Strumfi de iulie-august 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Dana, mersi de sfat, voi incerca toate stratagemele posibile.

Nikole, ma bucur ca te-ai linistit si-mi pare f rau ca ai trecut prin spaima asta.

Mi_a, bine ai revenit. Eu nu stiu despre ce ti s-a intamplat, nu stiu nici daca ai povestit aici sau nu. Important e ca acum esti bine si felicitari pentru perseveranta si reusita cu alaptatul.

Danis, degeaba ii las lapte muls daca ea nu vrea sa bea din biberon. Bafta multa in continuare sa reusesti sa scapi de dat supliment.

Anya, mersi, sunt un pic mai bine, progresam fff incet la mancatul cu lingurita si sper ca totusi va accepta si biberonul in cele din urma, vorba ceea, speranta moare ultima.

Carla, eu cumpar putin on-line, prefer sa vad cu ochiul meu la magazin. Dar am folosit si site-urile de la Redoute.fr, Baby-Walz.com si Baby-Markt.de.

Aylin, Timi, mersi.

Steluta, felicitari pt schimbarea de strategie, vei vedea ca-i va fi bine Cristinei asa.

Jadi, ma bucur ca s-a facut bine Tudor si felicitari pt vaccin, ce baiat curajos.

Victor al nostru e racit, mucios, asa ca azi am stat in casa, sper sa nu ne captusim si noi de la el.
Nu a vrut sa doarma dupa-amiaza si pana la urma a adormit pe covor acum juma de ora, sora-sa doarme si ea in bouncer, prevad ca ne vom distra la noapte.

Va pup, o seara placuta,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

m-am informat si eu despre "PARABENI" ca tot se discuta la un moment dat despre ei si mi-am dat seama ca nu e delok ok sa fie cotinuti de creme sau alte chestii pe care le folosim. m-a luat cu draci cand am citit pe continutul faimoasei spume sampon de la Mustela ca are vreo 3 parabeni din astia. si am dat si o gramada de bani pe ea. pt ce? ca sa=mi imbolnavesc copilul, probabil. gata nu=l mai dau. ami bine cu coji in cap decat cu cine stie ce! si am inteles ca si continutul de ALUMINIU din produsele cosmetice este de evitat si ca intre parabeni-aluminiu si cancer e o legatura destul de serioasa. si normal antiperspirantu LADY SPEED STIK contine aluminium care cica opreste transpiratia. ca sa vezi cum ma otravesc io asa incet incet cu mana mea!
apropos de asta cu ce sampon spalati pe bebe? am vazut ca Klorane nu are parabeni. of ce m-a ofticat cu Mustela aia! si eu ziceam ca-i fac bine lui bebe!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.Mihaela eu folosesc seba-med pe care scrie ca nu contine parabeni.Si eu am zis la fel de Mustela la cita reclama se face si la cit costa.Dar oricum nu stiu de ce nu se interzic substantele astea mai ales pentru copii? Reclama aia la margarina care e buna pt copii ati vazut-o ? incredebil ce debiteaza aia si CNA-ul nu se sesiseaza decit daca injura cineva.Dar asta e tara in care traim.

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cum se numesc parabenii astia, adica ce trebuie sa scrie pe produs? Eu doar o dau pe a mea cu johnson la baie in rest nu folosim cosmetice (cu exceptia servetelelor umede) insa vroiam sa cumpar ceva uleiuri si creme de la avent. Ce terebuie sa caut la continut?

Adelicioasa e racita tuseste, are muci, in plus iar ii curge ochiul cu secretie galben-verzuie. Maine mergem la dr.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

m-am informat si eu despre "PARABENI" ca tot se discuta la un moment dat despre ei si mi-am dat seama ca nu e delok ok sa fie cotinuti de creme sau alte chestii pe care le folosim. m-a luat cu draci cand am citit pe continutul faimoasei spume sampon de la Mustela ca are vreo 3 parabeni din astia. si am dat si o gramada de bani pe ea. pt ce? ca sa=mi imbolnavesc copilul, probabil. gata nu=l mai dau. ami bine cu coji in cap decat cu cine stie ce! si am inteles ca si continutul de ALUMINIU din produsele cosmetice este de evitat si ca intre parabeni-aluminiu si cancer e o legatura destul de serioasa. si normal antiperspirantu LADY SPEED STIK contine aluminium care cica opreste transpiratia. ca sa vezi cum ma otravesc io asa incet incet cu mana mea!
apropos de asta cu ce sampon spalati pe bebe? am vazut ca Klorane nu are parabeni. of ce m-a ofticat cu Mustela aia! si eu ziceam ca-i fac bine lui bebe!

*mihaela*

mihaela, asa am zis si eu cand am vazut ca samponul+gel 2 in 1 de la mustela e plin de parabeni. nu am mai dat-o pe corp cu el, o spal doar pe cap (desi cred ca o sa renunt). o gramada de bani. aruncati. eu pe corp o spal cu sapun sanosan. o sa caut si un sampon de la sanosan sau alta marca, fara parabeni. de aia tot am zis ca sunt impotriva produselor mustela. si la fundulet o dau cu mustela.
si cu cat sunt mai la sfarsitul listei, cu atat cncentratia e mai mare. si sunt la sfarsit, nu va inchipuiti ca sunt la inceput!

de antiperspirante stiam, dar nu stiam ca aluminiul este elementul cancerigen. mai nasol e ca e de preferat sa nu folosim deodorante din alea cu parfum (eu asa stiu), si alea ceara stiam ca nu sunt prea bune. ma duc sa vad daca scrie ceva de aluminiu.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna1

Cum se numesc parabenii astia, adica ce trebuie sa scrie pe produs? Eu doar o dau pe a mea cu johnson la baie in rest nu folosim cosmetice (cu exceptia servetelelor umede) insa vroiam sa cumpar ceva uleiuri si creme de la avent. Ce terebuie sa caut la continut?

Adelicioasa e racita tuseste, are muci, in plus iar ii curge ochiul cu secretie galben-verzuie. Maine mergem la dr.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

luna, scrie methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propylparaben.

uite ce zicea anya mai demult: Conjunctivita acuta purulenta este o infectie oculara care poate afecta initial un singur ochisor, dar se intinde rapid si la celalalt, prin atingere cu secretii, maini murdare, obiecte nedezinfectate etc.

ea poate aparea pe fondul sensibilitatii crescute la infectii a sugarilor cu imunitate inca insuficient dezvoltata, cel mai frecvent secundar unei infectii virale care se suprainfecteaza cu bacterii sau in urma unor afectiuni oculare preexistente (imperforatia de canal lacrimal). infectia se poate lua frecvent si din maternitate.

simptomele sunt evidente: ochi rosu, lacrimos, "lipit", cu multe secretii galben-verzui.

tratamentul corect se face dupa o cultura din secretie, ca sa stim despre ce microb este vorba. un control oftalmologic va pune diagnosticul de certitudine.
regula de baza este urmatoarea: NU se pun in ochi decat solutii sterile!!! nu lapte, ceai de musetel si alte minuni. (mare grija, ca ceaiul de musetel pe mucoase poate fi alergen la varsta asta).mare grija cu spalatul pe maini inainte de orice operatiune.
asadar, se sterg ambii ochi cu ser fiziolog steril sau apa distilata sterila, cu compresa sterila, dinspre coltul extern spre cel intern, pentru a nu imprastia infectia. este foarte important ca ochiul sa fie curatat de secretii cat mai des, sa nu stagneze. apoi se pun picaturile cu antibiotic in sacul conjunctival, bilateral, fara a atinge ochiul cu picuratorul sticlutei.

in cazul in care exista o imperforatie de canal lacrimal, lacrimile se scurg pe obraz si cel mai frecvent se infecteaza si apare conjunctivita acuta purulenta. se face masaj sub coltul intern al ochiului, se sterg bine secretiile si apoi se pun picaturile, daca acestea au fost recomandate de medic.

in conjunctivita acuta purulenta nu se indica unguente oculare, pentru a nu stagna secretiile.

este f important ca bebelusul sa fie asezat cu capul pe un scutec curat de bumbac, fiert si calcat.

broscuta gargarita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loredana_76

Buna.Mihaela eu folosesc seba-med pe care scrie ca nu contine parabeni.Si eu am zis la fel de Mustela la cita reclama se face si la cit costa.Dar oricum nu stiu de ce nu se interzic substantele astea mai ales pentru copii? Reclama aia la margarina care e buna pt copii ati vazut-o ? incredebil ce debiteaza aia si CNA-ul nu se sesiseaza decit daca injura cineva.Dar asta e tara in care traim.

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

cata dreptate ai! si sebamed e bun daca nu are parabeni. la mine asta e criteriul acum! folosesti sampon de la ei?

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

quote:
Originally posted by dsteluta91

fetele avem pozici noi

Steluta mamica de Cristina Elena (20 august 2007)
poze

Frumusica foc strumfita ta! Sa va traiasca!

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

da, am vazut si eu reclama de la RAMA cea ffff "buna" pt copii! si-mi povestea odata o profa de chimie ca daca in formula margarinei s=ar mai adauga nush de substante s=ar face pungi de plastik.
Aylin eu citeam ca daca parabenii sunt mai la coada listei concentratia e mai mika. dar si asa, mustela spuma contzine nu mai putin de 4 parabeni! si cica e buna pt copii! poate ma ambalez eu prea tare, dar mi se pare o mare crima sa recomanzi unui bebe un produs cu atatea porkarii in el! si aluminiumul din antiperspirante e super daunator! si dumnezeu stie mai ce.....
si am o crema de care se zice ca e NATURALA cu care ma dadeam cu mare incredere pe fata, de la D'Oliva, si are si aia 4 parabeni !!!!hai ca daca ma uit toate produsele mele cosmetice au asa ceva . si Avonu si Oriflame-ul!:(
*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Buna seara!!!

Si eu m-am uitat acum la o crema de demachiat si m-am socat cate scris pe ea ..... totul nu mai e hai sa zic ca inainte... voi ce credeti ca fructele si legumele care le mancam, sau carnea e 100% fara nimic in ea??? La poluarea aerului care exista nici noi nu mai suntem cum ar trebui... respiram zilnic "tone de praf" de unde si atati alti virusi care mai de care... vin sa ne chinuie.Aici in Germania s-au cercetat ca legumele si fructele bio care se vand pe piata au mai multe chemicale ca celelalte... si cele bio sunt de 2 ori mai scumpe ca cele sa le zic normale.Asa ca oricum ne ferim sa fim cat mai puri tot vom da de tot felul de chestii.... e clar trebuie sa ne ferim, dar intrebarea este cum? cand peste tot ... toate sunt facute ca atare cu chemicale.
Este foarte trist dar adevarat.

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput