Bucurii se sept-oct 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Monique - imi pare rau pt Cosminuta ca iar e racita si cu febra - multa sanatate

Fetelor eu ii dau preventiv de vreo luna Oscilococcinum 1 tub doza dizolvat in ceai si vad ca pe noi mucisori deocamdata ne ocolesc - sper sa trecem cu bine peste iarna care vad ca de azi dimineata si-a facut aparitia si la noi...primii fulgi...de abia astept sa-l scot cu sania...

Apropo' - luati sanie la bebei???de care?? am vazut in Selgros 2 modele - una din lemn cu spatar de fier, cu invelitoare speciala pt bebe - dar mi s epare destul de rigida pt ei si cam nepractica - si una d ela Chicco care era din cauciuc ca o barca de salvare, asta intr-adevar mi s-a parut mai safe....Dar tinand cont ca nu vor fi tot timpul bebei, ca si investitie cred ca se merita din cea normala de lemn cu spatar..voi ce ziceti??

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Salutare,
am fost harnica cc ca o si am facut o supica si budinca de broccoli de Eloise. Acum am scos-o din cuptor, e fierbinte. Pun o poza mai incolo cand o sa am baterie in aparat. Bineinteles ca am pus si usturoi ca nu m-am putut abtine. Miroase bestial!!!
Mai incolo fac biscuitii, trebuie sa cobor dupa amoniac first.

Alexutza, eu nici nu m-am gandit inca la saniuta. E cam departe Selgros de noi, imi pare rau acum ca aud ca sunt atatea jucarii. Nu stiu ce-o sa facem cu saniuta, noi stam la etajul 8. Poate una care se umfla, sa fie usoara

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Pufy, sa stii ca incep sa ma gandesc mai serios la bb2 de cand ai lesinat. Totusi nu cred ca e usor cu 2 zmei pe langa casa... daca luna asta am scapat, o sa fiu mai atenta pe viitor. M-am tot gandit si cred ca as mai astepta un an, doi, nu stiu...

Adina, pune poze cu sanius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by beatrix
apropos, legat de cereale, stiti care ar fi cantitatea optima pe zi? oare la cereale intra si painea, biscuitii?
m-i s-a spus ca ar fi doua opinii, unii zic ca 20g pe zi altii 40! excesul cica ar fi daunator pancreasului!

Foarte buna intrebare! Chiar ieri ma gandeam la acelasi lucru. La cereale intra si painea si biscutii, sau mai corect la categoria glucide - carbohidrati intra painea, biscutii, grisul, tot ce se face cu faina, cerealele ce se prepara cu apa/lapte, mamaliga si multe altele. Uneori ma gandesc ca M mananca prea multe glucide in detrimentul proteinelor (carne, ou, lactate) si a alimentelor bogate in fibre (fructe si legume). Chiar imi exprim ingrijorarea si trebuie sa fac o modificare in dieta lui, reducand masa de glucide la 1/zi. Recunosc, mi-e mai usor sa-i dau un biscuit -pe care il adora- decat o bucata de mar, dar de azi schimb foaia.

Ai dreptate Beatrix ca excesul poate fi daunator pancreasului. El produce insulina, care este un hormon cu rol in metabolismul glucidelor, mai exact este implicata in micsorarea concentratiei de glucoza in sange. Cand aportul glucidic este prea mare, insulina nu mai face fata si astfel apare un dezechilibru. De altfel, cred ca este stiut faptul ca diabetul insulino-dependent (cel ce necesita injectarea zilnica a dozelor de insulina) se instaleaza doar la copii si tineri.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

budinca
si cateva poze cu Roxi

sunt fericita ca i-a iesit la roxana urina sterila dupa multe luni in care a iesit numai infectie indiferent de doza de antibiotic.
mai luam o saptamana, doar seara o doza mica de antibiotic si daca ramane urina sterila facem cistografia sa vedem ce este pe-acolo. (cistografia se face doar cand urina este sterila) sper din suflet sa scapam odata de infectia asta pacatoasa. asta-mi doresc sa fie cadoul meu de Craciun.

Mergi la inceput