Subiect delicat...

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivi spune:

Draga Scarmanus,
nu te mai invinui pe tine. Tu nu ai gresit si-ti spun asta vorbind dintr-o situatie similara din pacate. Sotzul meu la un moment dat pur si simplu a dat toata vina pe mine. M-am framantat asa cum faci si tu, si mai rau nu am avut curajul sa cer ajutorul pe Forum si nici prietene atat de apropiate ca sa ma descarc sufleteste nu am avut. Dar am avut parte de cateva emisiuni inspirate in acea perioada. Deci el l-a un moment dat (ca sa scape de mine!!!!), mi-a spus ca eu port toata vina, adica nu sunt tandra (exclus), nu am initziativa, dar de cate ori eu am incercat ceva el m-a repins, si asta de fiecare data incat eu nu am mai incercat, iar acum ... motivul eu. Asa sunt unii barbatzi, este f usor de a da vina pe altzii. Itzi povestesc asta ca sa nu tzi se para anormal ceva de acest gen desi nu itzi doresc. Ah, shi am uitat ceea ce era mai important, este RAC si are 36 de ani.
Din pacate nu itzi pot da un sfat in acest sens, ma framant si eu in continuare, dar mult mai putzin. Sa stii ca faza cu "nu-i mai vorbi despre asta", am facut-o si eu, dar degeaba. Poate ca baietii ma vor acuza ca nu inteleg sufletul barbatului, dar eu spun ca am incercat sa-l inteleg, nu sunt exagerata, dar si eu am nevoie de iubire si intelegere. De fapt asta am inteles si din mesajul tau ca itzi doresti o viatza normala si ca el sa faca ceva in acest sens. Sotzul meu mi-a spus ca asha este el, nu prea le are cu sexul !!!!! Nici vorba sa-l duci la vre-un doctor, el s-a resemnat si nici vorba sa se schimbe el, mai bine divortzeaza. Eu asta nu inteleg la el si la fel vad ca se intampla si cu sotzul tau, de aceea mi-am permis sa-ti povestesc despre el. A intzeles cu sigurantza ca este ceva in neregula, dar de ce nu accepta ajutorul???
I-am spus ca din dragoste pt mine ar trebui sa mearga la doctor. L-am programat la doctor si a trebuit sa anulez in ultimul moment.
Dupa "experietza mea", tu ai facut tot ce puteai face. La el este problema, si cu blandetzea de care vad ca dai dovada si cu multa rabdare trebuie sa-l faci sa mearga la doctor. Cred ca doar un sfat competent il va face sa intzeleaga ca trebuie sa faca o modificare in viatza lui. Nu sunt de acord cu acceptarea situtziei ca si cum ar fi de nerezolvat, sau cu "dat bir cu fugitzii". Luptam in viatza pentru multe necazuri, dar se pare ca o femeie este prin natura ei mai luptatoare, indiferent de zodie.
Itzi doresc sa ne dai vesti bune despre relatzia voastra.

"Soarta este scuza celor slabi si opera celor puternici"
Vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Draga Vivi,

Am citit cu mare atentie si mesajul tau, desi abia acum iti raspund. Cred si eu, la fel cum spunea si Jose Maria Y Gasset in Studii despre IUbire, ca "intr-un camin predomina totdeauna climatul pe care-l aduce si-l reprezinta femeia". Cred deci, implicit, si in lupta. Batuta n-am sa ma las dar am sa-mi recanalizez energiile deocamdata. Asta ma duce la urmatorul punct am mesajului de astazi: consider ca acest subiect se poate incheia aici. Cred ca am explorat in mare parte toate posibilitatile. Va multumesc tuturor ca mi-ati fost alaturi cu gandul, sprijinul si sfatul vostru bun, am invatat multe. Ne revedem in alte subiecte si poate intr-o buna zi o sa va dau vesti grandioase! Pana atunci m-am inscris intr-un program personal de rejuvenare psihica si fizica!

Cu drag,

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Draga scarmanus, suntem cu totii alaturi de tine si asteptam un nou subiect cu vesti "grandioase". Mult succes!

La cererea autorului, acest subiect a fost inchis.
Multumesc!

Mergi la inceput