probleme hormonale-anticonceptionale

probleme hormonale-anticonceptionale | Autor: nicole221

Link direct la acest mesaj

acum 1luna si ceva mi-am facut analizele hormonale si nu mi-au iesit deloc bine..doctorul mi-a dat k tratament anticonceptionale diane 35;am 23de ani si precizez k este prima data knd iau pilule..pana aici totul ok...aseara am terminat prima folie,dar vreau sa zic k aproape pe toata durata(fara cateva zile,nu mai retin exact)am avut sangerari maronii, care nu erau f abundente..primele zile nu m-a deranjat nimic,insa,dupa cateva zile,am avut niste dureri de cap ingrozitoare,stari de voma,sani durerosi(pt aceste lucruri nu imi fac griji pt k am inteles k sunt normale primele3-4luni pana mi se obisnuieste organismul cu ele)insa ma deranjeaza sangerarile maronii.nu stiu ce sa fac,imi vine sa opresc pastilele pt k aproape2saptamani mi-a fost foarte rau si cred k de la ele;ce ar trebui sa fac?cand ati inceput sa luati anticonceptionalele,ati avut astfel de sangerari si stari de rau?sa-i spun doctorului sa imi dea altceva sau sa ma fortez si sa le mai iau macar o luna si dup'aia sa merg la el????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Nicole, eu zic sa te duci sa vorbesti cu medicul. Stie cel mai bine ce se intampla cu tine, mai ales ca ai zis ceva de o dereglare hormonala.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput