Copiluti de mai-iunie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 20
Cloreta spune:
LA MULTI ANI GABITZA!
Draga mea, sa fii sanatoasa si fericita si implinita si sa iti dea D-zeu o viata lipsita de griji!
Azi am avut o zi tare fain, am avut control de la ITM
si mi-am mancat jumatate de zi cu shituri (scuzati expresia) si mi-era si rau, m-a durut pe la ficati. Macar am plecat si eu cu o ora mai devreme azi si mi-am revenit cu durerile dar m-a palit somnul:)
Sa va zic noutatti? Teodora acum doua zile a baut doar jumatate de bibe seara, ieri dimineata deloc ( cu formula) si aseara a baut cu canuta lapte normal, jumatate din cat bea in mod obisnuit. CRed ca am scapat de bibe dar si de 1/2 litru de lapte pe zi, asta e!
Iar azi a fost de coma, a adormit pe strada in mers:)))))) Nu mi-a venit sa cred cand mi-a povestit mama, mergea ea cu capul in jos si cam impleticit si cand s-a uitat maa la ea tinea ochii inchisi. A oprit-o mama si in urmatoarea secunda a adormit. A luat-o in brate si s-a urcat cu ea in tramvai si cand a coborat a ajutat-o o doamna cat si-a scos mobilul sa il sune pe tati, ca era acasa, sa vina sa le ia. Pana a venit tati a mai carat-o un nene bodyguard de la o pravalie din zona si care e topit dupa ea.
Si acasa a dezbracat-o, a zapacit-o pe toate partile pana a fost gata si nu s-a trezit deloc, a dormit aproape trei ore.
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
Ada_74 spune:
LA MULTI ANI OLGA SI GABITZA!!! SA AVETI PARTE DE MULTA IUBIRE, SANATATE SI FERICIRE!
Bianca, felicitari, esti fetita mare de acum! Si sa se faca bine ochisorii tai albastri! Eli, cand am citit ca te bucuri ca ai scapat de Ada, m-am intrebat pentru o clipa cu ce te-am suparat![]()
Cloreta, tare de tot faza! Cred ca era rupta de oboseala biata de ea.
Cris, cred ca nu e nici o problema cu schiurile, am vazut pe partie si copilasi care abia invatasera sa mearga, si erau super-incantati sa mearga cu schiurile. Cu patinele cred ca ar merita sa incerci o data sa vezi daca poate sa stea pe ele. Sergiu are role, ii place sa-l plimbam (noi il tragem si el incearca sa tina drumul drept), dar e un efort cam mare pentru el, nu rezista mai mult de 10 minute.
Sergiu doarme de la ora 6. Inca nu stiu daca pot sa ma bucur, ca o sa doarma pana maine dimineata, sau sa plang ca o sa se trezesca odihnit la ora 9.
Va pup,
Lili
Androix spune:
Gabitza, La multi ani! Multa sanatate si sa-ti implinesti toate dorintele!
Sa ai o sarcina usoara in continuare si o nastere la fel! Si nu in ultimul rand: SA FIE FATAAAAA! ![]()
Andreea mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Bine Andreea
Multumesc 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ioanailincam spune:
La Multi Ani, Gabitza!
Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gabitzam spune:
Ma duc sa deschid capitol nou.
Va mai pup o data pe toate pentru urari 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla