Tratamente homeopate pentru copii nostri
Alexandra si Mara sunt doua fetite cu varste de 6 respectiv 1 an(i), ambele paciente ale doamnei doctor Vartan Elena, medic homeopat, si va invita sa discutati cu mamica lor, Cod, o mai veche membra a forumului "despre copii", in legatura cu tratarea copiilor cu ajutorul remediilor homeopate.
Raspunsuri
Cod spune:
Fetele mele racesc destul de des, de aceea am in casa, mereu, cateva remedii "lege"> RP 14, phytolacca, echinaceea, ipeca, coccus cacti, rumex (pentru tuse). Dar va intreb, s-a mai confruntat cineva cu pavor nocturn la copii? Ce ati facut, in sensul ce remedii "au mers" in acest caz? Fetita mea cea mare se trezeste in fiecare noapte plangand si speriata, o linistesc greu, iar in trecut a avut si cateva episoade de somnanbulism. As fi vrut sa nu-i dau diazepam ci sa o ajut cu remedii homeopate. Am incercat sedativ PC dar nu a mers. Pe aceasta tema as vrea sa mai discut cu cineva care s-a mai confruntat cu aceasta problema la copii si a rezolvat-o. Cod
roxanaz spune:
Cod despre pavor-ul nocturn ar trebui sa deschizi un subiect la "Clinica PSI" iar despre homeopatie se discuta deja la "Parintii intreaba"
Roxana
Cod spune:
Multumesc Roxana. Eu, deschizand acest subiect, intentionez sa iau legatura in primul rand cu pacientele d-nei doctor Vartan care se confrunta cu aceste probleme. Bineinteles, imi doresc sa corespondez si cu alte mamici care au griji asemanatoare, chiar daca nu au acelasi doctor ca noi. De aceea am deschis subiect separat. Iti multumesc pentru link-urile date. Cod
Sheannamp spune:
quote:
Originally posted by Cod
Multumesc Roxana. Eu, deschizand acest subiect, intentionez sa iau legatura in primul rand cu pacientele d-nei doctor Vartan care se confrunta cu aceste probleme. Bineinteles, imi doresc sa corespondez si cu alte mamici care au griji asemanatoare, chiar daca nu au acelasi doctor ca noi. De aceea am deschis subiect separat. Iti multumesc pentru link-urile date. Cod
Nu te supara dar asta cam suna a reclama! (pentru ca nu cred ca Dna Dr. de care spui tu lucreaza pe gratis)
Iar asta nu este permisa de regulament.
Voi inchide acesst topic cu rugamintea ca discutile despre remedii homeopatice sa le faceti in cadrul subiectului dedicat lor, adica aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69184
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!