respect pentru clienti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by Oliv75

Nu-s o persoana fitoasa si chiar nu caut motive sa ma stresez fara rost, dar atitudinea lasa mult de dorit. In ceea ce priveste angajatii, nu este obligatoriu sa plece cand se termina programul cu clientii, daca ar fi asa, ultimii clienti, printre care ma numaram si eu, ar trebui sa-si uneasca fortele si sa ajute intreg colectivul la definitivarea curateniei

curatenia in magazine se face dupa terminarea programului ,cand nu mai sunt clienti , asta in magazinele mari care au sefi care stiu ce trebuie sa faca,nu in orice "pravalie a lu' nea ilie" ca acolo... nea ilie e sefu' si-l cam doare-n palarie ca "el stie ce face "...ca e pe mosia lui!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

quote:
Originally posted by elyda

quote:
Originally posted by Oliv75

Nu-s o persoana fitoasa si chiar nu caut motive sa ma stresez fara rost, dar atitudinea lasa mult de dorit. In ceea ce priveste angajatii, nu este obligatoriu sa plece cand se termina programul cu clientii, daca ar fi asa, ultimii clienti, printre care ma numaram si eu, ar trebui sa-si uneasca fortele si sa ajute intreg colectivul la definitivarea curateniei

curatenia in magazine se face dupa terminarea programului ,cand nu mai sunt clienti , asta in magazinele mari care au sefi care stiu ce trebuie sa faca,nu in orice "pravalie a lu' nea ilie" ca acolo... nea ilie e sefu' si-l cam doare-n palarie ca "el stie ce face "...ca e pe mosia lui!

dana

tocmai elyda, ca nu e vorba de alimentara de la colt, ci de un supermarket.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Cele "cel putzin zece minute"pe care ingrijitoarea le sta in fiecare zi,sunt pe banii ei si timpul ei!Nimeni nu-i plateste aceste "ore suplimentare"!(intr-o luna se aduna ceva pentru ca mai mult ca sigur curatzenia unui mini-supermarket nu dureaza numai 10 min.)

Si la noi se practica sistemul asta,se face curatzenie cu putzin timp inainte de inchiderea magazinelor!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croitorualin spune:

Si daca (,) casiera incepe sa-si "faca" casa cu 10-15 minute inainte de finalul programului, cand inca mai sunt clienti in magazin, aia unde mai platesc?

Pai pe principiul asta, atunci nicaieri unde primesti niste servicii publice, nu te mai poti duce in ultimele 15 minute!!! ca se apuca aia de "spalat" cu tine pe jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

quote:
Originally posted by andacos

Cele "cel putzin zece minute"pe care ingrijitoarea le sta in fiecare zi,sunt pe banii ei si timpul ei!Nimeni nu-i plateste aceste "ore suplimentare"!(intr-o luna se aduna ceva pentru ca mai mult ca sigur curatzenia unui mini-supermarket nu dureaza numai 10 min.)

Si la noi se practica sistemul asta,se face curatzenie cu putzin timp inainte de inchiderea magazinelor!

Dana

Pai si acolo inseamna ca exista un management defectuos. Sunt convinsa ca daca se doreste se gasesc solutii, fara sa se creeze un disconfort pentru clienti si in acelasi timp femeia de serviciu sa nu fie exploatata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

io stiu una si buna:am intrat la magazin sa cumpar tot ce-mi trebuie si uneori ...ce nu-mi trebuie...si ca patronul are ca interes major sa ma lase sa casc ochii cat mai mult prin magazin si sa cumpar cat mai mult!si fomeia de servici nu are ce sa caute cu mopu-n picerili mele atata timp cat eu fac cumparaturi si platesc banii mei pe ele, si am intrat in magazin in timpul programului afisat regulamentar pe usa.ca dumneaei nu-i convine ca eu stau acolo unde ea vrea sa spele...asta nu e treaba mea!si nu are niciun drept sa ma deranjeze in timp ce eu fac ceea ce -mi place cel mai mult:cheltui bani!!!dar sunt munciti de mine!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nu o cunosc pe Oliv75, nu cunosc magazinul si nu o cunosc pe femeia de serviciu, deci nu ma pot pronunta.

Dar stiu ca mie imi place ca la magazinul unde imi fac eu cumparaturile spala pe jos la fiecare ora. Imi place pentru ca este curatenie si nu exista noroi, praf si umezeala de la ploaie. Chiar ocolesc locurile unde s-a dat recent cu "coada".

In rest poate m-as fi suparat si eu daca mi s-ar fi adresat nepoliticos. Sau poate nu, tinand cont de nivelul de educatie al persoanei.

In plus s-ar putea ca femeia de serviciu sa nu aiba voie sa ramana in magazn dupa ora inchiderii.

Dar Oliv are dreptate lipsa de respect fata de client este in Romania un sport national. II mai lipseste doar antrenorul pentru a fi si legalizata.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by andacos

Dana

dar ce-i asa de greu sa-i decaleze programul "ingrijitoarei", ca sa-si faca treaba inainte si dupa orele in care e deschis pt clienti?

la birou se da cu aspiratorul cat timp angajatii incearca sa lucreze?

PS: am fost "pe la voi" in vizita de lucru; chiar am constatat cu parere de rau ca magazinele se inchid mai devreme decat "la noi"; cum lucram pana tarziu, pe la 8 fara ceva seara eram invariabil la supermarket, dar nu mi s-a intamplat sa dea nimeni cu mopu' peste mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nu vreau sa tin parte femeii de serviciu,dar probabil trebuie privit si din unghiul ei de vedere.Asta nu-i scuza bineinteles comportamentul,dar ma gandesc ca are un salariu de mizerie si nu e dispusa pentru 3 lei sa mai stea si-n plus pentru ca seful ei nu cred a stabilit clar astea sunt indatoririle tale de la care nu te abati si astea sunt drepturile tale de la care nu ma abat.Ca peste tot,probabil si acolo e haos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

...dar ma gandesc ca are un salariu de mizerie si nu e dispusa pentru 3 lei sa mai stea si-n plus ....

Atunci femeia de serviciu sa nu vina aici pe forum sa ne povesteasca cum o trateaza medicii in spitale ca si ei sint platiti cu 3 lei pe ora, si sint si ei tare enervati ca ieri in supermarket femeia de serviciu i-a dat cu mopul pe pantofi, care femeie de serviciu...etc

Mergi la inceput