De ce?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Multumesc pentru raspunsurile primite.
Imi pare rau ca discutia a deviat de la tema initiala (si pe care am vazut ca si-ar fi dorit multi sa o discute) la medici romani in general, si in particular eu.
Donia, Sanziana, Ruxi, cred ca faceti confuzie, aici este un forum si nu cabinetul sau salonul meu iar cei carora le-am raspuns la intrebari (in stilul meu hotarat de a corecta inexactitatile si aberatiile medicale) nu imi sunt pacienti. Nu aveti dreptul sa imi comentati atitudinea de medic fara sa ma cunoasteti in aceasta calitate. Aici nu sunt medicul Sheannamp ci un simplu utilizator care citeaza recomandarile altor medici sau ale unor foruri superioare specializate in a emite recomandari.
Sincer, nu cred ca am fost in viata mea mai jignita decat am fost in cadrul acestui subiect. Si de ce? Pentru ca am indraznit sa taxez prostia si ignoranta si fudulia!
Rusine sa imi fie ca am tulburat somnul ratiunii!

O sa inchid acest topic si o sa rog, pe cele care doresc sa isi verse in continuare veninul la adresa mea, a medicilor si a intelectualilor in general sa o faca in cadrul topicelor de profil! Sau prin PM.

Sanatate multa!

Mergi la inceput