Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (260)
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
Uite Cata:www.laredoute.fr/vente-ensemble-pour-poupees-graco.aspx?productid=324110278&documentid=201207&categoryid=26708667&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">set pt. papusa
fain si ieftin. sunt multe jucarii misto, mai ales pt. fetite.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
loren@ spune:
Giova frumoase, dar ocupa loc...hi hi...si cind o veni si patul in camera ei va fi un haos total ca nu vrem sa renuntam pentru moment la canapeaua mare care troneaza acolo!Vezi ce faci cu linkul ca s-a labartat de tot pagina!
La mine s-a terminat tonerul..astept ajutoare sa pot sa muncesc!
Bia
acina spune:
Cata sunt super setul cu papusa si tortuletul.
Credeam ca ai gasit o cofetarie care face astfel de tortulete...
Anca
11 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
Giova spune:
gata, am rectificat.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
dana_ene spune:
'Neatza!
Oachi, sanatate multa lui Razvan! Imi pare rau ca-i bolnavior.
Janina, m-a amuzat bona ta cu "fetitza" si cu crema. ![]()
De Carlita ce ne mai spui?
Acina, cum te mai simti?
Cata, foarte frumoasa papusica si accesoriile
. Le vazusem si eu, dar cum trebuie sa comanda in dublu exemplar, m-am decis la altceva.
Tort in genul acelas cred ca face Deea fara probleme. Foarte haios era
.
Ioana, sa stapaniti sanatosi masina
. Sa faceti cat mai multe plimbari reusite cu ea si sa nu aveti nici un fel de probleme!
Maraki,
pentru refacerea lui Angelos. Tot binele din lume
vi-l doresc!
Astery, e bine ca ai mai dat un semn, doamna. Bravo lui Razvanel pentru cucecrire
!
acina spune:
Dana multumesc de intrebare, dar tot nasol ma simt
.
Ce dragute sunt poeziile de la nazdravani...
Anca
11 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
pisoi3 spune:
Neata fetele,
GIO
, da, am inteles cu strampii, o sa dau si eu o fuga pana in Germania ca in Franta si la Luxemburg nu am gasit decat pentru fetite. La fel si in Belgia. I-am luat unii grena, verzi si galbeni, dar aia tot de fetite sunt, cel putin asa scrie pe ambalaj, noroc ca nu au roz si papusele pe ei. ![]()
Poney-ul de care intrebai tu e 276 de euro la Auchan Luxemburg. E simpatic foc, mie mi-ar placea mai mult unul viu dar aia e, pana ne luam unul viu, mai asteptam.![]()
Gata, fug la lucru, mai revin.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
Giova spune:
Anda sa sti ca nu m-am uitat ce scria pe eticheta strampilor, dar din moment ce sunt cu masinute, trenulet, tractor, soricei si cascaval, ma gandesc ca nu sunt de fetite. si sunt si culori inchise:gri/bleumarin, albastru. chestia e ca trebuie sa-i mai cumpar si eu, i-au ramas cam mici vreo 2.
Parca ai scrie ieri pretul poneiului, doamne ce diferenta de pret. cand i-am zis lui Clau....a inceput sa rada. e clar ca nu vom lua asa ceva, la pretul din Ro. nici nu stiu daca ar fi pasionat de el. mai repede o pisica, catel.....asa ca va asteptam la noi cu exemplarele vii
.
Dana
.
eu m-am epilat, spalat pe cap...ma plictisesc de mor. azi aveam in plan cumparaturi. dar cum Clau a avut nevoie de masina....m-a pus pe pauza
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
pisoi3 spune:
GIO, sigur strampii sunt pentru baietei, cu imprimeurile cu masinute, tractorase etc. Oricum, mie mi se par super practici si, vorba lui Cata, le sta superb pustilor in strampi!
In ceea ce priveste poney-ul, nici eu nu inteleg de ce e o diferenta atat de mare de pret, nu inteleg de ce sunt preturi atat de mari la jucarii in Romania, mai ales ca acum suntem in UE, deci nu ar trebui sa se aplice alte taxe diferite de cele care se aplica in mod normal in UE. Cred ca e vorba de adaos comercial, nu stiu. Ma uitam si la jucariile Fisher Price in limba romana, si alea sunt mai scumpe decat aici. Chiar ca nu reusesc sa inteleg, si e foarte aiurea ce se intampla, pentru ca la salariile din Romania nu isi permit multi parinti sa le cumpere copilasilor jucarii mai scumpe, din pacate.
Iar cu exemplarele vii de matze, abia astept sa il vad pe Marcolino cum se joaca cu ele.
Fi-miu deja e expert in asta, ii cheama la ordine pe toti, ii striga, sa ii vezi ce vin toti pe langa el, de parca ar fi sefu' de turma pisiceasca.![]()
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
Ana_m spune:
Hola ,
Deea , La multi ani !!!!!!!!!
Noi am fost ierii in vizita la un baietel cu 10 zile mai mic ca Clara. S-au jucat , Clara tot fugea dupa el sa il pupe
, ba la un mom dat l-a si imbrancit sa-l traga spre ea sa -l pupe
si ala nu facea nimic
. A fost super fericita , a ajuns acasa chitaind si tropaind de bucurie. E clar duce lipsa de colegi de joaca .
In schimb am vazut la tipa aia un catalog de jucarii si am vazut o bucatarie asa de faina de jucarie , si m-am hotarat sa ii iau aia , dar imi trebe catalogul sa ma duc la magazin
. De fapt nici nu stiu ce dimensiuni are dar o sa aflu eu .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m