Dupa o sarcina extrauterina la cat timp bebe ?

Dupa o sarcina extrauterina la cat timp bebe ? | Autor: pysypisi

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,am si eu o problema,in urma cu 1 an si 9 luni am suferit o operatie de sarcina extrauterina in urma careia mi s-a extirpat trompa dreapta(era prima sarcina)acum am 2 luni de cand medicul mi-a dat voie sa incerc sa raman insarcinata dar din pacate nu s-a intamplat nimic.A-si dori sa stiu de la cele care au trecut prin asa ceva si acum au bebe sau sunt insarcinate la cat timp s-a intamplat minunea?Si a-si mai dori sa stiu daca in momentul in care esti operata si una din trompe este extirpata,medicul controleaza cealalta trompa ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rapsody spune:

Din pacate eu em trecut prin asa ceva, din fericire am ramas insarcinata exact peste 2.5 luni de la op. si azi am un baietel frumos de 3 anisori.
Doctorul nu cred ca are treaba cu trompa cealalta,aia e alta poveste. Stiu ca am trecut si eu prin indoieli privind fertilitatea si un doct. mi-a spus ca pot face un HSG pentru a vedea cealalta trompa. Din fericire a fost buna!N-am mai apucat sa fac. Am mai trecut prin emotii pana am vazut la eco sarcina, mi-era frica sa nu fie extra, stiu ca am facut vreo 3 ecografii la inceput, pana m-a asigurat doct. ca e fixata unde trebuie, chiar mi-a facut si poza ca sa ma linistesc. Stii ca exista risc mai mare sa fie si a 2-a sarcina tot extra.
Multa bafta!

Mergi la inceput