Subiect delicat...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Laura draga, locuim in Cipru, n-avem treaba cu arabii si mentalitatile lor, iar initiativele platonice le are si el si eu, n-as putea spune ale cui predomina.O fi Cipru cu greci si cu mentalitate conservatoare pana-n panzele albe, insa nu e cazul nostru, am fost amandoi educati in strainatate, deci nu cred sa aiba legatura cu societatea prea mult. A, el are 36 de ani, eu 25...

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Ce sa zic, e ciudatica rau situatia...La 36 de ani e prea devreme pt. andropauza, tendinte homo zici ca n-are, open-minded zici ca e ...
Ce inseamna ca "esueaza lamentabil in pat" ? Termina prea repede ? Sau "tine" destul dar tu nu ai orgasm ?
I-ai reprosat vreodata ca nu te satisface ? Daca da, asta cu siguranta l-a marcat, mai ales daca e un tip orgolios.
Chiar, ce zodie e sotul tau ?

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Draga Scarmanus, te rog sa nu te superi pe mine. Cum a mai mentionat cineva mai sus, esti sigura ca nu are preferinte sexuale pt acelasi sex? Nu se poate in alte conditii daca te iubeste si va intelegeti bine sa nu fie atras si sexual de tine.
Fii foarte atenta la alte semnale. Nu stiu ce sa-ti mai spun, e intr-adevar o situatie dificila care s-a lungit chiar prea mult in detrimentul tau.
Dar totusi care sunt motivele pe care le invoca in mod repetat atunci cand te respinge sexual? Pt ca oricat de stresat si obosit ar fi, din cand in cand tot ar avea nevoie si de asta. In plus unul din modurile in care poti sa te "destresezi" e contactul sexual.
Inca o data nu te supara pe mine, a fost o parere.

Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina75 spune:

Servus "Scarmanus",
Hmmmm mi se pare foarte suspect sotul tau.... Ii este frica sa ramai cumva gravida? Ii plac copii? Si cea mai importanta intrebare este: ce fel de relatie are cu maica-sa???? Mai traieste? Se inteleg sau nu? Parerea mea este ca este o problema psihologica si ca are nevoie de ajutor profesional, noi nu putem decat sa ne dam cu parerea...
A avut vreodata sex? Eu mi-as lua inima in dinti si as incerca sa vorbesc cu maica-sa, ca doar asta nu e viata normala... Macar o data a avut si ea sex, nu? (adica daca l-a facut pe sotul tau)
Iti tin pumnii, Tina

Tina cu Lukas & Alexander(20.01.2003) va doresc sanatate, ca de ea depind toate!
www.markus.nickel.here.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomi spune:

Ma bag si eu un pic in vorba, nu am prea mult timp la dispozitie, dar vreau sa iti spun ca stiu situatia, am avut si noi o preioada mai... ... dupa ce am nascut. Intre timp totul s-a rezolvat, asa cum sunt sigura ca o sa se intample si la tine, pentru ca acolo unde e dragoste, se rezolva orice...
Problema sotului tau cred ca provine din faptul ca undeva, candva, ceva s-a intamplat si acum ii e foarte greu sa depaseasca momentul... teama unui esec, incercarile tale, faptul ca e constient de nevoile tale creaza asupra lui o presiune care pur si simplu il blocheaza. E ca un cerc vicios: cu cat vede stradaniile tale, cu atat se inhiba mai mult...
Cred, totusi, ca daca incerci sa nu mai aduci subiectul in discutie pentru o vreme, sa plecati in concediu, cum spunea cineva mai sus, sa creezi cumva premizele unui nou inceput, ar putea iesi ceva...
Acum trebuie sa fug, revin maine pentru continuarea discutiei..

Ioana & bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Draga mea, bun venit printre noi!

Ceea ce eu nu am intzeles este, daca atzi avut vreodata relatzii sexuale, adica daca atzi facut dragoste vreodata, ca din cele ce ai scris mie nu mi-e prea clar.

Spui ca shi el vrea sa avetzi copii impreuna, cum, daca nu facetzi sex?

Corinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Fetelor dragi,

Citesc pe nerasuflate toate mesajele voastre si-mi dau seama ca din bits-and-pieces e greu sa faci tabloul complet si fara ambiguitati a situatiei.Va lamuresc pe rand:
Laura, esuam lamentabil in sensul ca eu am tot timpul o tentativa ca doar azi I might get lucky, el e constient de asta insa se blocheaza si prefera sa ma tina in brate fara sa participe in vreun fel, asa ajungem la tacere, pe urma eu la tensiune care face sa-mi explodeze capul si el la oftat de neputinta lui si in cele din urma la o forma chinuita de somn.. Nu i-am reprosat in viata mea ca nu ma satisface, la inceput am incercat doar sa -i vorbesc cat mai diplomatic posibil despre nevoile mele iar mai pe urma sa-i spun mai direct ca nu pot trai platonic cu el. E Rac.
Adela, zau, nu e gay, doar pentru ca e un tip introvertit nu pot sa-l acuz ca e homo, sub nici o forma nu mi- adat de gandit asa ceva. Partea cu intelesul bine dintre noi iti dai seama ca nu prea e valabila in conditiile astea, ne sare tandara din orice, mai ales mie. Nu e bine, insa m-a lasat rabdarea si toata intelegerea.
Tina75, maica-sa e o tipa ultra-religioasa de 70 de ani, ar face atac de cord sa ma duc cu astfel de probleme la ea, oricum nu m-as duce de fel, altfel de ce crezi ca am apelat la voi
Yasmine, da am avut relatii sexuale inainte de casatorie si, am ami scris-o, era un amant plin de hotarare, tandru insa stia exact ce vrea de la mine.
Am facut mai multa lumina?
Abia astept sa-mi scrieti

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Scarmanus,
Nu ma pricep eu prea mult, dar ma gindesc ca poate are o relatie extraconjugala...Daca inainte de casatorie ati facut dragoste si totul era bine, atunci ce se putea schimba asa, deodata, dupa casatorie?! In general barbatii sunt obsedati de sex! Sau alta varianta ar fi impotenta sau alta problema fizica. Bat in lemn si zic "Doamne fereste", dar daca a luat intre timp vreo boala cu transmitere sexuala si vrea sa te protejeze?
Imi pare tare rau ca nu avem cum sa te ajutam, dar iti tin pumnii si sper ca totul sa se rezolve in bine!

Bafta,
Anca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremari2000 spune:

Buna seara,
Grea problema ai si tu.....Si e greu sa dai sfaturi atunci cand nu esti tu pus in situatia respectiva.Probabil ca aceasta sa-i spunem disfunctionalitate a lui este datorata stresului.CE program de lucru are?Asta pe langa faptul ca te vede si pe tine suferind.Sfatul meu este sa incepi sa fi mai relaxata.Nu te mai gandi ca vine noaptea, nu te mai gandi la nimic ce sa-ti aduca aminte de problema voastra, adu-ti aminte numai de clipele frumoase petrecute impreuna, cum v-ati cunoscut,cum va iubiti, incearca sa-ti umpli timpul nu cu ganduri negre, fi pozitiva.Stati unul in bratele celuilalt si retraitiva iubirea.Asta e sfatul meu.Daca e bun sau e rau, asta vei decide tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Sper ca accepti un sfat din inima si fara perdea ,fa rost de un vibrator (care sa te ajute sa te "refulezi" inainte sa ai probleme de sanatate ,caci cu chestia asta nu-i de glumit ,cunosc cazuri asemanatoare in care EA dupa vreo doi ani de situatie dinasta a facut un exces de foliculina s-au ceva de genul asta si a trebuir sa se opereze la sin)asta o sa-ti permita sa-ti revii un pic din punct de vedere fiziologic ,si in acest timp lasa-i un pic de distanta sa se calmeze si el ,adica nu mai discutati despre problema asta ,o luna poate cum zicea alta fata si vezi apoi ce se mai intimpla ,zici ca nu esti o femeie cu prejudecati ,atunci nu vad de ce ai putea respinge aceasta solutie de moment!i-ti doresc numai bine si asteptam vesti de la tine!cu drag,

AuraGalerne

Mergi la inceput