tara mult visata

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Canada incepe sa devina un leitmotiv al acestui subiect

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Am vizitat si locuit in cateva tari dar problema e ca-mi doresc o combinatie intre ele. Oricum, ar fi mai bine decat in Romania dar am facut prostia sa ne intoarcem gandindu-ne (sotul si cu mine) ca vom putea realiza ceva frumos si aici. Aiurea, tot ce-am realizat a fost sa avem un serviciu cu bune si rele, bine platit dar cu stat peste program, cu nervi din cauza lipsei bunului simt, din cauza mizeriei si a conceptiilor inguste si din multe alte motive si parca de cand ne-am intors in tara am devenit mai putin binevoitori si nici nu mai suntem la fel de relaxati.
Dar acum avem un bebe mic si sotul nu mai doreste sa emigram pentru ca zice ca e greu sa o iei de la capat (si nici bunicii nu s-ar putea bucura de nepotica)- la nici 30 de ani...si imi pare tare rau pentru ca eu mi-as dori sa traiesc intr-o tara fara caldurile din Romania, intr-o tara curata si plina de verdeata, cu munti si mare, cu oameni politicosi daca nu amabili, cu mijloace de transport in care sa nu fii imbulzit, pipait sau furat, intr-o tara cu un sistem de invatamant care sa-i ajute pe copii sa-si dezvolte inclinatiile native si sa le stimuleze creativitatea si tot asa....

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

quote:
Originally posted by bird70

Cald, exotic, ocean, munte, partii de schi, oameni relaxati si case accesibile...se cheama Australia .

nu-i asa???

*grupul fetelor fantastice *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by Dandush
quote:
Originally posted by bird70
Cald, exotic, ocean, munte, partii de schi, oameni relaxati si case accesibile...se cheama Australia .
nu-i asa??? *grupul fetelor fantastice *
Categoric DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
semnat de mine

Mergi la inceput