Strumfi de iulie-august 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Proba de semnatura. Am schinbat emoticoanele de la semnatura, nu de alta dar Horia nu mai e bb-ic asa mic si plangacios si Dragos e un mare triciclist!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsteluta91 spune:

fetele care lapte praf e mai dulce ? ce lapte praf sa mai incerc? ASTEPT RASPUNS URGENT

AJUTORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Mergi la inceput

Steluta, ti-am scris eu. Cel mai dulce este MIlumil. Vezi si raspunsul meu anterior.

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna inca o data
Am revenit de la plimbare acum vreo ora. A fost placut. Am fost in herastrau, la arcul de triumf.

Nma, am citit raspunsul tau. Ai scris in acelasi timp cu mine, eu cand iti scrisesem nu iti citisem raspunsul.

Fetelor, mai am o intrebare in legatura cu alaptatul: sunt un pic derutata ca Andreea papa f repede laptele din tziti. Si atunci intervin piticii pe creier daca e suficient lapte. Sunt f derutata. CAm in 10 min lichideaza masa. Apoi e ok, vesela, linistita. Sper sa mai am lapte, macar o perioada, o luna pana om incepe diversificarea, apoi partial si dupa.

Antoanela, nici Andreea mea nu a acceptata biberonul in perioada cand am incercat sa i-l dau. Pe urma nu am mai incercat. Si imi este tare firca cand om incepe diversificarea, ca nu o sa am cum sa-i dau.

Pupici

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Nikole imi pare rau ca te-au speriat doctorii dar daca iei in calcul toate grozaviile prin care te-au facut sa treci sansele sunt muuuuuult mai mari sa nu fie o problema serioasa ceea ce ai tu(asta ca sa nu zic ca eu cred ca s-au inselat de tot).Iti doresc sa ai putere sa faci fata asteptarii si apoi sa ne dai vestea buna si anume ca totul e super-ultra ok cu tine.
Fii te rog tare pt puiutul tau, am incercat sa-ti trimit PM....
Daca vrei ma pot interesa de doctori, dar in Timisoara.
Te-am pupat.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

monica si andrei mananca fff repede. cam in 15 min e gata cu papa. cateodata imi e si frica sa nu se inece , ca ii aud laptele galgaind in stomac. eu zic ca atata vreme cat e vesela dupa ce mananca ce rost are sa te ingrijorezi? daca i=ar fi foame ar urla , nu?
eu n-am scos copilu afara ca mi s-a parut vant.......nu l=am mai scos de o gramada de vreme!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by dsteluta91

MADABOUT2003

CRISTINA BEA 200ML.DE LAPTE SIMPLU FARA FAINA DE OREZ SI TOT NU SE SATURA SI ARE 3 LUNI FARA O SAP. CE PARERE AI?

Steluta mamica de Cristina Elena (20 august 2007)
poze

Pai ce parere sa am..cam aceeasi ca a lui Andutzy ca laptele de vaca nu are aceleasi proprietati si compozitie ca la laptele pentru bebelusi!
Aici pana la 3 ani exista lapte special pentru copii, adaptat pentru fiecare varsta, si abia apoi se poate da lapte normal, de vaca.

Carla da o sa am net in Bucuresti, o sa iti trimit tel si ne vedem in decembrie!

Anto imi pare rau ca Soniei nu ii place bibul..Noi folosim Avent cu succes, si l_a acceptat usor.. De cand o lasi la cresa? Eu n_am avut loc asa ca am gasit o dadaca din ianurie.

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

fetelor, care ati pus picaturi de nas piticilor pt mucisori, ce fel de picaturi ati pus? A luat Horia de la Dragos iar raceala si are nasul incarcat oricat i l-as curata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by andutzy

fetelor, care ati pus picaturi de nas piticilor pt mucisori, ce fel de picaturi ati pus? A luat Horia de la Dragos iar raceala si are nasul incarcat oricat i l-as curata.

Noua in afara e ser fiziologic ne_a dat un fel de apa de mare in spray special bebe si inca niste picaturi: Pivolane 1%

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

buna tuturor

dupa cum v-a anuntat deniss, noi am fost cateva zile la munte. fina mea a nascut o fetita minunata si ne-am inghesuit si noi sa o vedem. as avea un comentariu la adresa maternitatii din brasov: acolo inca se mai recomanda ca bebelusii sa stea 10 minute la un san, apoi 10 la celalalt si apoi...completare, indiferent daca mama are sau nu secretia lactata instalata, indiferent de cum suge bebelusul, de cat este de viguros. poti sa ai furia laptelui, mai mult de 10 minute nu tii copilul la san. astea sunt indicatiile clare.noaptea, intre 12 si 6, repaus digestiv chiar si pentru copilasii aflati alaturi de mamici. daca urla neconsolat, le dau "sfantul" biberon cu ceai, ca doar nu s-or apuca acum sa puna copilul la san peste noapte!!! probabil sa nu-l ingrase prea tare! si atunci de ce ne mai miram cand se renunta atat de repede la alaptat sau cand inca apar cazuri de mastita?!

carmena, danis, alinutza, oana, nico

nikole, cred ca e de prisos sa intaresc si eu ca este una dintre cele mai absurde si mai imbecile atitudini pe care o poate avea un medic fata de pacient. este ca si cum tu mi-ai spune ca ai o durere de cap si eu ti-as spune ca ai cancer la creier! asta ca sa te linistesti un pic si ca sa nu mai vezi lucrurile in negru. daca vrei sa vii in romania, ma ofer cu drag sa te ajut. da-mi un pm si aranjam.

oana, tu intrebai de vaccin. pai ii poti face acum infanrix (IPV+Hib) la 4 luni, apoi la 6 luni infanrix hexa si la un an din nou IPV+Hib, chiar daca ai mers initial pe schema de la stat.

apropo de calciu pt "raguseala"...nu stiu in ce masura iti dai tu seama exact ce are victor. daca face un zgomot specific in inspir, care se numeste "stridor" laringian, atunci administrarea de calciu este indreptatita. dar mi-e f greu sa-ti spun daca este asta sau nu, pt ca nu l-am auzit eu.

andicu, parca de vigantol tu intrebai. administrea de vigantol nu are legatura cu cresterea in greutate a copilului. am mai auzit varianta asta - sa se dea unui bebelus mai mult vigantol, pt ca a crescut mai repede. nu are nici o baza stiintifica.

uneori nici asocierea fontanela mare - supliment de vigantol si calciu nu este tocmai ortodoxa. fontanela se inchide intr-un ritm propriu, iar o fontanela mare la varsta asta nu inseamna neaaparat rahitism, daca nu este insotita si de alte semne.

alinutza draga, te descurci minunat. despre diversificare ai vorbit foarte frumos - si tu si restul fetelor. cred ca cine a dorit sa inteleaga, a inteles.

nu mai stiu daca trebuia sa-i mai raspund cuiva, ca am citit in mare viteza. daca da, imi trimiteti pm.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput