Cum v-a schimbat viata in strainatate?

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Olgutza, in primul rand vreau sa iti spun ca esti unul dintre membrii DC pe care il indragesc foarte tare. Mereu citesc despre galushca ta frumoasa si ma bucur nespus de povestioarele cu ea si nu numai.

Dar... sa nu te superi, asa cum tu spui ca "Mult mai bine ar fi daca v-ati documenta putin... ", poate acelasi lucru ar fi trebuit si tu sa il faci inainte sa ne spui niste chestiuni absolut exagerate pe care ti le-a povestit cineva si pe care tu le-ai luat de bune...
Branza topita de 6 USD in Romania? Azi am fost la supermarket si preturile la branza topita, aceea la cutie rotunda, despre care spuneai, sunt intre 3,5 lei (aprox.1,5 usd) si 8,5 lei(aprox 3,5 usd). Cea President, care e chiar scumpa costa 8,5 ron.
21 USD doua cafele??? Sa fim seriosi, am fost de curand la o cafenea foarte scumpa in centru si o cafea era cel mult 15 ron...
Iar geaca de piele nu prea grozava la 1200 usd... zau ca iar e foarte exagerat. Inca o data, nu vreau sa te superi, dar te-a cam pacalit prietenul acela.
Nu e frumos intr-adevar ca se face misto de anumite zone din America... sunt e acord...dar haideti nici in tara noastra sa nu aruncam cu noroi si sa exageram gratuit, ca nu este corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Misto nu se face de anumite zone din america ci doar de anumite pareri din america.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Gabitza1977
Nu e frumos intr-adevar ca se face misto de anumite zone din America... sunt e acord...dar haideti nici in tara noastra sa nu aruncam cu noroi si sa exageram gratuit, ca nu este corect.

Exact asta spuneam si eu (printre cactusi), ca nu sunt de acord cu (si voi lua intotdeauna la misto) adoptia cainilor cu covrigi (trasi in ciocolata) in coada in schimbul eutanasierii maidanezilor.
O fi primii mai curatei si mai aratosi iar ultimii mai jegosi si mai scheletici, dar de aici si pana la a-i pupa in bot pe primii si a le da un sut in fund ultimilor este cam mare distanta. Cam cat de la om la caine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Capcaunule

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by adriuta
Mi-a schimbat mentalitatea si am observat ca in general oamenii care traiesc in afara tarii (ma refer la romani) sunt parca mai diferiti, mai deschisi, mai sinceri , apreciza animalele, natura....
Cam asa pot spune ca m-a schimbat strainatatea in interior cat despre exterior...oiooiooo mi s-a intamplat si mie sa pun kg din nimic (sau ma rog asa mi se parea mie)
Da noroc cu LA FITNESS si vointa ...acum ma mentin. Asta e ochiu vede... sufletu' pofteste...
Numai bine va doresc si sa va schimbati numai in bine.

si noi dorim ca tu sa te schimbi numai in bine si sa-ti priasca sederea in arizona....

cartonasul ala l-ai incasat din prea multa iubire fara de semeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by olguta12

"imaginile" cu cactusi si "chietris" sint din deshert, "in the middle of NOWHERE", imagini care de multe ori sint folosite sa atraga turisti, nicidecum ca ar reprezenta Phoenix-ul, sau oricare alt oras din intreg statul Arizona. La ora actuala, Phoenix-ul este orasul care a luat cea mai mare amploare, in intreaga America, urmat de Las Vegas.

da...a luat amploare las vegasul ...

asa si cartierul rosu din amsterdam + shinjuku in tokyo sint cele mai infloritoare zone dupa planeta ...asta nu inseamna ca ma mut acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

Misto nu se face de anumite zone din america ci doar de anumite pareri din america.

Am inteles, sa traiti!
Mult inainte, atunci...

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Gabitza (si nu numai), in august 2006 eram in Otopeni, sa ma intorc acasa (in Canada) si imi oprisem 100 de mii (vechi) sa am ptr. o cafea... sa-ti mai spun ca nu mi-au ajuns??? Sa-ti mai spun ca m-au incasat 2,5 lire englezesti ptr. un espresso??? Stii cat am platit in Manchester ptr. o ceasca de (nu exagerez) cred juma de litru de cafea? O lira si un pic. Ah, si in Toronto cafeaua e sub $2CDN o cafea mare!
De ce, oare, e mai scump Otopeniul decat aeroportul din Manchester, Frankfurt, Munchen sau Toronto??? Eu n-o sa pricep vreodata!

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:
Originally posted by Guestus

asa si cartierul rosu din amsterdam + shinjuku in tokyo sint cele mai infloritoare zone dupa planeta ...asta nu inseamna ca ma mut acolo.

Deci astea sunt obiectivele tale turistice dupa (pardon dupe) planeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by adriuta
Mi-a schimbat mentalitatea si am observat ca in general oamenii care traiesc in afara tarii (ma refer la romani) sunt parca mai diferiti, mai deschisi, mai sinceri , apreciza animalele, natura....
Cam asa pot spune ca m-a schimbat strainatatea in interior cat despre exterior...oiooiooo mi s-a intamplat si mie sa pun kg din nimic (sau ma rog asa mi se parea mie)
Da noroc cu LA FITNESS si vointa ...acum ma mentin. Asta e ochiu vede... sufletu' pofteste...
Numai bine va doresc si sa va schimbati numai in bine.

si noi dorim ca tu sa te schimbi numai in bine si sa-ti priasca sederea in arizona....

cartonasul ala l-ai incasat din prea multa iubire fara de semeni

Dragul meu con...forumist,
Daca citesti scrie clar MAI DESCHISI, MAI SINCERI, deci pot spune ca schimbarea a inceput.
Si toata povestea cu avertismentu' a inceput tocmai datorita fpt. ca am fost sincera si am spus lucrurile deschis.Daca am fost suparata nu am fost pe oameni ci pe consecintele asupra noastra a tuturor, ca viata este asa de gri cu toti, si pe cei care nu recunosc ca strainatatea le ofera ce le ofera.
Si STIU ca in sinea ta si tu stii ca asta este adevarul si repet.... E PACAT CA TOTUL ESTE ADEVARAT...mare pacat. Ei nu vin sa ne spuna cat de mult i-a schimbat stainatatea, ei isi duc crucea inainte...sa nu crezi ca le este usor.
Din pacate realitatea este dura si adevarul este ca strainatatea schimba vietile tuturor...si noi o schimbam pe a ei.
Si nu inteleg de ce oameni care se considera verticali in gandire si 'sinceri' in semntimente apar in subiecte care nu au nimic de a face cu ei,din cate am inteles locuiesti in RO.
Apropos, tie cum ti-a schimbat strainatatea viata?
Poti aspunde direct la aceasta simpla intrebare?? In fond acesta este subectul...NU?

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

26+ cu ADRIAN

Mergi la inceput