Strumfi de iulie-august 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 18
redai spune:
carla, fetita avea numai 4 luni.totul a inceput de la o branula in piciorus....dupa asta au fos o gramada:septicemie generalizata,hemoragie interna,creier inflamat,coma,stop respirator.A fost in starea asta 2 saptamani,si s-a stins.Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
steluta calculeaza si tu. 15 ml de lapte X (greutatea in grame a copilului)+lapte in 24 de h
Lore, mamicutza lui David
POZE
X-ray spune:
luna felicitari !
anto bafta la sofat!
lore imi pare sincer rau....
alina bine ai ajuns inapoi pe forum
.nu te mai minuna de una sau de alta,nu vezi si tu ca altii recomanda diversificarea la o luna-doua?in curand scoatem copilul din burta si-l trimitem la pascut...
nikole capul sus,e doar o sperietura data de....asa sa nu jignesc.eu ma bucur ca mai scri pe aici nu stiam cum sa te mai scot din oala de necaz in care ai intrat.povesteste-ne de kevinutz...
monicabo elisa nu mananca mai mult de 7 minute si ia in greutate nu gluma.stai linistita nu timpul petrecut de copil la san arata cantitatea de lapte baut.
samadhi vrei sa pun una dintre poze in albumul nostru comun?ai doua fete superbe!
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
redai spune:
a intrebat cineva de ce sa puna in sasuc ;la bebe. Ser fiziologic, dar este la Cora in farmaciile Help Net ser fiziolocgic special, ambalat in recipiente de plastic, nu risti sa ti se sparga de la sticla si sa ranesti copilul.Se numeste Nasso Libero de la firma Bimbi.
Lore, mamicutza lui David
POZE
aylin_tarcan spune:
luna, felicitari!
lia, si noi ca monicabo cu vaccinurile
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
madabout2003 spune:
Luna felicitari!!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
samadhi spune:
LUNA: felicitari!
ALINA: multumesc! Poti sa pui ce poze vrei tu in albumul comun.
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002. si Merwana Tahira 17.08.2007
madabout2003 spune:
Lore abia acum am citit de fetita prietenilor tai
! Off Doamne nu pot nici sa imi imaginez asa ceva...
Ce o fii in sufletul mamicii!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
liadorian spune:
valen, felicitari pentru inceputul acesta lin de diversificare. Asteptam pozici
! Pentru noi, "debutantele", ne spui si cate cereale a papat Ines la prima ei masa?
Anto, sper ca Sonia sa accepte pana la urma biberonul. La faza cu mulsul, sunt alaturi de tine...
Monica, si Miruna expediaza rapid mesele. Ii ia cam 5-7 minute sa manance cum trebuie, dupa care mai suzeteste un pic, in functie de dispozitia de moment. La fel, e foarte vesela si jucausa dupa ce papa. Cat despre inceputul diversificarii, nu-i nicio problema, cred, ca nu accepta biberonul, ii poti da in continuare lapte din tzoance. Fetelor, spun prostii?
Anya, bine-ai revenit! Mi-am notat si eu chestiile legate de vaccinari!
quote:
Originally posted by monicabo
Aaaa, LiaDorian, ma intrebai de vaccin: eu am mers pe schema Infarix, deci cumparat de noi. La 2 luni am facut Infarix Hexa, iar acum la 4 luni, Infarix IPV+Hib. La 6 luni se repeta Infarix Hexa.
Monica,
! Si noi am facut infanrix hexa la 2 luni si eram curioasa ce urmeaza. La urmatorul vaccin o sa fac o comanda din timp la farmacie, hexa am gasit printr-un noroc chior, era chiar singura doza din farmacie.Luna, felicitari! Si
!Lia si
Miruna Demetra(8 august 2007)
stefania_97 spune:
quote:
Originally posted by monicabo
Buna inca o data
Am revenit de la plimbare acum vreo ora. A fost placut. Am fost in herastrau, la arcul de triumf.
Nma, am citit raspunsul tau. Ai scris in acelasi timp cu mine, eu cand iti scrisesem nu iti citisem raspunsul.
Fetelor, mai am o intrebare in legatura cu alaptatul: sunt un pic derutata ca Andreea papa f repede laptele din tziti. Si atunci intervin piticii pe creier daca e suficient lapte. Sunt f derutata. CAm in 10 min lichideaza masa. Apoi e ok, vesela, linistita. Sper sa mai am lapte, macar o perioada, o luna pana om incepe diversificarea, apoi partial si dupa.
Antoanela, nici Andreea mea nu a acceptata biberonul in perioada cand am incercat sa i-l dau. Pe urma nu am mai incercat. Si imi este tare firca cand om incepe diversificarea, ca nu o sa am cum sa-i dau.
Pupici
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
Catarina mananca 5 min.Zici ca se bat turci la gura ei. E vesela gangureste si nu plange de foame. Si mie imi era teama sa nu pierd laptele si am pus-o mai des la san, din 2 in 2 ore sau chiar si mai des. Rareori ma refuza.
Nu iti face griji ca lapticul nu se termina de pe o zi pe alta, iar Andreea e vesela si multumita.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
X-ray spune:
ma doare o tzatza...rau...de azi-noapte...ma enerveaza la culme faza asta mai ales ca simt profund parca un nodul...asta mi-ar lipsi sa fac mastita.
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)