Ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?
Raspunsuri - Pagina 4
eryteea spune:
Ce-am fost si ce-am ajuns?
Am fost un copil
cu vise si am invatat,studiat ,citit pina am ajuns un adult cu aceleasi vise.La ce bun atita carte ?
Nu o sa ajung niciodata printesa
.Dar am reusit sa fac o printesa
Ingrid amore di mama
liliac1 spune:
Copilaria si visele ei...
Am trecut si eu prin euforia a ceea ce-o sa ma fac cand o sa fiu mare: vidanjor (nu stiam ce inseamna, da'mi placea cum suna!!), macaragiu, sef de magazin, electronist (moama ce-mi mai placea sa ma joc cu pistolul de lipit a lu' taica-miu!!!), geograf sa calatoresc tot timpul
, nevasta de mafiot...
ellej spune:
Am nutrit doar 2 pasiuni de profesie (ambele pe cand eram in scoala primara):
1. Pinguin (nu stiu de ce)
2. Vanzatoare la raionul de mercerie (doar acolo!). Eram innebunita dupa mosoare, papiote colorate, lana de tricotat, toate culorile alea ma fascinau. Din pacate familia s-a oripilat in fata unei vocatii atat de ne-intelectuale.
Desigur, niciuna din variante nu s-a concretizat. Inca mai sunt convinsa ca in mine a murit un mare pinguin si o excelenta vanzatoare.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
bub spune:
Eu vroiam sa ma fac baiat!.... Totusi, cumva, visul mi s-a implinit- am casa plina de ei!
Doris-Alina spune:
Cand eram mica jumuleam papusile,
ma visam Jumuleasca, acum ciufulesc tot ce prind, prietenii imi spun Ciufuleasca, stiu ei de ce...![]()
![]()
![]()
Mi-am dorit sa fac Dreptul, l-am facut, dar nu mai profesez...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
sirod spune:
quote:
Originally posted by liliac1
Copilaria si visele ei...
Am trecut si eu prin euforia a ceea ce-o sa ma fac cand o sa fiu mare: vidanjor (nu stiam ce inseamna, da'mi placea cum suna!!), macaragiu, sef de magazin, electronist (moama ce-mi mai placea sa ma joc cu pistolul de lipit a lu' taica-miu!!!), geograf sa calatoresc tot timpul, nevasta de mafiot...
si eu eram innebunita de rezonanta ''vidanjorului''.
Nici constructor de vapoare nu mi-a iesit...
simsimona spune:
Eu imi doream in aceeasi masura sa devin cosmonaut sau... vanzatoare de inghetata la cornet la chioscul de langa piata (ca sa mananc toata ziua numai inghetata). Nu m-am hotarat in timp util, asa ca m-am facut inginer...
Amethyst spune:
Am vrut sa fiu ambasador sau scriitoare. Sau si una si alta. Pentru scris n-am talent si nici pentru ambasador n-am avut timp![]()
Cand eram mica mica ziceam ca vreau alpinista sau pianista (se potrivesc de numa')
Am ajuns sa conduc cativa oameni si cam atat.
Inca visez sa devin scriitoare. Dar e clar ca voi ramane doar cu visul.
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”