Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
Cecilia, eu acum v-am vazut pozele de la botez. E tare dulce Cristian. In poza aia in care se pregatea de baita m-a izbit asemanarea cu tine, parca si expresia fetei. Nah ca numai eu am facut baiat sa semene tot cu taica-sau.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
luy spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Bernix, aiurita cum sunt nu prea am priceput despre ce nimicuri vorbesti.
Sabina, ca sa te mai distrag de la subiectul alaptare, iti povestesc descrierea Alexandrei pentru prima lectie de pian de vineri. Zice "mami am facut pian azi". Si eu, intrebare tampita: "si ce ai facut mami la pian?", iar Alex da replica beton "am apasat clapele ca sa cante pianul"Nu iti spun cu ce ton a zis, m-am simtit ultima fraiera. Nah sa ma invat sa pun intrebari aiurea.
Rox, esti mortala, soro !!!!

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
Piciulika spune:
Sabinelule, uite
pe exact 6 zile, acum o sapt. bebe cica luase 340g
acuma, in ultimele 6 zile, 110g!!!
ACUMA faza e asa: cantaririle au fost facute
a) primele 4 zile in spital, gol-pusca, nemancat si gata-kkrisit
b) urmatoarele 6 zile de moasa, acasa, cam in aceleasi conditzii (cu cantar de ala tip barza
(carpa atarnata)
c)acum 12 & 6 zile de consiliera mamicilor pe zona, in body si cu ceva papa la bord (ca urlaaaa) - pe cantar bebelesc cu contragreutate(acuma nu stiu daca a scazut tanti body au ba...)
d) azi de pediatru, gol-pusca (BB, nu pediatrul) pe cantar digital
Deci conform fizicianului meu din dotare, nu prea ai ce compara...!
Dar eu zic ca nu-i vorba de 20-30g deviatzie... Prima luna 1600g si acum ne cacaim.
Pe de alta parte, sanii nu mi se mai tensioneaza ca inainte (la 2 ore nu prea au ei timp, dar nici noaptea?!), si nu mai curg asa la vale... Mama zice ca e normal, ca nu curg asa, cu lunile la mamicile alaptatoare.
UFFF!
Maine aplic una din regulile gasite intre sfaturile alea mentionate si de Bernix (ma bucur mult ca au folosit!): 48 ore in pat, alaptat si dormit, stimulat ambii sani, pana reiau activitatea. Apoi, pana la fund, la lapticul bun + doar bonus din celalt. ATAT!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Roxana_G spune:
Pai asa imi trebuie daca i-am ridicat mingea la fileu...Copiii sunt tare destepti si nu merge sa ii pacalesti chiar asa cu orice, iar cand spui cate o prostie te mai si taxeaza.
Gata, va pup si eu. Ma duc in depresia mea si la tura numarul doi de supozitoare si creme. Maine merg la Badiu la control. Sunt sigura ca imi va inoportuna si mica mea problema, ma gandesc cu groaza ce dureri voi avea.
Noapte buna si bebei linistiti!
Rox ,
Poze
luy spune:
Ce credeti ca fac eu la ora asta ? Stau si pazesc una bucata Frumoasa adormita, ca sa-i fac baie !!! Nici acum nu s-a trezit !!! Ca scriam eu mai devreme ca ma duc sa-i fac baie, ca deschisese ochii. Dar am facut greseala s-o pun atunci la san, am zis ca-i dau sa pape un pic sa nu inceapa sa urle si sa-i tihneasca si ei baita. Si dupa ce-a tras de cateva ori a adormit la loc !!! Dar somn adanc, nu asa ! Nu stiu daca v-am zis, dar ea doarme pe o perna, pt ca o tin pe perna aia cand alaptez. Ei bine, adormise asa, pe o margine si la un moment dat a alunecat cu capul de pe perna si ramasese asa, cu capul pe canapea si cu fundul si piciarele pe perna. Da' n-a simtit nimic, a dormit linistita mai departe. Acu' a venit si sotul acasa ( lunea lucreaza pana la ora 23 ) si i-am zis ca na, ii facem baia impreuna. Oare la ce ora ? Acu' e miezul noptii, pana se scoala, pana-i facem baie se face ora 1
Asta in cazul fericit in care s-o trezi in urmatoarea jumatate de ora.
Oare ce-o fi obosit-o asa de tare azi ? Sesiunea de shopping la Mall ? ![]()
bernix, daca faci asa oferta serioasa sa stii ca eu sunt interesata. Adica imediat cum fac rost de 13 poze dau comanda de calendare. As mai vrea sa fac si niste felicitari de iarna personalizate, dar astea nu stiu in ce masura mi le-ar face cineva in tiraj mic ( sa zicem 20 buc ).
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
andrruzza spune:
quote:
Sabina, ca sa te mai distrag de la subiectul alaptare, iti povestesc descrierea Alexandrei pentru prima lectie de pian de vineri. Zice "mami am facut pian azi". Si eu, intrebare tampita: "si ce ai facut mami la pian?", iar Alex da replica beton "am apasat clapele ca sa cante pianul"Nu iti spun cu ce ton a zis, m-am simtit ultima fraiera. Nah sa ma invat sa pun intrebari aiurea.
Rox ,
Poze

mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Piciulika spune:
quote:
Gataaaa, am gasit parshul dupa denumirea latineasca
www.animalia.go.ro/Vertebrata/Mammalia/Rodentia/Dryomys%20nitedula.html" target="_blank">http://www.animalia.go.ro/Vertebrata/Mammalia/Rodentia/Dryomys%20nitedula.html
Na gagici sa vedeti despre ce vorbea Piciulika!
Piciulikooo, vazusi cati pui are parshul? Sa iti zic multi inainte?
[b]Rox ,
Mai Roxana, pai asta-i calomnie!!!!
Pai asa had e parshul romanesc?
I-am vazut eu live acolo in aluni, si erau mult mai dragalasi!
Uite, ca sa le restitui imaginea defaimata, le-am (mi-am!) facut cont parshesc pe flickr. Asta-i la liber!

http://www.flickr.com/photos/20480384@N08/
Si uite-i pe verisorii parshi-pigmei
http://www.zoocities.de/bilch/index.htm#Fotos
Si nu ma ambitziona cu puii, ca oricum mai vreau bebe/i...!!! Sunt o parshuleasa curajoasa!!!!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Sabina spune:
Rox, ti-a zis-oooooooooooooooooo 
succes la dr si Doamne ajuta cu problema! 
Piciule...te stresezi dijiaba.
apai mie nu mi-au curs sanii decat de 2 ori la tura asta de bebe. de 2 ori in 2 luni si-o saptamana...nu crezi ca-i cam putin? si iete ca a crescut agricultorul meu care omoara balauri:)
mi-a zis clar dr, n-are nicio relevanta cursul/intaritul sanului.
Stai soro linstita, daca nu e cantarit pe acelasi instrument, nu are nicio valoare cantarirea!!!!!!!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Piciulika spune:
Sabinelu, eram sigura ca asta vei zice... si totusi, am gargauni.
Da mai putzini, dupa incurajarile tale!
U very much!
Rox, dupa ce ca ai atatea baiuri, te mai ia si Alex la misto! E super-tare fatat ta!!!!
Ma bucur ca esti mai bine cu bila, dar sufar numai cand ma gandesc la astealalte chestiuni... Succese nebanuite maine la Dr!
Sabina spune:
ca sa va incurajez pe astea necajite de cantar:
v-am povestit cand faceam proba suptului la Sofia si imi arata cantarul mai putin DUPA supt?

lasa gargaunii, estem laptic, bb cresteam, dat pumni mama la adolescneta daca obez![]()
"mamaaaaa, ce m-ai indopat atata??"
:)))))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo