi la puiutii mei. m-au anuntat ca au primit de la gradi "sortuletele"
si abia astept sa-i pozez.
andreea eu nu m-am trezit niciodata noaptea sa-i pun la olita. mi-era sincer groaza sa ma trezesc chiauna in toiul noptii cu 2 copchii si mai somnorosi. in concluzie, au udat de vreo 2-3 ori patul dar atat. acum am si uitat cum se pune un pampers, eu care credeam ca-i duc si la scoala cu asa ceva ![]()
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)