Retarpen si Extansylin - Reumatism

Retarpen si Extansylin - Reumatism | Autor: sofia_misicu

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Prietena mea cea mai buna sufera de reumatsm poliarticular infectios. BOala a avansat si pana sa fie descoperita i-a afectat inima. Tratamentul este continuu: o injectie de moldamin pe luna, iar daca sare o injectie, a doua zi se imbolnaveste imediat de cate ceva. Problema este ca moldaminul este un tratament foarte dureros si din cate am inteles nu foarte eficient si, mai mult, se pare ca nu o sa se mai produca.

Alternativa ar fi doua alte medicamente: Retarpen si Extansylin, care nu se gasesc la noi. Aveti idee cum am putea sa le procuram?

Multumesc

www.flickr.com/photos/9686511@N06/" target="_blank">Nuka si www.flickr.com/photos/sofica/" target="_blank">Mama la Nuka

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Poate te ajuta informatia de aici: http://www.rxmeds4you.net/buy/drugs/Retarpen.shtml
Sanatate prietenei tale !

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Edit ca sa-ti spun ca am vazut ca e Retarpen e fabricat de Biochemie GmbH si Sandoz GmbH, amandoua firme austriece, il gasesti la farmaciile online din Austria, insa e nevoie de reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Multumesc foarte mult Carmi!

www.flickr.com/photos/9686511@N06/" target="_blank">Nuka si www.flickr.com/photos/sofica/" target="_blank">Mama la Nuka
Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sofia, acum vreo 5 ani am gasit Retarpen in Bucuresti la SensiBlu.
Mai cauta, daca nu este in farmacii, poate pe la vreun depozit farmaceutic.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput