Glazura de post cu ulei (fara margarina)?

Glazura de post cu ulei (fara margarina)? | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Pentru prajituri (negresa), se poate?! Vreau sa evit margarina si ma intreb daca o pot inlocui cu putin ulei.

"Toamna, cu frunzele toate flori..." (foto)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Initial creeata de ML

Pentru prajituri (negresa), se poate?! Vreau sa evit margarina si ma intreb daca o pot inlocui cu putin ulei.

"Toamna, cu frunzele toate flori..." (foto)



Sigur, se poate inlocui margarina cu ulei, si chiar iese glazura mai lucioasa.

Criss si Alex

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexamary spune:

BUNA
CHIAR ASEARA AM FACUT NEGRESA DE POST
RETETA DE GLAZURA
6 LINGURI DE ZAHAR
6 LINGURI DE ULEI
6 LINGURI DE APA
2 LINGURI DE CACAO
SE AMESTE SI SE FIERB PE FOC PANA SE FACE CA O SMANTANA
SE LASA LA RACIT
EU O PUN DUPA CE SE MAI RACESTE PRAJITURA CA SA NU SE TOPEASCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

alexa, daca tot ai dat reteta de glazura, nu vrei sa dai si reteta de negresa?

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu am facut acum cateva zile reteta www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13667/Negresa-de-post/" target="_blank">Asta si mi-a iesit taaare buna uite aici pozica mea

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexamary spune:

CU CE MAI MARE PLACERE VA DAU SI RETETA DE NEGRESA
DECI
1 BORCAN 400 g DULCEATA(ESTE BUNA ACEEA CARE ARE BUCATELE DE FRUCTE)
1 CANA ULEI
1 CANA SIFON
1/2 CANA ZAHAR
2 CANI SI JUMATATE DE FAINA
1 LINGURITA BICARBONAT STINS IN OTET
2 LINGURI DE CACAO
ESENTA ROM
SE AMESTECA TOATE INGREDIENTELE DE LASA 10 MIN SA SE ODIHNEASCA
SI SE COACE
DUPA CE SE SCOATE SE LASA SA SE RACEASCA PUTIN SE PUNE GLAZURA DE MAI SUS SE PUNE NUCA DE COCOS SI GATA

Mergi la inceput